Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 818

Kto z Polski na ESC 2023? Empty Kto z Polski na ESC 2023?

Nie 21 Sie 2022, 23:01
Jak co roku w wakacje na naszym forum rusza temat obstawiający kto będzie naszym reprezentantem na dorosłej Eurowizji. Podobnie będzie i teraz. 
Moim zdaniem niestety ale patrząc na ostatnio silne powiązania Opola z Eurowizją idziemy w kierunku wyboru Karoliny Lizer.
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Kto z Polski na ESC 2023? Empty Re: Kto z Polski na ESC 2023?

Sro 24 Sie 2022, 18:19
Ralph Kaminski największe marzenie. Śledzę od lat rozwój jego kariery i nigdy mnie nie zawiódł. Artystyczny top w Polsce. Dodatkowo sam wyraził dużą chęć udziału. Głosujcie dobrze w wyborach to może na 2024 się wyrobimy z normalnym zarządem w TVP. Szansa na coś z czego byłbym dumny przez lata. Muzycznie stokroć ciekawszy od Szpaka, który wywołał niemałe poruszenie. Ralph za sprawą telewizyjnych koncertów przebił się do starszych osób i jest powszechnie lubiany za nienaganną prezencję i dykcję, mmm. Przekrój gatunkowy też całkiem duży. I ballady, i retro pop, i bardziej rockowe dźwięki. Ma w sobie artystyczną autentyczność, która na ESC wygrywa regularnie.

marjuz and Aleks lubią ten post

Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Pią 26 Sie 2022, 12:31
Prezes TVP jest między młotem a kowadłem. Z jednej strony preselekcje a z drugiej... Daria: https://youtu.be/JTUrh0uTrtc
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Pon 05 Wrz 2022, 18:32
No i już Pan Kurski nie musi się tym zamartwiać gdyż odszedł z funkcji Prezesa Telewizji Polskiej.

Dawid lubi ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Pon 05 Wrz 2022, 19:34
Co prawda nowy szef to wciąż człowiek Dobrej Zmiany i były redaktor naczelny katolickiej gazety, ale jednocześnie odpowiadał też za ramówkę TVP Kultura, która jest najlepsza z całej oferty TVP. Nie mam wielkich nadziei, ale być może jest to kroczek w stronę normalności (rozpatrując wyłącznie ESC).
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Pon 05 Wrz 2022, 21:32
Odpowiadał też za TVP1 i Biuro Programowe Telewizji Polskiej więc temat Eurowizji nie powinien być mu obcy. Mam nadzieje że pozostaną z opcją wyboru poprzez preselekcje i jeszcze w tym miesiącu mimo dzisiejszych zmian ogłoszą nabór.
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Wto 27 Gru 2022, 01:13
Chyba mamy wreszcie w TBSE 2023 kogoś kto idealnie pasowałby na Eurowizję. Mam tu na myśli Cynthię która ma na koncie występy w wielu krajach, wielokrajową historię i znajomość 8 języków. Dodatkowo na koncie ma kontakt z gwiazdami Eurowizji takimi jak chociażby Demy z Grecji Uśmiech
https://www.youtube.com/watch?v=TM-rPiL3I1U
yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 319

Wto 27 Gru 2022, 20:13
Poland napisał:Chyba mamy wreszcie w TBSE 2023 kogoś kto idealnie pasowałby na Eurowizję. Mam tu na myśli Cynthię która ma na koncie występy w wielu krajach, wielokrajową historię i znajomość 8 języków. Dodatkowo na koncie ma kontakt z gwiazdami Eurowizji takimi jak chociażby Demy z Grecji Uśmiech
https://www.youtube.com/watch?v=TM-rPiL3I1U

pls co to za no name, bez takich pablossonów mi tu.
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Wto 27 Gru 2022, 21:37
Utalentowana Polka mieszkająca w Norwegii a wcześniej na Cyprze. Cynthia była uczestniczką greckiej wersji „Wschodzącej Gwiazdy" i norweskiego The Voice of Poland
Za jej kandydaturą stoi Pan Aleksander Pałac który to jest pomysłodawcą Eurowizji Junior oraz jednym z współtwórców Polski na Konkursie Piosenki Eurowizji: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Poia6uzU4DxaB4Gx3bPxsmHpaGjUTtwykLbTHpiVatMgazuiYFBsyXf3jEaYpGhql&id=1610059177&eav=AfYokRfhTOgYF9csk1-XnQuABfY4alh4PG27VydAE7wXEGk1OCxK7ertwSxG-N5XxSY&ref=opera_speed_dial&notif_t=group_activity&paipv=0
yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 319

Nie 01 Sty 2023, 11:26
Kogo możemy się spodziewać w polskich preselekcjach do Eurowizji?

powalczyć o bilet do Liverpoolu mogą:

- Kuba Szmajkowski

- Maja Chyży

- Blanka

- MaRina (Marina Łuczenko-Szczęsna)

- Kalorina Lizer

- Sorry Boys

- Klaudia Żak

- Marie (Julita Maria Kusy)

- Felivers

Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Nie 01 Sty 2023, 12:36
W sumie wspomnianą Cynthię też możemy dopisać do tej listy. Słuchałem jej preselekcyjnej piosenki i musze przyznać że juz w wersji demo jest świetna.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: