Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Wonder
Wonder
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 266

WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie  Empty WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie

Pią Kwi 05, 2019 7:57 pm
Witajcie Wink
Uroczyście ogłaszam, że :unitedkingdom: Wielką Brytanię w 2. edycji Piosenki dla Forum będzie reprezentował zespół Blauka. Utwór, z którym się zaprezentują nosi tytuł Zawzięcie, miłego słuchania. Wink

WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie  617a75436ffa3

Blauka to duet pisarsko-kompozytorski w osobie Georginy Tarasiuk - autorki tekstów i muzyki oraz Piotra Lewańczyka - basisty i producenta muzycznego, w którym to Georgina odnalazła swoją dorosłą miłość. Muzykę, którą tworzą określają jako "retrospektywny rock rekreacyjny". Uśmiech
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie  Empty Re: WIELKA BRYTANIA: Blauka - Zawzięcie

Pią Kwi 05, 2019 10:22 pm
Ciężko mi powiedzieć, czy lubię ten utwór czy nie lubię... Po początku spodziewałem się czegoś rewelacyjnego, jednak niestety w utworze nie dostałem tego czego się spodziewałem... :| Może to właśnie najbardziej wpływa na moje odczucia... Że po prostu spodziewałem się zupełnie czegoś innego... Muszę się jeszcze zastanowić nad tym utworem, ale tak czy inaczej, życzę powodzonka! Uśmiech

EDIT: Przekonałem się do utworu, bardzo dobry wybór! Szeroki uśmiech
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: