Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 818

Kto z Polski na ESC 2024? Empty Kto z Polski na ESC 2024?

Pon 15 Maj 2023, 19:26
Konkurs Piosenki Eurowizji 2023 za nami więc pora porozmawiać o tym kto będzie następcą Blanki w przyszłym roku. Rok temu nie trafiłem z wyborem Karoliny Lizer więc mam nadzieje że w kolejnym roku nikt kto będzie startował w Opolu na Eurowizję nie trafi.

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Kto z Polski na ESC 2024? Empty Re: Kto z Polski na ESC 2024?

Pon 15 Maj 2023, 19:40
uspokoi sie

KarolStark, Sebek and Aleks lubią ten post

paulinajozwiak992
paulinajozwiak992
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 2
https://apostille-msz.pl/

Pon 28 Sie 2023, 17:34
Chciałabym, aby był Dawid Podsiadło.
KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Wto 29 Sie 2023, 20:21
paulinajozwiak992 napisał:Chciałabym, aby był Dawid Podsiadło.

ja tozhe, uwaza ze mogloby wygrac eurovichy song contest dla :poland:

Dawid lubi ten post

yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 319

Czw 31 Sie 2023, 19:55
Liczę na wielki powrót AHLENY!  Kto z Polski na ESC 2024? 1f351  Kto z Polski na ESC 2024? 1f351  Kto z Polski na ESC 2024? 1f351

Fenistil lubi ten post

Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

Czw 31 Sie 2023, 20:50
yngve napisał:Liczę na wielki powrót AHLENY!  Kto z Polski na ESC 2024? 1f351  Kto z Polski na ESC 2024? 1f351  Kto z Polski na ESC 2024? 1f351
Wielki bedzie na pewno
CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 291

Pią 01 Wrz 2023, 11:14
Jeśli zmieni się władza to Jann.
yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik

Nie 10 Wrz 2023, 10:34
Jak na razie zainteresowanie Eurowizją wyraziła Justyna Steczkowska, biorąc pod uwagę jej solidną pozycje w TVP to może być nasza reprezentantka, nic do niej nie mam, a nawet bardzo lubię jej ostatnie single, na scenie tez potrafi zrobić dobre show, tylko właśnie ona zdradziła, że ma pomysł na eurowizyjną piosenkę... a jak to mówi to nie wróży nic dobrego, wolałbym aby pozostała przy swoich dźwiękach i nie wymyślała nic na siłę, bo wyjdzie z tego Brzozowski 2.0.

artykuł na ten temat pojawił się na samych stronach TVP więc, może faktycznie jest coś na rzeczy...
https://www.tvp.pl/72579737/the-voice-of-poland-justyna-steczkowska-o-powrocie-na-eurowizje

Co sądzicie o ewentualnym wyborze Justyny? Czy widzicie to już oczami wyobraźni w Malmoe? Szeroki uśmiech

Kto z Polski na ESC 2024? 600d3b6ddbcf4_o_medium
lepik
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 199

Nie 10 Wrz 2023, 13:48
"Sama" ma zaskakująco liczne grono fanów na eurowizyjnym subreddicie, zacieram ręce na myśl o ich reakcjach na "eurowizyjną piosenkę" Steczkowskiej.
yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik

Nie 22 Paź 2023, 11:50
Czytałem ostatnio wywiad z Edytą Górniak w którym podkreślała, że chciałaby znów wystąpić na Eurowizji, ale tylko jeśli TVP wybierze ją wewnętrznie (bo preselekcje źle jej się kojarzą xD) - pytanie takie czy wolicie preselekcje, czy wybory wewnętrzne TVP, bo ja chyba skłaniam się ku drugiej opcji, wtedy jest większe pole do negocjacji z wytwórnią która stoi za danym artystą - nie oszukujmy się w ostatnich kilku latach wytwórnie widzą w konkursie szybkie pozyskanie rozpoznawalności, zainteresowanie mediów, wkład publicznej telewizji też nie jest bez znaczenia.

Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Sob 04 Lis 2023, 23:05
Aktualnie poza kompozycją Pani Jurksztowicz nic ciekawego nie ma :(
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik

Nie 19 Lis 2023, 19:33
Jak zawsze byłem za wybieraniem piosenki na Eurowizję z songów półfnalistów The Voice of Poland tak w tyn roku jestem temu przeciwny. Z ósemki opublikowanych piosenek nic do mnie nie przemawia.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtCNpECwmbp5nfii7CIFiDfacIgBJNoYx&si=b0tCmvRYPTdGowdT
yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik

Nie 24 Gru 2023, 10:29

Justyna Steczkowska/ Instagram napisał: Kochani! Mam dla Was piękny świąteczny prezent. To moja najnowsza piosenka „WITCH-ER Tarohoro” , którą napisałam razem z @hotel_torino na zbliżające się Eurowizyjne preselekcje w 2024 roku. Znalazłam w sobie siłę i odwagę, żeby zawalczyć o siebie w nowej muzycznej odsłonie. Ten utwór jest pierwszym wielkim krokiem w tę stronę. Mam 51 lat i świadomość kim jestem i dokąd chcę zmierzać. Tym utworem chcę Wam opowiedzieć o naszej słowiańskiej sile, odwadze i niezwykłej energii, która zaklęta jest w muzyce i słowach. "Jarga Drago Wese Trado Istra Wejar ValveLadodeja"... To właśnie niezwykłe słowiańskie słowa mocy, które wraz z piosenką będą dodawały Wam siły i odwagi. Będą Was otulały miłością i chroniły przed złą i ciężką energią. W tej piosence zawarta jest Nasza pierwotna siła tworzenia, kreatywności i prawdziwej mocy. Przekazuję Wam ten singiel z wielką miłością w podziękowaniu za te wszystkie lata w których jesteście razem ze mną. Z wdzięcznością ♥♥♥ Justyna Steczkowska.

P.S. Premiera singla już 29 grudnia w serwisach streamingowych. Ponieważ duże stacje komercyjne od wielu lat nie grają moich piosenek 🥲 postanowiłam przyjąć zaproszenie na Sylwestra i zagrać Wam „WITCH-ER Tarohoro” na żywo z nadzieją, że zrobi na Was dobre wrażenie i pomożecie mi przeżyć Eurowizję raz jeszcze po prawie 30 latach 🙂🙂🙂
lepik
Użytkownik
Użytkownik

Nie 24 Gru 2023, 14:28
jak serio Steczkowska pojedzie to będzie to uciążliwe do wpisywania w quizach Sporcle

Dawid lubi ten post

lepik
Użytkownik
Użytkownik

Pon 25 Gru 2023, 18:56
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: