SERBIA: Tijana Bogićević - In Too Deep
+12
yourraxus
Liver
IgorBielak
Daniell
Yngwie / admin
Łosoś
iguś
Aro
Szymek79
mercator
Naar
DanielW
16 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak oceniasz reprezentantkę Serbii?
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
SERBIA: Tijana Bogićević - In Too Deep
Pon 27 Lut - 20:54
Serbski nadawca (RTS) zadecydował, że ten bałkański kraj w Kijowie reprezentować będzie wokalistka Tijana Bogićević. W kontekście eurowizyjnym możemy ją kojarzyć z tego, że była chórzystką podczas serbskiego występu w 2011. Twórcami jej konkursowej propozycji są Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas i Lisa Ann-Marie Linder, stworzyli oni m.in. "If love was a crime" (Bułgaria, 2016).
Eurowizyjny utwór tego bałkańskiego kraju to "In too deep"
Źródło: http://esctoday.com/141831/serbia-tijana-bogicevic-coming-kyiv/
Eurowizyjny utwór tego bałkańskiego kraju to "In too deep"
Źródło: http://esctoday.com/141831/serbia-tijana-bogicevic-coming-kyiv/
- NaarUżytkownik
- Liczba postów : 68
Re: SERBIA: Tijana Bogićević - In Too Deep
Pon 27 Lut - 21:35
Nie znam babki, ale obejrzałem kilka występów na żywo i przyznam, że ma bardzo ciekawy głos.
Oby nie napisali jej pospolitej radiówki bo z takim głosem zasługuje na coś lepszego, ambitniejszego!
Oby nie napisali jej pospolitej radiówki bo z takim głosem zasługuje na coś lepszego, ambitniejszego!
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pią 3 Mar - 18:44
Heh, a na dzienniku eurowizyjnym napisali (kliknij tutaj) że Tijana zaśpiewa piosenkę "If love was a crime". Byłem trochę zaskoczony, że tegoroczna piosenka serbska będzie miała taki sam tytuł jak zeszłoroczna piosenka bułgarska...
- DanielWUżytkownik
Pią 3 Mar - 19:07
mercator napisał:Heh, a na dzienniku eurowizyjnym napisali (kliknij tutaj) że Tijana zaśpiewa piosenkę "If love was a crime". Byłem trochę zaskoczony, że tegoroczna piosenka serbska będzie miała taki sam tytuł jak zeszłoroczna piosenka bułgarska...
Dziennik Eurowizyjny napisał:(...)która w Kijowie zaśpiewa utwór twórców „If love was a crime”,(...)
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Sob 4 Mar - 3:46
Hehehe, dwa razy czytałem ten tekst na dzienniku i jakoś tego nie doczytałem. Kłania się czytanie ze zrozumieniem .
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pon 6 Mar - 17:08
Tijana wykona w Kijowie utwór "In Too Deep".
- DanielWUżytkownik
Pon 6 Mar - 17:41
...a oto fragment tego utworu: https://m.youtube.com/watch?v=uFCiuY9HkgA
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pon 6 Mar - 18:53
Czuję ogromny potencjał w tej zapowiedzi, mam nadzieję, że tego nie zepsują. Czekam z niecierpliwością na całość.
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pon 6 Mar - 19:31
Fakt, ten fragment naprawdę brzmi obiecująco. *-* Oczywiście po dodaniu tekstu wszystko może się jeszcze zmienić (jak np. w przypadku Chorwacji), ale jestem dobrej myśli.
PS. Brzydko, że Serbowie ukradli Macedonii piosenkę. :oops:
PS2. Czy tylko ja słuchając do 20 sekundy tego fragmentu się nie zorientowałem, że nim jest? :P Zmyliły mnie te animacje loga i podkład w tle, myślałem początkowo, że to jakiś jingiel. :o
PS. Brzydko, że Serbowie ukradli Macedonii piosenkę. :oops:
PS2. Czy tylko ja słuchając do 20 sekundy tego fragmentu się nie zorientowałem, że nim jest? :P Zmyliły mnie te animacje loga i podkład w tle, myślałem początkowo, że to jakiś jingiel. :o
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Sob 11 Mar - 16:53
Za ok. 2 godziny Serbia , mam cichą nadzieje że nie będzie to klapa po dobrym snippecie jak Izrael czy Czechy...
.....................................
Sob 11 Mar - 16:55
Cisza i łosoś napisał:Za ok. 2 godziny Serbia , mam cichą nadzieje że nie będzie to klapa po dobrym snippecie jak Izrael czy Czechy...
z tego urywka mało da się wywnioskować, ale myślę, że nie będzie tak źle. btw, Cisza i łosoś miałeś wcześniej konto na escforum.pl (pytam tylko z ciekawości)?
Autor powyższego posta: Yngwie
- ŁosośModerator
- Klan :
Sob 11 Mar - 16:57
Nie ale byłem obserwatorem.. ogólnie chciałem założyć konto przed wyborem Kaśki , no ale tamto forum zniknęło.
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Sob 11 Mar - 18:05
- ŁosośModerator
- Klan :
Sob 11 Mar - 18:19
Eh.. no i Serbia dołącza do mej listy zawodu. Co prawda może nie aż tak jak Czechy , ale to nie jest nic specjalnego. Oczekiwałem więcej. 6/12
- IgorBielakUżytkownik
- Liczba postów : 141
Sob 11 Mar - 18:22
Zwykła piosenka. Nie wywołuje żadnych emocji ani zachwytu ani czegoś innego. Na pewno jest to dobra produkcja. Pewnie za jakiś czas będzie mi się bardziej podobać. Bałkany odbiegają od stylu ballad typu Serbia 2012 Czarnogóra 2014 i stawiają na nowoczesne brzmienia. To dobrze w sumie. Jednak wolę Macedonię.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: