WYNIKI
+11
Liver
Fenistil
Sebek
Szymek79
iguś
Morison
Skrzeczek
Jasiek
Aro
Dastame
Wonder
15 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Re: WYNIKI
Sob 6 Lip - 22:44
Gratulacje Wonder. Dobre wyniki, nie spodziewałem się, że aż tylu moich faworytów znajdzie się w Top 10. Szkoda tylko Estonii, ale mimo mojej sympatii do piosenki, nie spodziewałem się jej wysoko :P
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 6 Lip - 23:55
Dzięki za wszystkie punkty oddane na moją piosenkę. Fajnie, że udało się dojść do TOP10 mimo dość mieszanych reakcji ze strony innych. Jak widać po przyznanych przeze mnie punktach, wyniki mnie nie satysfakcjonują. Zwłaszcza zwycięska propozycja, którą uważam za jedną z najsłabszych w tym finale... Ale gratuluję i powodzenia w następnej edycji.
- monkeyyUżytkownik
- Liczba postów : 85
Nie 7 Lip - 10:51
Gratulacje Wonder, jeden z moich ulubionych zwycięzców w tej serii.
- GośćGość
Nie 7 Lip - 11:30
Gratulacje zwycięzcy, w końcu udało Ci się wygrać, to była tylko kwestia czasu :P
Najgorsze rozczarowanie widzę w rezultacie Rosji, mnie kupiła ta piosenka w całości i myślałem, że lepiej sobie poradzi, pewniak do top 10 minimum xd
Cieszy mnie również wynik Litwy, bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta piosenka i nie wiem skąd tutaj wątpliwość była co do awansu.
Mój wynik także satysfakcjonuje, poza tym zdziwiłem się, że w półfinale zająłem 5 miejsce, byłem pewny, że znalazłem się tuż nad kreską, także dziękuje Wam ślicznie za aż tyle
Najgorsze rozczarowanie widzę w rezultacie Rosji, mnie kupiła ta piosenka w całości i myślałem, że lepiej sobie poradzi, pewniak do top 10 minimum xd
Cieszy mnie również wynik Litwy, bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta piosenka i nie wiem skąd tutaj wątpliwość była co do awansu.
Mój wynik także satysfakcjonuje, poza tym zdziwiłem się, że w półfinale zająłem 5 miejsce, byłem pewny, że znalazłem się tuż nad kreską, także dziękuje Wam ślicznie za aż tyle
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 7 Lip - 12:01
To już jakiś absurd z tymi drugimi miejscami!!
Oczywiście w żaden sposób nie mogę narzekać, bo tak genialne wyniki nie przychodzą łatwo, ale ta passa jest niebywała. Przynajmniej teraz nie zabrałem sobie zwycięstwa własnymi głosami! Dziękuję za wszystkie punkty i ofc dwunastki, które tym razem spłynęły od Eyidy, marjuza, Morisona i alekseeva, kisses! Każdy punkcik jest dla mnie ważny i naprawdę doceniam, że ponownie spodobał się Wam mój wybór. Zobaczymy co przyniesie kolejna edycja, chociaż nie mam póki co wybranego utworu.
Gratki Wonder! Już trzeci raz (na 6 możliwych) wygrywa organizator danej edycji!
Oczywiście w żaden sposób nie mogę narzekać, bo tak genialne wyniki nie przychodzą łatwo, ale ta passa jest niebywała. Przynajmniej teraz nie zabrałem sobie zwycięstwa własnymi głosami! Dziękuję za wszystkie punkty i ofc dwunastki, które tym razem spłynęły od Eyidy, marjuza, Morisona i alekseeva, kisses! Każdy punkcik jest dla mnie ważny i naprawdę doceniam, że ponownie spodobał się Wam mój wybór. Zobaczymy co przyniesie kolejna edycja, chociaż nie mam póki co wybranego utworu.
Gratki Wonder! Już trzeci raz (na 6 możliwych) wygrywa organizator danej edycji!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pon 15 Lip - 1:03
@Wonder Ja naprawdę nie wiem, z którego rękawa Ty bierzesz tak fantastyczne utwory! Już gratulowałem wcześniej z dwa razy, ale tu jeszcze raz oficjalnie i bardzo serdecznie pogratuluję Ci zwycięstwa! Gratuluję!
@Dawid Ostatnio będąc w restauracji usłyszałem Twój utwór i aż sam zacząłem śpiewać "Absolutnie, absolutnie będę z Tobą aż po grób". Super, że po raz kolejny znalazło się dla Ciebie miejsce dla podium - gratulacje!
Jeśli chodzi o wyniki finału, jak dla mnie za nisko znalazły się Francja z Finlandią, które powinny wejść do TOP 10 zamiast dwóch "takich jednych" krajów.
Co do mojego rezultatu - niewiele zabrakło do wejścia do finału (nawet bardzo niewiele, auuu…), ale dziękuję za każdy punkcik oddany na AKRIVI, szczególnie Contratiempo za 8 punktów.
@Dawid Ostatnio będąc w restauracji usłyszałem Twój utwór i aż sam zacząłem śpiewać "Absolutnie, absolutnie będę z Tobą aż po grób". Super, że po raz kolejny znalazło się dla Ciebie miejsce dla podium - gratulacje!
Jeśli chodzi o wyniki finału, jak dla mnie za nisko znalazły się Francja z Finlandią, które powinny wejść do TOP 10 zamiast dwóch "takich jednych" krajów.
Co do mojego rezultatu - niewiele zabrakło do wejścia do finału (nawet bardzo niewiele, auuu…), ale dziękuję za każdy punkcik oddany na AKRIVI, szczególnie Contratiempo za 8 punktów.
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Pon 15 Lip - 15:33
Gratuluję Wonderowi zwycięstwa i pozostałym, który dobrze sobie poradzili. Piosenka z UK akurat u mnie w rankingu finału dopiero 12. (11. Monako), ale nie przeszkadza mi jakoś znacząco jej wygrana. Dzięki za dosyć wysoki wynik. Miło, że moja propozycja się przyjęła. Wyniki ogólnie ok, coś pozmieniałbym, w szczególności wyżej dałbym Estonię, Belgię i Finlandię, co widać po notach, ale top5 bardzo spoko. See U soon.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: