WYNIKI
+12
iguś
Dawid
Fenistil
Morison
Jasiek
Liver
Aro
DanielW
Wonder
marjuz
vestmann
Yngwie / admin
16 posters
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
WYNIKI
Sob 4 Kwi - 20:56
[You must be registered and logged in to see this link.]
OTO FINALIŚCI:
AUSTRALIA
wrs - why
UKRANIA
Slayyyter - Alone
ISLANDIA
Aura Dione - Shania Twain
ARMENIA
Hey Violet - Better By Myself
FINLANDIA
BEHM - Tivolit
WIELKA BRYTANIA
Charli XCX & Christine and the Queens - Gone
SERBIA
Hurricane - Brzi Prsti
DO FINAŁU NIE AWANSOWALI:
08. BELGIA: Andrew McCrorie-Shand & Craig Gannon - Days of [You must be registered and logged in to see this link.] (28 pkt.)
09. FRANCJA: Maître Gims - Est-ce que tu m'aimes? (21 pkt.)
10. SZWECJA: Of Monsters and Men - Wars (17 pkt.)
11. POLSKA: Aimer - Dareka Umi Wo (17 pkt.)
12. BIAŁORUŚ: Brutto - Papiaroska (10 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 102 pkt.
2. 77 pkt.
3. 62 pkt.
4. 49 pkt.
5. 47 pkt.
6. 44 pkt.
7. 42 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
WYSPY OWCZE
SKAAR - Five Times
HOLANDIA
AVEC - Under Water
ALBANIA
San Cisco - Reasons
ESTONIA
Joji - Run
CZECHY
Zrní - Hýkal
BOŚNIA I HERCEGOWINA
The HU - Yuve Yuve Yu
07. IRLANDIA: Pomme - Je sais pas danser (45 pkt.)
08. CZARNOGÓRA: Andia - Ce Suntem Noi (42 pkt.)
09. NORWEGIA: Samaris - Góða tungl (36 pkt.)
10. MACEDONIA PÓŁNOCNA: Kaliopi - Melem (28 pkt.)
11. ROSJA: Nathan Wagner - I Miss You (5 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 73 pkt.
2. 70 pkt.
3. 58 pkt.
4. 58 pkt.
5. 52 pkt.
6. 49 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
AUSTRALIA
wrs - why
UKRANIA
Slayyyter - Alone
ISLANDIA
Aura Dione - Shania Twain
ARMENIA
Hey Violet - Better By Myself
FINLANDIA
BEHM - Tivolit
WIELKA BRYTANIA
Charli XCX & Christine and the Queens - Gone
SERBIA
Hurricane - Brzi Prsti
08. BELGIA: Andrew McCrorie-Shand & Craig Gannon - Days of [You must be registered and logged in to see this link.] (28 pkt.)
09. FRANCJA: Maître Gims - Est-ce que tu m'aimes? (21 pkt.)
10. SZWECJA: Of Monsters and Men - Wars (17 pkt.)
11. POLSKA: Aimer - Dareka Umi Wo (17 pkt.)
12. BIAŁORUŚ: Brutto - Papiaroska (10 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 102 pkt.
2. 77 pkt.
3. 62 pkt.
4. 49 pkt.
5. 47 pkt.
6. 44 pkt.
7. 42 pkt.
OTO FINALIŚCI:
WYSPY OWCZE
SKAAR - Five Times
HOLANDIA
AVEC - Under Water
ALBANIA
San Cisco - Reasons
ESTONIA
Joji - Run
CZECHY
Zrní - Hýkal
BOŚNIA I HERCEGOWINA
The HU - Yuve Yuve Yu
07. IRLANDIA: Pomme - Je sais pas danser (45 pkt.)
08. CZARNOGÓRA: Andia - Ce Suntem Noi (42 pkt.)
09. NORWEGIA: Samaris - Góða tungl (36 pkt.)
10. MACEDONIA PÓŁNOCNA: Kaliopi - Melem (28 pkt.)
11. ROSJA: Nathan Wagner - I Miss You (5 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 73 pkt.
2. 70 pkt.
3. 58 pkt.
4. 58 pkt.
5. 52 pkt.
6. 49 pkt.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: WYNIKI
Sob 4 Kwi - 20:59
przesada. bóg Wam tego nie wybaczy. będę się modlić o Wasze dusze piekielne
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Sob 4 Kwi - 21:58
PDF miało szansę na zbawienie, niestety użytkowniczki szansę tę koncertowo zaprzepaściły. Na szczęście chociaż Serbia dalej w grze.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 4 Kwi - 23:03
Wow, nie powiem, że wyniki mnie nie zaskoczyły. Na początku chciałbym podziękować wszystkim za awansik, miło po powrocie zameldować się w finale Praktycznie wszystkie piosenki, na których mi najbardziej zależało są nadal w grze. Tylko Polska powinna być zdecydowanie wyżej, spodziewałem się wyższej pozycji Szwecji, flop Belgii to szok nad szoki, no i ciekawe kto tak punktowo odskoczył...
Drugiego półfinału nie znam aż tak dobrze, jednak szkoda mi będzie Norwegii i Irlandii. Szczególnie ta druga wydawała mi się pewniakiem. Szczerze nie spodziewałem się też awansu Bośni, jednak takie urozmaicenie finału na pewno się przyda.
Drugiego półfinału nie znam aż tak dobrze, jednak szkoda mi będzie Norwegii i Irlandii. Szczególnie ta druga wydawała mi się pewniakiem. Szczerze nie spodziewałem się też awansu Bośni, jednak takie urozmaicenie finału na pewno się przyda.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Sob 4 Kwi - 23:24
Brak Polski, Belgii i Macedonii bez komentarza zostawie. Reszta wyników raczej pozytywna.
aa jeszcze Rosji mi szkoda lubie chyba jako jedyny xD
aa jeszcze Rosji mi szkoda lubie chyba jako jedyny xD
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Sob 4 Kwi - 23:50
Awans Islandii przeczuwałem, ale Bośni? Super A że Serbii oraz Ukrainie też pykło? No i otrzymałem dwucyfrową liczbę punktów, za co dziękuję bardzo.
Ja tu nie widzę innego rozwiązania niż pić.
Ja tu nie widzę innego rozwiązania niż pić.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 5 Kwi - 6:31
Jakaś klątwa, że w pierwszej edycji serii zawsze trochę mi zabraknie do finału. Szkoda, bo to naprawdę fajny utwór i wyróżniał się na tle co niektórych bezpłciowych piosenek, które kolejny raz znajdą się w finale. Nudzi mnie już ta przewidywalność niektórych. Ogólnie wyniki spoko, w I półfinale Francji, Szwecji i Polski, ale uważam, że poziom tam był lepszy, więc i było trudniej. Oczywiście szokiem jest flop Belgii - byłem pewny, że będzie bić się o zwycięstwo, a tu takie coś... Nie wiem jak do tego doszło, wielka strata. Tradycyjnie przeszło kilka zer, ale też największym faworytom się udało, więc nie ma co narzekać. Myślę, że poziom tej edycji jest całkiem dobry, więc nie spieprzmy. Życzę sobie i wam, żeby w końcu wygrało coś ciekawego i nieoczywistego!
- GośćGość
Nie 5 Kwi - 8:06
Cóż, widocznie moja piosenka nie pasuje do obecnego stylu PdF,
Całe szczęście wyniki mojego półfinału są bardzo dobre, wszystko co miało przejść przeszło, troszkę natomiast szkoda Kaliopi, przez swoją podróż po tym forum oraz poprzednim miała lepsze "Lokomotiva" <3 i gorsze utwory, ale ten klasyfikuje do tych pierwszych, również odległe miejsce. Będę podły, ale cieszy mnie flopik pewnego państwa :twisted: i nie, nie jest to Belgia.
Wspominając jeszcze pierwszy półfinał to na pewno miejsce Polskiej Aimer to skandal, zdecydowanie niedoceniona
Całe szczęście wyniki mojego półfinału są bardzo dobre, wszystko co miało przejść przeszło, troszkę natomiast szkoda Kaliopi, przez swoją podróż po tym forum oraz poprzednim miała lepsze "Lokomotiva" <3 i gorsze utwory, ale ten klasyfikuje do tych pierwszych, również odległe miejsce. Będę podły, ale cieszy mnie flopik pewnego państwa :twisted: i nie, nie jest to Belgia.
Wspominając jeszcze pierwszy półfinał to na pewno miejsce Polskiej Aimer to skandal, zdecydowanie niedoceniona
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Nie 5 Kwi - 13:30
Baardzo dziękuję za awans, im bliżej było wyników, typ pewniejszy byłem porażki, więc cieszę się, że jednak się udało, tym bardziej z jedną z moich ulubionych artystek ostatniego czasu :P Co to pozostałych rezultatów, szkoda mi przede wszystkim Francji, z resztą wyników mogę się pogodzić, chociaż co nieco bym pozmieniał :P
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Nie 5 Kwi - 14:25
Mnie szkoda jest przede wszystkim Irlandii z drugiego półfinału - była to bardzo ciekawa i "inna" propozycja. Cieszę się, że miałem przyjemność poznać.
Nasz półfinał wyszedł okej generalnie, no może poza którą widziałbym w finale.
Nasz półfinał wyszedł okej generalnie, no może poza którą widziałbym w finale.
Nie 5 Kwi - 15:35
oj wiecie co nie lubicie rumuńskich vibes? trudno, dobrze że w grze są wciąż piosenki które mają szansę na wygraną i które polubiłem.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 5 Kwi - 16:13
Średnie wyniki :/ Bardzo mi szkoda Norwegii i Irlandii. Dwie ciekawe propozycje, a jednak nie udało im się załapać. Szkoda tym bardziej, że przeszło moje jedno "0". Ale trudno. Wynik Rosji to szok :O Myślałem, że bez problemu awansuje, a tutaj ostatnie miejsce i tylko 5 punktów.
Dziękuję za awans dla Czech
Dziękuję za awans dla Czech
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Nie 5 Kwi - 18:51
Jeżeli uczestnictwo w tym konkursie ma polegać na zastanawianiu się jak dostosować się do gustów wąskiej grupy osób, w której jedna część to fanki ESC z androfobią, a druga to fani rocka po mongolsku, to mi się już nie chcę.
Dawid lubi ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 5 Kwi - 22:16
Wyniki raczej w porzo, chociaż poniekąd się zgadzam, że tym razem mocno wyróżniają się awanse, które widzimy kosztem dużo bardziej oryginalnych songów (no może poza ), zaskoczony jestem pozytywnie awansem , no i trzeba oddać słowo zwycięzcy I semi, bo zebrać ponad 3/4 wszystkich możliwych punktów to jednak troche zaorane.
Uczestnictwo w tym, jak i wszystkich tego typu konkursach ma polegać na wyłonieniu, kto trafia w gusta jak największej grupy, wąska grupa może zrobić szum ale nie decyduje wo wynikach w 100% XD
marjuz napisał:Jeżeli uczestnictwo w tym konkursie ma polegać na zastanawianiu się jak dostosować się do gustów wąskiej grupy osób
Uczestnictwo w tym, jak i wszystkich tego typu konkursach ma polegać na wyłonieniu, kto trafia w gusta jak największej grupy, wąska grupa może zrobić szum ale nie decyduje wo wynikach w 100% XD
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 5 Kwi - 23:09
Bardzo dziękuję Wam za awans, po serii porażek to naprawdę miła odmiana. Najbardziej cieszy mnie jednak, że wokół konkursu znów sporo się dzieje, a i ogólny poziom muzyczny wydaje mi się nieco wyższy niż to ostatnio bywało. Ciekawe czy bez wirusa PdF również poszłoby w tak dobrym kierunku. :P
W moim półfinale awansowały dwie z trzech piosenek, na których mi zależało, więc jest nieźle. Co prawda są też dwa moje zera, ale zupełnie szczerze byłem pewny awansu wszystkich trzech. Najbardziej szkoda będzie mi rumuńskich rytmów z Czarnogóry.
W półfinale nr 1 jest już ciut gorzej, bo Białoruś czy Polskę zdecydowanie widziałbym w finale. Z Belgią mam natomiast trochę problem - z jednej strony miejsce w finale się jej moim zdaniem należało, ale z drugiej czuję pewną ulgę, że nie będę jej musiał teraz oceniać na tle pozostałych utworów, które są tak jakby z innej ligi niż belgijska piosenka. No i ciekawe komu udało się zebrać aż 102 pkt na 132 możliwe - czyżby zwycięstwo tego kogoś było już tylko formalnością?
W moim półfinale awansowały dwie z trzech piosenek, na których mi zależało, więc jest nieźle. Co prawda są też dwa moje zera, ale zupełnie szczerze byłem pewny awansu wszystkich trzech. Najbardziej szkoda będzie mi rumuńskich rytmów z Czarnogóry.
W półfinale nr 1 jest już ciut gorzej, bo Białoruś czy Polskę zdecydowanie widziałbym w finale. Z Belgią mam natomiast trochę problem - z jednej strony miejsce w finale się jej moim zdaniem należało, ale z drugiej czuję pewną ulgę, że nie będę jej musiał teraz oceniać na tle pozostałych utworów, które są tak jakby z innej ligi niż belgijska piosenka. No i ciekawe komu udało się zebrać aż 102 pkt na 132 możliwe - czyżby zwycięstwo tego kogoś było już tylko formalnością?
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: