Miss & Mister Eurowizji 2019
+9
Drover
Fenistil
Wilk
Morison
Skrzeczek
Dawid
Dastame
mercator
Kuba
13 posters
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
- GośćGość
Re: Miss & Mister Eurowizji 2019
Czw 6 Cze - 10:15
Na szybko o pierwszym półfinale, większych zaskoczeń nie ma, najbardziej szkoda mi będzie Leonory zaskoczył nieco awans Tamary ale jak widać, zdjęcie ma znaczenie i finale myślę, że będzie mała zmiana w szeregach.
Drugi półfinał jest chyba lepszy w rezultatach, szczególnie w dolnej partii, szkoda tylko ZENY ale patrząc na punkty walka była faktycznie zacięta i padło niestety na nią, wymieniłbym za nią Tamarę i byłoby bez zarzutu, ale i tak silny finał się zapowiada.
Drugi półfinał jest chyba lepszy w rezultatach, szczególnie w dolnej partii, szkoda tylko ZENY ale patrząc na punkty walka była faktycznie zacięta i padło niestety na nią, wymieniłbym za nią Tamarę i byłoby bez zarzutu, ale i tak silny finał się zapowiada.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 6 Cze - 10:23
Zala 27pkt??? XDD
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Czw 6 Cze - 14:26
Dawid napisał:Zala 27pkt??? XDD
No właśnie. Wygląda to tajemniczo. Moim zdaniem Zala jest naprawdę bardzo ładna. Nie spodziewałem się, że może jej zabraknąć w finale. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło przejście jednej Pani, która ma coś ciekawego w oczach.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw 6 Cze - 14:48
No to coś ode mnie.
5/7
Wyniki mi się podobają. Wszystkie moje ulubienicę z tego semi są dalej. Na pewno w finale nie chciałem widzieć Tamty. Sabine jest dla mnie zaskoczeniem i to całkiem sporym. Myślałem, że poleci z jakimiś 20pkt, ale podoba mi się to, że awansowała. Wyżej widziałbym Laurite i przed rozpoczęciem głosowania byłem pewny, że awans wywalczy Zala a tu taki wielki flop. Zena (*) ale w sumie była mi obojętna. Na pewno wolałbym ją albo Zale/Laurite zamiast wysuszonej Tamty. Katerina/Jonida/Ola/Tamara/Dominika byłem pewny przed startem, że sobie poradzą i tak też się stalo.
5/7
Wyniki mi się podobają. Wszystkie moje ulubienicę z tego semi są dalej. Na pewno w finale nie chciałem widzieć Tamty. Sabine jest dla mnie zaskoczeniem i to całkiem sporym. Myślałem, że poleci z jakimiś 20pkt, ale podoba mi się to, że awansowała. Wyżej widziałbym Laurite i przed rozpoczęciem głosowania byłem pewny, że awans wywalczy Zala a tu taki wielki flop. Zena (*) ale w sumie była mi obojętna. Na pewno wolałbym ją albo Zale/Laurite zamiast wysuszonej Tamty. Katerina/Jonida/Ola/Tamara/Dominika byłem pewny przed startem, że sobie poradzą i tak też się stalo.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pią 7 Cze - 16:50
ZENA BIEDACTWO CO ONI CI ZROBILI :(
Z pierwszego półfinału wielkim szokiem jest dla mnie ostatnie miejsce Ivany :<
Z pierwszego półfinału wielkim szokiem jest dla mnie ostatnie miejsce Ivany :<
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 783
Pią 7 Cze - 18:12
Niby z której strony Zala jest ładna? Ona jest paskudna. A Zena wygląda jak typowa brzydka gówniara, nic ciekawego.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Nie 9 Cze - 19:30
Głosowanie w finale pań nadal trwa! Tymczasem ruszamy z pierwszym półfinałem panów.
Zasady:
-Każdy użytkownik forum (który posiada co najmniej 10 postów) może zagłosować w wyborach;
-Należy przyznać punkty dziesięciu najpiękniejszym, używając „skali eurowizyjnej” (od 1 do 12, bez 9 i 11);
-Głosy proszę wysyłać do mnie w prywatnej wiadomości;
-Proszę nie ujawniać ich nikomu innemu. To, jak każdy głosował, zostanie przedstawione po zakończeniu wyborów. Ujawnienie głosów będzie karane ich niewliczeniem;
-Raz wysłane głosy są głosami ostatecznymi. Głosy wysłane drugi raz przez jedną osobę nie będą przyjmowane;
-Do finału awansuje 9 najpiękniejszych panów z pierwszego półfinału i 8 z drugiego.;
PIERWSZY PÓŁFINAŁ:
1. Matthias Haraldsson
2. Jurij Veklenko
3. Fred Buljo
4. Darude
5. :san marino: Serhat :san marino:
6. Oto Nemsadze
7. Miki
8. :swis: Luca Hänni :swis:
9. Albert Černý
10. Duncan Laurence
11. Marcis Vasilevskis
12. Željko Vukčević
13. Mahmood
14. Eliot
15. Rizo Feratović
16. Einar Stefánsson
17. Antonín Hrabal
Głosowanie trwa od dziś do niedzieli godziny 20:00.
HYMN
Zasady:
-Każdy użytkownik forum (który posiada co najmniej 10 postów) może zagłosować w wyborach;
-Należy przyznać punkty dziesięciu najpiękniejszym, używając „skali eurowizyjnej” (od 1 do 12, bez 9 i 11);
-Głosy proszę wysyłać do mnie w prywatnej wiadomości;
-Proszę nie ujawniać ich nikomu innemu. To, jak każdy głosował, zostanie przedstawione po zakończeniu wyborów. Ujawnienie głosów będzie karane ich niewliczeniem;
-Raz wysłane głosy są głosami ostatecznymi. Głosy wysłane drugi raz przez jedną osobę nie będą przyjmowane;
-Do finału awansuje 9 najpiękniejszych panów z pierwszego półfinału i 8 z drugiego.;
- Koszyczki:
- Obiecane koszyczki
Brodacze:
Victor Crone
Conan Osíris
Serhat
Luca Hänni
Mārcis Vasiļevskis
John Lundvik
Jurij Veklenko
Siergiej Łazariew
Duncan Laurence
Chingiz
Kobi Marim
Mahmood
Miki
Czarnogóra i papaj:
Željko Vukčević
Emel Franca
Rizo Feratović
Joci Pápai
Kreciki i rodzynek:
Gašper Šantl
Albert Černý
Jeroným Šubrt
Antonín Hrabal
WIĘCEJ DO KOCHANIA
Michael Rice
Oto Nemsadze
Muminki:
Darude
Sebastian Rejman
Norwegowie:
Tom Hugo
Fred Buljo
BDSM:
Klemens Hannigan
Matthias Haraldsson
Einar Stefánsson
Gówniaki:
Roko
Eliot
Czy już wszystkie masz:
Bilal Hassani
PIERWSZY PÓŁFINAŁ:
1. Matthias Haraldsson
2. Jurij Veklenko
3. Fred Buljo
4. Darude
5. :san marino: Serhat :san marino:
6. Oto Nemsadze
7. Miki
8. :swis: Luca Hänni :swis:
9. Albert Černý
10. Duncan Laurence
11. Marcis Vasilevskis
12. Željko Vukčević
13. Mahmood
14. Eliot
15. Rizo Feratović
16. Einar Stefánsson
17. Antonín Hrabal
Głosowanie trwa od dziś do niedzieli godziny 20:00.
HYMN
- DastameUżytkownik
- Klan :
Sro 12 Cze - 20:13
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sro 12 Cze - 22:03
Przez te pomieszane terminy w końcu zapomniałem, że nie głosowałem w finale :P Winnerka to jedno wielkie WTF. Jest ładna, ale nic ponadto. Kult przeciętności to chyba domena konkursów tutaj :-DD
- DastameUżytkownik
- Klan :
Sro 12 Cze - 22:19
Winnerka jest cudowna i mega cieszy mnie win <3 Dzisiejsze głosy dały jej wygraną <3 Byłem pewny że wygra albo :Serbia: a tu taka miła niespodzianka. Chociaż oczywiście tamte panie są również mega cudowne i spokojnie byłyby dobrymi zwycięzcami. I chyba jest to też pierwsza winnerka plus size Tyle o boskiej Olci
Kate trzecia w semi i tak mocno udupiona w finale xD Półki wysokie miejsca co cieszy, ale ja wolałbym Dominikę przed Aską. Srbuk zaskakujący wysoko, ale przynajmniej tutaj jej dobrze poszło :P Sabine nie spodziewałem się wgl w finale i mimo, że nie jestem fanem jej urody to top 10 cieszy, bo mam zaskoczenie. Carlotka na 13 miejscu (*) ale gdyby odjąć moje głosy to weszłaby do finału 1pkt przewagi więc i tak wyrwała 1 miejsce.
Zwyciężczyni myślę, że dla niektórych może być kontrowersyjna, ale większość zdecydowała (i kc Was za głosy na Olke <3)
Kate trzecia w semi i tak mocno udupiona w finale xD Półki wysokie miejsca co cieszy, ale ja wolałbym Dominikę przed Aską. Srbuk zaskakujący wysoko, ale przynajmniej tutaj jej dobrze poszło :P Sabine nie spodziewałem się wgl w finale i mimo, że nie jestem fanem jej urody to top 10 cieszy, bo mam zaskoczenie. Carlotka na 13 miejscu (*) ale gdyby odjąć moje głosy to weszłaby do finału 1pkt przewagi więc i tak wyrwała 1 miejsce.
Zwyciężczyni myślę, że dla niektórych może być kontrowersyjna, ale większość zdecydowała (i kc Was za głosy na Olke <3)
- LunaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 86
Czw 13 Cze - 2:29
Trochę śmiesznie, że zwyciężczyni była dopiero trzecia w półfinale, no ale jestem kontenta z wyników.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 783
Czw 13 Cze - 18:21
Dawid napisał:Przez te pomieszane terminy w końcu zapomniałem, że nie głosowałem w finale :P Winnerka to jedno wielkie WTF. Jest ładna, ale nic ponadto. Kult przeciętności to chyba domena konkursów tutaj :-DD
To. Ona nawet jakaś ładna nie jest. Przeciętna do bólu. Wyjdziesz na ulicę i masz sto takich kobiet. Nie ogarniam fenomenu. A było kilka naprawdę ładnych kobiet jak Nevena, Katerine czy Jonida, które biją ją na głowę i to bez porównania...
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Czw 13 Cze - 19:07
Wygrała najpiękniejsza. Generalnie cały top mi się podoba, jedynie za nisko Kate, a Sabine moim zdaniem nie powinna znaleźć się w finale.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Czw 13 Cze - 21:11
Takiej zwyciężczyni zupełnie się nie spodziewałem. Niby nie można powiedzieć, że nie jest ładna, ale za to jej uroda tak jak piszecie jest bardzo "codzienna" - taka na jaką kompletnie się nie zwraca uwagi. Dla przykładu przytoczę, że dopiero wczoraj (wpisując jej nazwisko do wyszukiwarki) zorientowałem się, że to właśnie ona była w Melodi Grand Prix 2018 w duecie ze Stellą Mwangi (który uwielbiałem) - ja zapamiętałem ją jedynie jako losową ciemnoblond lasię, której twarz po chwili zapomnę, Skąd się wziął jej fenomen tutaj na forum? Coś czuję #manipulacje organizatorki. :P No chyba że oprócz urody głosujący brali też pod uwagę osobiste sympatie, bo Alexandrę rzeczywiście zaliczyłbym jako jedną z najsympatyczniejszych tegorocznych uczestników. Skoro ludzie uznali ją za zwyciężczynię, to gratki dla niej.
Cała reszta topki jest fajna i cieszy mnie względnie wysokie miejsce pięknej Jonidy. W tym roku 90% albańskiego występu to było dla mnie zachwycanie się jak ładnie ona wygląda na scenie. Troszkę szkoda, że żadnej z finałowych Tuliasek nie udało się załapać na podium, bo w tym roku akurat polskie reprezentantki głosy za urodę zebrały zasłużenie, nie opierając się na głosowaniu patriotycznym.
Cała reszta topki jest fajna i cieszy mnie względnie wysokie miejsce pięknej Jonidy. W tym roku 90% albańskiego występu to było dla mnie zachwycanie się jak ładnie ona wygląda na scenie. Troszkę szkoda, że żadnej z finałowych Tuliasek nie udało się załapać na podium, bo w tym roku akurat polskie reprezentantki głosy za urodę zebrały zasłużenie, nie opierając się na głosowaniu patriotycznym.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią 14 Cze - 8:29
Dawid napisał:Przez te pomieszane terminy w końcu zapomniałem, że nie głosowałem w finale :P
Też, chociaż nawet miałem przygotowane:
- Spoiler:
- 01. Nevena Bozovic 12p
02. Tamara Vujacic 10p
03. Ester Peony 8p
04. Katerine Duska 7p
05. Alexandra Rotan 6p
06. Joanna Sinkiewicz 5p
07. Srbuk 4p
08. Kate Miller-Heidke 3p
09. Jonida Maliqi 2p
10. Dominika Siepka 1p
Jak widać niewiele wniósłbym do wyników, chociaż znacznie zmniejszyłaby się różnica między pierwszymi dwoma miejscami, zaskoczył mnie wysokie miejsca Duski i Sinkiewicz, mimo, że mi się podobają, szkalowanie Czarnogórek to największy skandal tej edycji, wiem, że gówniana piosenka, ale tu oceniamy urodę XD Nie wiem kto to "MEC" z tabelki z głosami ale gratuluję gustu
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: