- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
CHORWACJA: CLOVES - California Numb
Pią 15 Mar - 1:48
Pozwolę sobie pierwszą edycję potraktować w miarę poważnie, dlatego Chorwację reprezentować będzie australijska wokalistka Cloves z utworem California Numb. Miał iść do geograficznej, ale takowej nie ma tu w planach (a jak będzie, to i tak wystawię "Lato w Kołobrzegu"). Życzę wszystkim uczestnikom miłych półfinałów !
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: CHORWACJA: CLOVES - California Numb
Pią 15 Mar - 1:55
Szukałem piosenki z California w nazwie i było ich milion, ale tej nie widziałem. Lubie takie piosenki, które po prostu sobie ładnie płyną. Do tego głos wokalistki, który kojarzy mi się z lżejszą wersją głosu Katariny Duski czy nawet Amy <3
Powodzenia ^^
Powodzenia ^^
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pią 15 Mar - 19:07
Dobry utwór na wysokim poziomie. Nie jest on co prawda zbytnio w moim charakterze, ale fajnie, że wystawiłeś coś innego niż charakterystyczne dla Ciebie brzmienia, a słucha się go nawet przyjemnie.
Powodzenia!
Powodzenia!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 16 Mar - 20:28
Dobra piosenka. Przewinął mi się kiedyś jej album, ale jakoś wtedy miałem na oku inne premiery i nie przesłuchałem. Chyba muszę to nadrobić. Powodzenia.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 23 Mar - 14:09
OMG, dopiero teraz zauważyłem komentarz u mnie, flop me :< Co to propozycji ze strony Chorwacji - fajne, nieco surowe i nonszalanckie brzmienie, które zyskuje za każdym ponownym przesłuchaniem. Trzymam kciuki za awans
Pozwolenia na tym forum: