NIEMCY: Kim Petras - Heart to Break
+2
Batiooo
Aro
6 posters
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
NIEMCY: Kim Petras - Heart to Break
Nie 21 Kwi 2019, 00:33
Miłego odbioru
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Re: NIEMCY: Kim Petras - Heart to Break
Nie 21 Kwi 2019, 01:08
Znowu zabierasz mi piosenkę, a miała iść do 'zamiany strefami' :( Gdybym brał udział w tej edycji miałbyś ode mnie mocne wsparcie w punktach
Powodzenia, trzymam kciuki!
Powodzenia, trzymam kciuki!
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Wto 23 Kwi 2019, 18:36
Wyczuwam kolejny raz finał xD To jest mój ulubiony wybór od Ciebie. Piosenka wkręca się po pierwszym przesłuchaniu i zostaje w pamięci. Niby by się wydawało, że zwykły song, ale ja uwielbiam. Jak zrobimy miski i misterów na koniec serii to Kim ma duże szanse xD
Powodzenia ^^
Powodzenia ^^
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 783
Wto 23 Kwi 2019, 19:12
O, jeszcze tej tu brakowało. Niestety, ja kompletnie nie rozumiem fenomenu tej dziewczyny oraz jej twórczości (może ktoś mi wyjaśni?). Jak dla mnie to ta sama półka co Ava Max i takie inne, czyli dno. Ale postawiłbym spore pieniądze na to, że finał będzie, więc zobaczymy.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Czw 25 Kwi 2019, 01:47
Jak wszedłem do tematu, to już wiedziałem, że będzie moc... I nie pomyliłem się - jak dla mnie genialny wybór, świetny utwór, bardzo interesująca wokalistka... Wyczuwam w tym ogromną nutkę amerykańsko - kanadyjskości... Kocham tą nutkę i uwielbiam utwory w takim stylu, ten konkretny słucham już trzeci raz i na pewno będę słuchać jeszcze wiele razy...
Powodzonka! ^^
Powodzonka! ^^
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 06 Maj 2019, 18:51
Jak znasz mój gust to pewnie się domyślasz że trafiłeś totalnie brakuje mi takiego POP'u obecnie na listach billboardu, tam teraz królują jakieś smutne rapsy i Ariana próbująca rapsować :( fujka. (na szczęście Taylorka królowa wróciła) Wracając do tematu, z uwagi właśnie na to że przypomina mi to Pop taki jaki lubiłem kiedyś w Stanach, czuję sentyment do tego, a poza tym wesołe brzmienie się wyróżnia na tle stawki, dodatkowo nie znałem dziewczyny więc fajnie odkryć że ktoś taki istnieje, Twój najlepszy wybór jak dotąd. Powodzenia
Pozwolenia na tym forum: