Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

HISZPANIA: Sonbird - Niepoważny Empty HISZPANIA: Sonbird - Niepoważny

Nie 31 Mar - 13:23
Powiem Wam, że szukanie utwóru było drogą przez mękę - wszystko co dobre wykorzystaliście w poprzednich edycjach Szeroki uśmiech

HISZPANIA: Sonbird - Niepoważny Sonbir10

W PdF 2 zdecydowałem się wystawić utwór młodziutkiej grupy pochodzącej z Żywca - :poland: Sonbird, którzy szerszej publiczności pokazali się podczas trasy koncertowej Męskie Granie 2018.
Wybór jak najbardziej poważny Uśmiech

monkeyy
monkeyy
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 85

HISZPANIA: Sonbird - Niepoważny Empty Re: HISZPANIA: Sonbird - Niepoważny

Nie 31 Mar - 13:49
Świetny wybór, miałem go gdzieś na liście przygotowanego, ale się nie zdecydowałem. Bardzo podoba mi się charakterystyczny głos wokalisty, kojarzy mi się z Arturem Rojkiem. Powodzenie Wink
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Pon 1 Kwi - 0:36
Piosenka bardzo nie w moim stylu i szczerze mówiąc nie jest to coś, w czym się dobrze odnajduję, ale mimo wszystko trzyma poziom - na duży plus głos wokalisty. Uśmiech

Powodzenia! Wink
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Sob 13 Kwi - 15:11
Ależ nietuzinkowy wybór! Piosenka to klasyczny przykład naszej genialnej sceny alternatywnej, ale uzupełniona jest o świetny tekst, a w połączeniu z teledyskiem historyjka wychodzi naprawdę zgrabnie. Miłość bywa trudna! Życzę jak najwyższego miejsca w finale Serce
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: