- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 826
Szansa na Sukces. Eurowizja Junior 2024
Wto 28 Lis 2023 - 17:09
Ledwo się JESC skończyło a TVP już rozpoczęło pierwsze castingi do Szansy na Sukces 2024. Za tydzień drugi casting w Poznaniu bo pierwszy był w sobotę w Warszawie. Na razie castingi są łączone z edycją do Debiutów choć kandydaci do JESC mają trochę inne wymagania.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Re: Szansa na Sukces. Eurowizja Junior 2024
Pon 29 Sty 2024 - 17:20
Już wiadomo że polskie preselekcje które to po raz szósty odbędą się pod szyldem „Szansy na Sukces" poprowadzi Artur Orzech. Maraton półfinałowy najpewniej ruszy jak w 2019 roku od 8 września a zakończy się 29 września 2024 roku. Emisja jak zawsze w niedziele na TVP2.
Pierwsze castingi ogłoszono już w grudniu przy okazji tych do marcowej „Szansy na Sukces. Opole 2024". Zamiary TVP można było wówczas rozpoznać po tym że dzieci w wieku od 9 do 14 lat miały przygotować po jednej piosence po polsku i w obcym języku podczas gdy reszta uczestników dwie po polsku.
Pierwsze castingi ogłoszono już w grudniu przy okazji tych do marcowej „Szansy na Sukces. Opole 2024". Zamiary TVP można było wówczas rozpoznać po tym że dzieci w wieku od 9 do 14 lat miały przygotować po jednej piosence po polsku i w obcym języku podczas gdy reszta uczestników dwie po polsku.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Pią 17 Maj 2024 - 21:56
W Dzień Matki trzeci casting do Eurowizji Junior 2024: https://eurowizja.org/eurowizja-junior-2024-polska-zgloszenia/
- yngveUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 335
Sob 25 Maj 2024 - 22:36
Właśnie można by było już zrobić dział, dla JESC w Madrycie - informacja ta gdzieś przepadła w natłoku eurowizyjnych skandali. Konkurs odbędzie się 16 listopada 2024, a miejscem wydarzenia będzie arena Caja Mágica, mogąca pomieścić ponad 12 tysięcy widzów (porównywalnie do Arena Gliwice z 2019 roku).
- PolandUżytkownik
- Klan :
Pią 4 Paź 2024 - 11:24
No i tegoroczną „Szansę na Sukces" do Eurowizji Junior wygrał Dominik Arim o którym to zrobiłem już osobny temat.
Nie wiem jak wam ale mi się nie podobał powyższy występ laureatki 2 miejsca - Aleksandry Antoniak. Było dużo ozdobników a mało śpiewania zgodnie z melodią.
Nie wiem jak wam ale mi się nie podobał powyższy występ laureatki 2 miejsca - Aleksandry Antoniak. Było dużo ozdobników a mało śpiewania zgodnie z melodią.
Pozwolenia na tym forum: