Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 671

FRANCJA: IKARVS - Akacje Empty FRANCJA: IKARVS - Akacje

Pon 25 Lis - 0:01

SKRÓT: 2:04

Z tego miejsca wspomnę, że na Spotify dostępna jest tylko wydłużona wersja tego utworu.
Wolałbym, żebyście przy ocenie kierowali się tą z Youtube Skromny

Ostatnio zmieniony przez Daniell dnia Wto 26 Lis - 12:10, w całości zmieniany 1 raz
dejmieeen
dejmieeen
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 19

FRANCJA: IKARVS - Akacje Empty Re: FRANCJA: IKARVS - Akacje

Pon 25 Lis - 19:15
Oni grali w Krakowie jako support Elderbrooka, miałem bilet na koncert, ale nie mogłem pójść i teraz jeszcze bardziej żałuję. Intrygujący kawałek, jakiś niepokój we mnie wzbudza. Na pewno nie można przejść obojętnie wobec tej piosenki, mam nadzieję, że będzie więcej zwolenników niż przeciwników.

Daniell lubi ten post

Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 945

Wto 26 Lis - 23:34
Przyznam szczerze, że o zespole nigdy nie słyszałem. A to chyba błąd, bo Akacje to naprawdę intrygujący niepokój! Jak stwierdził przedmówca, intrumental jest dość niepokojący, cały czas trzyma w napięciu od pierwszych do ostatnich sekund i gdyby nie język to pomyślałbym, że to jakieś skandynawskie dzieło (co jak najbardziej na plus). Przy pierwszym przesłuchaniu tak mnie melodia zahipnotyzowała, że praktycznie pominąłem partie wokalne. I jak do tej pory trochę mi francuskie wybory uciekały spod najwyższych not (jednak Giving Me deserve better) to tutaj bez wątpienia stwierdzam, że jest to Twój najlepszy wybór w tej serii Serce Oby tak dalej.
Przy takich piosenkach wcale te 7 minut ze Spotify nie wyglądają przerażająco, wręcz przeciwnie Uśmiech

Daniell lubi ten post

Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik

Wto 26 Lis - 23:40
Aro napisał:Przy takich piosenkach wcale te 7 minut ze Spotify nie wyglądają przerażająco, wręcz przeciwnie Uśmiech

Jeśli ktoś ma chęci i czuje, że mu mało to jak najbardziej zapraszam też do odsłuchu na Spotify 😄 Po prostu pomyślałem, że przeciętnemu użytkownikowi może się już tyle dłużyć 😄

Aro lubi ten post

Batiooo
Batiooo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 364

Czw 28 Lis - 20:18
To ja przy okazji że ktoś ich zgłosił polecę ten song:

słucham ostatnio ciągle i nie mogę przestać

Daniell lubi ten post

Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik

Czw 28 Lis - 20:23
Batiooo napisał:To ja przy okazji że ktoś ich zgłosił polecę ten song:

słucham ostatnio ciągle i nie mogę przestać

Ja polecam jeszcze “Słodka Woń” (wklejałem w „czego teraz słuchacie?”). Na szczęście nie musiałem stawać przed dylematem co wystawić, bo jest tam sporo angielskich wstawek 😄

Batiooo lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: