Izabela 2019
+7
Fenistil
Łosoś
iguś
Dawid
Sebek
Aro
Skrzeczek
11 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: Izabela 2019
Nie Kwi 28, 2019 9:41 pm
Cudowne wyniki <3 Moja z awansem <3 No cudownie <3 Szkoda tylko, że wszedl :c udupiona Zaskoczeniem jest relatywnie wysokie piejsce pindy i szkoda, że Anka za
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie Kwi 28, 2019 9:47 pm
Aro napisał:W drugim półfinale powinno być więcej niespodzianek.
No ale bez przesady xd Przecież te wyniki wyglądają jak z randomizera. Awans Danii, Albanii. Łotwy, Irlandii i Macedonii to wielki szok, tym bardziej, że kosztem Rumunii i Armenii :( Brak awansu Szwecji i mimo wszystko Rosji też szokuje. Ogólnie baaardzo dziwnie to wygląda, mam nadzieję, że wyniki finału będą bardziej racjonalne.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie Kwi 28, 2019 10:15 pm
Głosowanie półfinałowe w Lenie/Izabeli zawsze manipuluję i trochę tym razem przekombinowałem. Ale nie zmieniłoby to ostatecznie składu awansujących, który jest skandaliczny. Do notorycznego hejtu na i już się przyzwyczaiłem na tym forum, ale żeby z tak dobrymi piosenkami nie wejść choćby do finału? Zażenowałem się. Awansu nie spodziewałem się, ale myślałem, że będzie miało wystarczająco dużo fanów i byłaby lepszym wyborem niż czy . Meh.
- KubaUżytkownik
- Liczba postów : 155
Pon Kwi 29, 2019 10:24 am
II półfinał zaskakujący! W ciemno bym obstawił, że na naszym forum Armenia i Szwecja spokojnie wejdą, a i pozycja Rumunii dziwi. Tym bardziej w drugą stronę chociażby z Macedonią... tylko czekać na prawdziwy II półfinał - biorąc pod uwagę ilość takich "pewniaków", 16. maja myślę również nieźle nas zaskoczą 8)
- GośćGość
Pon Kwi 29, 2019 1:42 pm
Szczerze niespodziewałem się takich wyników, stawiałem Armenię , Rosję , i Szwecje , jako pewniaki do finału, a tu skromny dorobek punktowy, największy dla mnie pozytyw to awans Irlandii , a samo zdziwienie mam przy Danii , Łotwie i Malcie .
Odnośnie Macedonii myślałem, że ma więcej zwolenników, tak patrząc na komentarze, widzę, że miałem mylne zdanie :shock:, w moim odczuciu to porządny kawałek, jak na ballade.
No i myślałem, że na ostatnim miejscu znajdzie się Chorwacja :roll:
Odnośnie Macedonii myślałem, że ma więcej zwolenników, tak patrząc na komentarze, widzę, że miałem mylne zdanie :shock:, w moim odczuciu to porządny kawałek, jak na ballade.
No i myślałem, że na ostatnim miejscu znajdzie się Chorwacja :roll:
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sro Maj 01, 2019 12:03 am
Finał się rozpoczyna!
Oto jego uczestnicy:
1. Jonida Maliqi - Ktheju tokës (Albania)
2. Chingiz - Truth (Azerbejdżan)
3. Eliot - Wake Up (Belgia)
4. Tamta - Replay (Cypr)
5. Lake Malawi - Friend of a Friend (Czechy)
6. Leonora - Love Is Forever (Dania)
7. Bilal Hassani - Roi(Francja)
8. Katerine Duska - Better Love (Grecja)
9. Miki - La Venda (Hiszpania)
10. Duncan Laurence - Arcade (Holandia)
11. Sarah McTernan - 22 (Irlandia)
12. Hatari - Hatrið mun sigra (Islandia)
13. Kobi Marimi - Home(Izrael)
14. Carousel - That Night (Łotwa)
15. Tamara Todewska - Proud (Macedonia Północna)
16. Michela Pace - Chameleon (Malta)
17. S!sters - Sister(Niemcy)
18. KEiiNO - Spirit in the Sky (Norwegia)
19. Tulia - Fire of Love (Pali się) (Polska)
20. Conan Osíris - Telemóveis (Portugalia)
21. Serhat - Say Na Na Na (San Marino)
22. Nevena Božović - Kruna (Serbia)
23. Zala Kralj i Gašper Šantl - Sebi (Słowenia)
24. Luca Hänni - She Got Me (Szwajcaria)
25. Michael Rice - Bigger Than Us (Wielka Brytania)
26. Mahmood - Soldi (Włochy)
*linki pochodzą z oficjalnej playlisty na kanale Eurowizji z YouTube.
Zasady:
-Każdy użytkownik forum (który posiada co najmniej 10 postów) może wziąć udział w plebiscycie;
-Należy przyznać punkty dziesięciu najbardziej lubianym utworom, używając „skali eurowizyjnej” (od 1 do 12, bez 9 i 11);
-Głosy proszę wysyłać do mnie w prywatnej wiadomości;
-Proszę nie ujawniać ich nikomu innemu. To, jak każdy głosował, zostanie przedstawione po zakończeniu plebiscytu. Ujawnienie głosów będzie karane ich niewliczeniem;
-Raz wysłane głosy są głosami ostatecznymi. Głosy wysłane drugi raz przez jedną osobę nie będą przyjmowane;
-Do finału awansuje 10 najlepiej ocenionych utworów;
-W przypadku remisu wyższe miejsce zajmie ten, który uzyskał punkty od większej liczby osób, a jeśli i tu jest tak samo, to ten, który zdobył kolejno więcej 12, 10, 8.
-Koniec głosowania następuje 11 maja (sobota) o godzinie 18:00, niedługo potem zaprezentowane będą wyniki. Zostanie umieszczony link do Scorewiza oraz opublikowane szczegółowe wyniki wszystkich trzech głosowań. Zapraszam nawet, jak ktoś nie wziął udziału w półfinałach, może jeszcze się przyłączyć !
Oto jego uczestnicy:
1. Jonida Maliqi - Ktheju tokës (Albania)
2. Chingiz - Truth (Azerbejdżan)
3. Eliot - Wake Up (Belgia)
4. Tamta - Replay (Cypr)
5. Lake Malawi - Friend of a Friend (Czechy)
6. Leonora - Love Is Forever (Dania)
7. Bilal Hassani - Roi(Francja)
8. Katerine Duska - Better Love (Grecja)
9. Miki - La Venda (Hiszpania)
10. Duncan Laurence - Arcade (Holandia)
11. Sarah McTernan - 22 (Irlandia)
12. Hatari - Hatrið mun sigra (Islandia)
13. Kobi Marimi - Home(Izrael)
14. Carousel - That Night (Łotwa)
15. Tamara Todewska - Proud (Macedonia Północna)
16. Michela Pace - Chameleon (Malta)
17. S!sters - Sister(Niemcy)
18. KEiiNO - Spirit in the Sky (Norwegia)
19. Tulia - Fire of Love (Pali się) (Polska)
20. Conan Osíris - Telemóveis (Portugalia)
21. Serhat - Say Na Na Na (San Marino)
22. Nevena Božović - Kruna (Serbia)
23. Zala Kralj i Gašper Šantl - Sebi (Słowenia)
24. Luca Hänni - She Got Me (Szwajcaria)
25. Michael Rice - Bigger Than Us (Wielka Brytania)
26. Mahmood - Soldi (Włochy)
*linki pochodzą z oficjalnej playlisty na kanale Eurowizji z YouTube.
Zasady:
-Każdy użytkownik forum (który posiada co najmniej 10 postów) może wziąć udział w plebiscycie;
-Należy przyznać punkty dziesięciu najbardziej lubianym utworom, używając „skali eurowizyjnej” (od 1 do 12, bez 9 i 11);
-Głosy proszę wysyłać do mnie w prywatnej wiadomości;
-Proszę nie ujawniać ich nikomu innemu. To, jak każdy głosował, zostanie przedstawione po zakończeniu plebiscytu. Ujawnienie głosów będzie karane ich niewliczeniem;
-Raz wysłane głosy są głosami ostatecznymi. Głosy wysłane drugi raz przez jedną osobę nie będą przyjmowane;
-Do finału awansuje 10 najlepiej ocenionych utworów;
-W przypadku remisu wyższe miejsce zajmie ten, który uzyskał punkty od większej liczby osób, a jeśli i tu jest tak samo, to ten, który zdobył kolejno więcej 12, 10, 8.
-Koniec głosowania następuje 11 maja (sobota) o godzinie 18:00, niedługo potem zaprezentowane będą wyniki. Zostanie umieszczony link do Scorewiza oraz opublikowane szczegółowe wyniki wszystkich trzech głosowań. Zapraszam nawet, jak ktoś nie wziął udziału w półfinałach, może jeszcze się przyłączyć !
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sro Maj 01, 2019 10:35 pm
Zgodzę się, że ogółem wyniki drugiego półfinału zaskakują. Przede wszystkim nie spodziewałem się, że Irlandii się uda - bardzo fajnie. Niech się cieszy awansem, bo na Eurowizji może być o wiele ciężej... Miejsca dla Łotwy i Macedonii też na pewno były daleko od oczywistości.
W przeciwieństwie do niektórych, mnie brak awansu Rosji zupełnie nie dziwi - było wiadomo, że hejterki się zmobilizują. :P Za to Armenii i Szwecji już na pewno bym się w finale spodziewał. Austria też poradziła sobie lepiej niż przewidywałem.
W przeciwieństwie do niektórych, mnie brak awansu Rosji zupełnie nie dziwi - było wiadomo, że hejterki się zmobilizują. :P Za to Armenii i Szwecji już na pewno bym się w finale spodziewał. Austria też poradziła sobie lepiej niż przewidywałem.
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob Maj 11, 2019 7:16 pm
Wyniki finału Izabeli 2010:
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/260907/izabela-2019---fina
Gratulacje dla Duncana Laurence'a! Oto skład podium:
1. Duncan Laurence - Arcade (Holandia) - 116 pkt.
2. Mahmood - Soldi (Włochy) - 111 pkt.
3. Conan Osíris - Telemóveis (Portugalia) - 85 pkt.
Wyniki I półfinału:
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/257911/izabela-2019---i-pfina
Wyniki II półfinału:
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/258334/izabela-2019---ii-pfina
Tak prezentują się wyniki. Dziękuję za uwagę i chętnych zapraszam do komentowania!
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/260907/izabela-2019---fina
Gratulacje dla Duncana Laurence'a! Oto skład podium:
1. Duncan Laurence - Arcade (Holandia) - 116 pkt.
2. Mahmood - Soldi (Włochy) - 111 pkt.
3. Conan Osíris - Telemóveis (Portugalia) - 85 pkt.
Wyniki I półfinału:
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/257911/izabela-2019---i-pfina
Wyniki II półfinału:
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/258334/izabela-2019---ii-pfina
Tak prezentują się wyniki. Dziękuję za uwagę i chętnych zapraszam do komentowania!
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sob Maj 11, 2019 8:16 pm
Brałem udział tylko w finale ale gdybym go ominął wygrałyby Włochy więc jestem zadowolony że to Duncan jest górą Żałuje troszkę że nie poczekałem z wysłaniem głosów bo teraz Cyprowi dałbym zamiast 4pkt to jakieś 7-8, bo oscyluje on u mnie teraz między 2-4 miejscem całej stawki ale nie zmieniłoby to drastycznie wyniku, jedynie poprawa o jedną pozycję. Zdecydowanie w finale zabrakło mi Armenii bo moim zdaniem ani Dania ani Łotwa to nie są lepsze piosenki pod żadnym pozorem, bawi flop Rosji i Szwecji ale akurat też nie jestem zwolennikiem tych dwóch propozycji więc spoko.
W pierwszym semi natomiast przepuściłbym też prędzej Białoruś niż Czechy czy San Marino. Oczywiście w pierwszym semi to wgl top 3 spuściłbym do czeluści piekielnych xD ale to ja :P przyzwyczaiłem się mają sporo fanów na forum.
W pierwszym semi natomiast przepuściłbym też prędzej Białoruś niż Czechy czy San Marino. Oczywiście w pierwszym semi to wgl top 3 spuściłbym do czeluści piekielnych xD ale to ja :P przyzwyczaiłem się mają sporo fanów na forum.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie Maj 12, 2019 3:53 pm
Slayhat zdecydowanie za nisko, nawet mimo tego, że nie awansował w jakimś super stylu. Zwycięzca przewidywalny. Mnie nie kupuje, ale jeżeli ma wygrać Eurowizję to nic się nie stanie. On przynajmniej ma piosenkę :P
Ogólnie to czołówka wygląda fajnie. Są i Włochy, i Islandia, i Portugalia, i Azerbejdżan. No i Albania ledwo, ale załapała się do Top 10
Ogólnie to czołówka wygląda fajnie. Są i Włochy, i Islandia, i Portugalia, i Azerbejdżan. No i Albania ledwo, ale załapała się do Top 10
- GośćGość
Nie Maj 12, 2019 4:06 pm
Bez zaskoczenia pojedynek pomiędzy Holandią a Włochami , wygrała ta piosenka, na którą liczę, że powtórzy swój rezultat na Eurowizji z Izabeli wyżej powinna znaleźć się Macedonia mimo, że nie dałem jej żadnych punktów (ponieważ finał stał na wysokim poziomie), no i jeszcze o tę parę oczek Irlandia chociaż i tak powinno się cieszyć, że skończyła tak wysoko. Reszta raczej bez zarzutu.
- KubaUżytkownik
- Liczba postów : 155
Nie Maj 12, 2019 4:22 pm
Satysfakcjonujący widok, że przepchnięcie Czech do finału ponad Węgry i Białoruś, a także Łotwy nad Rosję to moja zasługa
Dobrze, że Holandia > Włochy TOP 6 zwłaszcza bardzo ładne.
Dobrze, że Holandia > Włochy TOP 6 zwłaszcza bardzo ładne.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pon Maj 13, 2019 3:55 pm
Głosowałem na szybko i zapomniałem o Nevenie :/ No ale i tak byłaby na około 20 miejscu. Bardzo podoba mi się top 3
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: