Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
syguu
syguu
Użytkownik
Użytkownik
Klan : San Remiarz

Liczba postów : 216

WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male Empty WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male

Nie 16 Cze - 13:33
WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male 53727110

Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male Empty Re: WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male

Nie 16 Cze - 19:43
Bardzo fajny utwór. Natknąłem się na niego, gdy patrzyłem, co nowego lata we Włoszech. Niby nic specjalnego, ale klimat naprawdę przystępny, również nutka retro (choć ma ją wiele włoskich piosenek).

Powodzenia, oby był finał Uśmiech
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male Empty Re: WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male

Sob 29 Cze - 18:01
Przyznam szczerze, że nawet wrzuciłem to na swoją shortliste szukając, co wystawić, The Kolors dobrze mi się kojarzy z ubiegłorocznego San Remo, gdzie kibicowalem im bardziej niż Mecie&Moro, z włoskimi utworami często mam problem, że brzmią one jakby wyprodukowane były w latach 90., tu natomiast jest świeżo, szybko wpada w ucho, jedną z Twoich lepszych propozycji Uśmiech
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: