- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie
Pią Kwi 05, 2019 7:57 pm
Witajcie
Uroczyście ogłaszam, że Wielką Brytanię w 2. edycji Piosenki dla Forum będzie reprezentował zespół Blauka. Utwór, z którym się zaprezentują nosi tytuł Zawzięcie, miłego słuchania.
Blauka to duet pisarsko-kompozytorski w osobie Georginy Tarasiuk - autorki tekstów i muzyki oraz Piotra Lewańczyka - basisty i producenta muzycznego, w którym to Georgina odnalazła swoją dorosłą miłość. Muzykę, którą tworzą określają jako "retrospektywny rock rekreacyjny".
Uroczyście ogłaszam, że Wielką Brytanię w 2. edycji Piosenki dla Forum będzie reprezentował zespół Blauka. Utwór, z którym się zaprezentują nosi tytuł Zawzięcie, miłego słuchania.
Blauka to duet pisarsko-kompozytorski w osobie Georginy Tarasiuk - autorki tekstów i muzyki oraz Piotra Lewańczyka - basisty i producenta muzycznego, w którym to Georgina odnalazła swoją dorosłą miłość. Muzykę, którą tworzą określają jako "retrospektywny rock rekreacyjny".
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie
Pią Kwi 05, 2019 10:22 pm
Ciężko mi powiedzieć, czy lubię ten utwór czy nie lubię... Po początku spodziewałem się czegoś rewelacyjnego, jednak niestety w utworze nie dostałem tego czego się spodziewałem... :| Może to właśnie najbardziej wpływa na moje odczucia... Że po prostu spodziewałem się zupełnie czegoś innego... Muszę się jeszcze zastanowić nad tym utworem, ale tak czy inaczej, życzę powodzonka!
EDIT: Przekonałem się do utworu, bardzo dobry wybór!
EDIT: Przekonałem się do utworu, bardzo dobry wybór!
Pozwolenia na tym forum: