- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 671
FRANCJA: IKARVS - Akacje
Pon 25 Lis - 0:01
SKRÓT: 2:04
Z tego miejsca wspomnę, że na Spotify dostępna jest tylko wydłużona wersja tego utworu.
Wolałbym, żebyście przy ocenie kierowali się tą z Youtube
- dejmieeenUżytkownik
- Liczba postów : 19
Re: FRANCJA: IKARVS - Akacje
Pon 25 Lis - 19:15
Oni grali w Krakowie jako support Elderbrooka, miałem bilet na koncert, ale nie mogłem pójść i teraz jeszcze bardziej żałuję. Intrygujący kawałek, jakiś niepokój we mnie wzbudza. Na pewno nie można przejść obojętnie wobec tej piosenki, mam nadzieję, że będzie więcej zwolenników niż przeciwników.
Daniell lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 945
Wto 26 Lis - 23:34
Przyznam szczerze, że o zespole nigdy nie słyszałem. A to chyba błąd, bo Akacje to naprawdę intrygujący niepokój! Jak stwierdził przedmówca, intrumental jest dość niepokojący, cały czas trzyma w napięciu od pierwszych do ostatnich sekund i gdyby nie język to pomyślałbym, że to jakieś skandynawskie dzieło (co jak najbardziej na plus). Przy pierwszym przesłuchaniu tak mnie melodia zahipnotyzowała, że praktycznie pominąłem partie wokalne. I jak do tej pory trochę mi francuskie wybory uciekały spod najwyższych not (jednak Giving Me deserve better) to tutaj bez wątpienia stwierdzam, że jest to Twój najlepszy wybór w tej serii Oby tak dalej.
Przy takich piosenkach wcale te 7 minut ze Spotify nie wyglądają przerażająco, wręcz przeciwnie
Przy takich piosenkach wcale te 7 minut ze Spotify nie wyglądają przerażająco, wręcz przeciwnie
Daniell lubi ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Wto 26 Lis - 23:40
Aro napisał:Przy takich piosenkach wcale te 7 minut ze Spotify nie wyglądają przerażająco, wręcz przeciwnie
Jeśli ktoś ma chęci i czuje, że mu mało to jak najbardziej zapraszam też do odsłuchu na Spotify Po prostu pomyślałem, że przeciętnemu użytkownikowi może się już tyle dłużyć
Aro lubi ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 364
Czw 28 Lis - 20:18
To ja przy okazji że ktoś ich zgłosił polecę ten song:
słucham ostatnio ciągle i nie mogę przestać
Daniell lubi ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Czw 28 Lis - 20:23
Batiooo napisał:To ja przy okazji że ktoś ich zgłosił polecę ten song:
Ja polecam jeszcze “Słodka Woń” (wklejałem w „czego teraz słuchacie?”). Na szczęście nie musiałem stawać przed dylematem co wystawić, bo jest tam sporo angielskich wstawek
Batiooo lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: