Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 794

TURCJA: Pola Chobot & Adam Baran - Ciało Empty TURCJA: Pola Chobot & Adam Baran - Ciało

Dzisiaj o 0:04
Pola Chobot & Adam Baran już raz, niecały rok temu, pojawili się w konkursie, jednak jestem w nich tak zakochany, że postanowiłem ich wystawić. Miałem problem z utworem, bo uwielbiam całą ich twórczość - ostatecznie postawiłem na jeden z tych, który dotknął mnie najbardziej. Singiel pochodzi z ich drugiego longplaya pt. ,,Burza". 

2:30-3:00

„Ciało” to intymna piosenka o miłości i jej braku; o przekraczaniu granic, poświęceniu i brutalnej walce o nią; o pragnieniu doświadczania jej i lęku przed nią; o przemocy, która staje się głównym językiem wyrażania uczuć.
Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 113

TURCJA: Pola Chobot & Adam Baran - Ciało Empty Re: TURCJA: Pola Chobot & Adam Baran - Ciało

Dzisiaj o 0:41
Ale jesteście szybcy. Moja druga propozycja po Ani Amen Kasi Lins to właśnie duet Pauli i Adama z tą piosenką. Jak na razie edycja zapowiada się super! Zakochany

Drover lubi ten post

dejmieeen
dejmieeen
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 12

TURCJA: Pola Chobot & Adam Baran - Ciało Empty Re: TURCJA: Pola Chobot & Adam Baran - Ciało

Dzisiaj o 1:19
W moim rodzinnym Szczecinie organizowany jest Festiwal Młodych Talentów. Pola & Adam brali udział w którejś edycji, dobrych kilka lat temu, ale jakoś zniknęli z mojego radaru. Chętnie posłucham, co ciekawego tworzą.

Drover lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: