Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down

Na ile punktów oceniasz utwór Szwajcarii?

1 - 8%
3 - 25%
4 - 33%
3 - 25%
0 - 0%
1 - 8%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%

Wszystkich Głosów: 12

mercator
mercator
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 519

SZWAJCARIA: Luca Hänni (She Got Me) - Page 2 Empty Re: SZWAJCARIA: Luca Hänni (She Got Me)

Nie 10 Mar 2019, 19:50
Bardzo przyjemna propozycja z Szwajcarii. Mam nadzieję że da im wana do finału. Fajnie słucha się tej piosenki, ale brakuje jakiegoś mocnego akcentu na koniec. Jakoś przy jej słuchaniu przypomniała mi się piosenka Mendesa z zeszłorocznego Melo;)...
Kuba
Kuba
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 155

SZWAJCARIA: Luca Hänni (She Got Me) - Page 2 Empty Re: SZWAJCARIA: Luca Hänni (She Got Me)

Wto 02 Kwi 2019, 11:05
:switzerland: Szwajcaria u wielu buków przeskoczyła już :russia: Rosję i wskoczyła na drugie miejsce. O ile występ będzie na takim poziomie jak teledysk, TOP 3 myślę murowane :ball:
Triss
Triss
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 38

Wto 16 Kwi 2019, 11:54
Oho, Szwajcaria zamierza mocno namieszać w tym roku. Wyczuwam tegoroczne TOP10, wg mnie brakuje tutaj... basu, ale może to moje ustawienia słuchawek. Jurorzy mocno poprą ten kawałek. Pytanie, jak wokalista śpiewa na żywo?
10/12
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: