WYNIKI
+12
Daniell
justi578
Aro
Szymek79
marjuz
CB93
Dawid
Fenistil
vv.
zatecki65
Batiooo
KarolStark
16 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- RadekUżytkownik
- Liczba postów : 106
Re: WYNIKI
Czw Sty 04, 2024 5:45 pm
Gratulacje dla Zwycięzcy @vestmann
Lubię tę edycję, chyba jest najbardziej sprawiedliwa
Szkoda mi najbardziej, że nie awansowała do finału
Dziękuję za wszystkie punkty szczególnie za 12 od @Daniell i @Fenistil
Jeśli chodzi o mnie, to tak! Chciałem wystawić coś niestandardowego jak na mnie Chyba w ogóle pierwszy raz coś po polsku (jak nie było obowiązku językowego)
Lubię tę edycję, chyba jest najbardziej sprawiedliwa
Szkoda mi najbardziej, że nie awansowała do finału
Dziękuję za wszystkie punkty szczególnie za 12 od @Daniell i @Fenistil
Dawid napisał:Brawo @vestmann. Chwytliwa piosenka, bardzo PdFowa, więc i zwycięstwo nie jest wielkim zaskoczeniem. Aczkolwiek zdziwiłem się, że to akurat Twoja sprawka! Największe zaskoczenia po odtajnieniu to @Fenistil, @Drover, @Radek i @KarolStark. Gratuluję ukrycia jeśli taki był Wasz cel!
Jeśli chodzi o mnie, to tak! Chciałem wystawić coś niestandardowego jak na mnie Chyba w ogóle pierwszy raz coś po polsku (jak nie było obowiązku językowego)
Daniell lubi ten post
- yngveUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 319
Czw Sty 04, 2024 9:12 pm
nawet w anonimowej wymieniłem się z @vestmann 12-nastkami, w półfinale i finale i super, bo utwór na prawdę zasługiwał na wygraną. Co do drugiego miejsca @Aro podebrał mi piosenkę - I keep an eye on you! :P Ogólnie edycja nie była najgorsza, ale fakt że bywały bardziej zróżnicowane 'anonimówki'. Co do mojej propozycji Chelsea Wolfe wystąpi w tym roku na Mystic Festival w Gdańsku, szkoda że tak nisko oceniona w półfinale, ale widocznie piosenka była zbyt nudna, chociaż nie można jej odmówić artu.
marjuz, Aro and vestmann lubią ten post
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Re: WYNIKI
Pią Sty 05, 2024 7:05 pm
To ja tak zbiorczo: dziękuję za głosy, wynik i wszystkie podziękowania! Jest to małe zaskoczenie (ale jakie przyjemne), choć nie ukrywam, że liczyłem na dobry wynik ROXANE - jest to piosenka, która wpadła mi w ucho jakiś czas temu na playliście "odkryj w tym tygodniu" na spotify i na stałe zagościła w gronie moich ulubionych utworów. Także fajnie, że osiągnęła dobry wynik Co do pozostałych wyników to mam dwie uwagi - dlaczego Rumunia tak nisko i jakim cudem Szwajcaria odpadła w półfinale...
Jeśli chodzi o jak widzę kontrowersyjną kwestię piosenek z eurosongs - zgadzam się z tym co napisał @Dawid. Ostatni raz w jakichkolwiek konkursach typu PdF brałem udział dobrych kilka lat temu i niczego obecnie nie śledzę. Jeśli więc wystawiałem coś co osiągnęło dobry wynik w innym konkursie to jest to tylko przypadek - "swoje" utwory wygrzebuję głównie z playlist na spotify, youtube czy w innych odmętach internetu
Jeśli chodzi o jak widzę kontrowersyjną kwestię piosenek z eurosongs - zgadzam się z tym co napisał @Dawid. Ostatni raz w jakichkolwiek konkursach typu PdF brałem udział dobrych kilka lat temu i niczego obecnie nie śledzę. Jeśli więc wystawiałem coś co osiągnęło dobry wynik w innym konkursie to jest to tylko przypadek - "swoje" utwory wygrzebuję głównie z playlist na spotify, youtube czy w innych odmętach internetu
Jeśli uda mi się wygospodarować na tyle wolnego czasu, żeby dalej regularnie brać udział w PdF to postaram się trochę częściej Was zaskakiwać, a nie tylko w edycjach anonimowych Bo faktycznie, jak tak przejrzałem jakie utwory wystawiam, to racja, może być trochę monotematycznieDaniell napisał:A mi się bardzo podoba zwycięzca i mam nadzieję, że skłoni to @vestmann do częstszego odchodzenia w taką stronę od swojego standardowego stylu
a dokładniej w Ålesundmarjuz napisał:Tym akordem kończymy tę serię, a następną zaczniemy w Norwegii
Dawid, Daniell, KarolStark, Darka and Fenistil lubią ten post
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: