WYNIKI
+11
Liver
Fenistil
Sebek
Szymek79
iguś
Morison
Skrzeczek
Jasiek
Aro
Dastame
Wonder
15 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
WYNIKI
Sob Cze 29, 2019 10:31 pm
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
OTO FINALIŚCI:
WYSPY OWCZE
LÉON - You And I
NORWEGIA
Loreen - Ride
SZWECJA
Moyka - Colder
ESTONIA
THE ORAL CIGARETTES - Kyouran Hey Kids!!
POLSKA
Sorry Boys - Absolutnie, absolutnie
LITWA
Saverne - Hendrix
WŁOCHY
The Kolors, Elodie - Pensare Male
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
(ostatnie premiowane awansem miejsce zdobyło 61 pkt.)
08. HISZPANIA: Nathan Goshen - Misses (59 pkt.)
09. ARMENIA: Miley Cyrus - Mother's Daughter (59 pkt.)
10. UKRAINA: Alice Glass - Without Love (53 pkt.)
11. NIEMCY: Nisse - Herz auf Beat (51 pkt.)
12. CZECHY: Igo / Pepe. - Bliżej (48 pkt.)
13. CHORWACJA: Crooked Colours - Flow (40 pkt.)
14. PORTUGALIA: Maya Buskila - Hishtagati (27 pkt.)
_______________________________________________________________________________________________________________
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
OTO FINALIŚCI:
ROSJA
Now, Now - Yours
WIELKA BRYTANIA
Billie - Love Kills Slowly
BELGIA
Jorja Smith - Where Did I Go?
DANIA
Chisu - Sama Nainen
AUSTRALIA
Birds of Tokyo - Good Lord
IZRAEL
Athena - Ses Etme
FINLANDIA
Cajsa Siik - Was I Supposed To
MONAKO
ZAND - Boys Like U
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
(ostatnie premiowane awansem miejsce zdobyło 50 pkt.)
09. GRECJA: AKRIVI - Kingdom of Love (49 pkt.)
10. ISLANDIA: Árný - Walking Away (48 pkt.)
11. SŁOWACJA: Kristina Pelakova - Sympatie (39 pkt.)
12. : LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire (39 pkt.)
13. TURCJA: She Past Away - Disko Anksiyete (38 pkt.)
14. GRUZJA: Trisha Paytas - Six Feet Under (36 pkt.)
15. HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n (21 pkt.)
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
WYSPY OWCZE
LÉON - You And I
NORWEGIA
Loreen - Ride
SZWECJA
Moyka - Colder
ESTONIA
THE ORAL CIGARETTES - Kyouran Hey Kids!!
POLSKA
Sorry Boys - Absolutnie, absolutnie
LITWA
Saverne - Hendrix
WŁOCHY
The Kolors, Elodie - Pensare Male
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
(ostatnie premiowane awansem miejsce zdobyło 61 pkt.)
09. ARMENIA: Miley Cyrus - Mother's Daughter (59 pkt.)
10. UKRAINA: Alice Glass - Without Love (53 pkt.)
11. NIEMCY: Nisse - Herz auf Beat (51 pkt.)
13. CHORWACJA: Crooked Colours - Flow (40 pkt.)
14. PORTUGALIA: Maya Buskila - Hishtagati (27 pkt.)
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
OTO FINALIŚCI:
ROSJA
Now, Now - Yours
WIELKA BRYTANIA
Billie - Love Kills Slowly
BELGIA
Jorja Smith - Where Did I Go?
DANIA
Chisu - Sama Nainen
AUSTRALIA
Birds of Tokyo - Good Lord
IZRAEL
Athena - Ses Etme
FINLANDIA
Cajsa Siik - Was I Supposed To
MONAKO
ZAND - Boys Like U
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
(ostatnie premiowane awansem miejsce zdobyło 50 pkt.)
09. GRECJA: AKRIVI - Kingdom of Love (49 pkt.)
10. ISLANDIA: Árný - Walking Away (48 pkt.)
11. SŁOWACJA: Kristina Pelakova - Sympatie (39 pkt.)
12. : LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire (39 pkt.)
13. TURCJA: She Past Away - Disko Anksiyete (38 pkt.)
14. GRUZJA: Trisha Paytas - Six Feet Under (36 pkt.)
15. HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n (21 pkt.)
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: WYNIKI
Sob Cze 29, 2019 10:46 pm
Max dzia za awans misie <3
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Sob Cze 29, 2019 11:05 pm
Wyniki w porządku, awansowało kilku moich mniejszych i większych faworytów (przy czym najmniej spodziewałem się chyba Litwy). Na pewno szkoda Turcji, Hiszpanii, Portugalii, Niemiec.
Dużo do awansu nie zabrakło a zastanawiałem się, czy zrobię chociaż 20 punktów Dzięki
Dużo do awansu nie zabrakło a zastanawiałem się, czy zrobię chociaż 20 punktów Dzięki
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob Cze 29, 2019 11:10 pm
Wonder napisał:
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
09. ARMENIA: Miley Cyrus - Mother's Daughter (53 pkt.)
O matko biedactwa co oni Wam zrobili :( No szkoda, strasznie szkoda, szczególnie przeszła jedna do bólu przeciętna w swoim gatunku piosenka. Ale muszę też przyznać, że ten półfinał miał naprawdę niezwykle wysoki poziom. No i dzięki za wszystkie punkty dla Niemiec, tym razem się nie udało. Trochę przykro, ale takie życie i się spodziewałem w sumie takiego rezultatu xd
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 248
Sob Cze 29, 2019 11:16 pm
swish swish madafaka [*]
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie Cze 30, 2019 4:08 pm
Wyniki spoko, mogą być, ale szkoda Chorwacji, Czech, Islandii, Liechtensteinu, Turcji i oczywiście Gruzji. Dzięki za awans! Finał jest moim zdaniem najmocniejszym w historii PdF.
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Nie Cze 30, 2019 8:08 pm
W pierwszym półfinale wyniki są moim zdaniem udane. Dziękuję za awans, na który raczej się nie nastawiałem. Nie mam pojęcia, jak to się stało, że Herz auf Beat jest poza finałem. Myślę, że to dosyć przystępny, charakterystyczny i świetny utwór, który wchodzi do głowy. Oprócz tego żadnych znaczących dla mnie strat. Półfinał dobry i bardzo wyrównany, tylko jedna piosenka była moim zdaniem słaba, ale akurat sporo jej zabrakło do finału.
W drugim półfinale było ogólnie więcej utworów, które podobały mi się tak bardziej. Wyniki trafione dla mnie tak 4/8. Najbardziej szkoda przede wszystkim: Turcji, Islandii i Holandii, w mniejszym stopniu Liechtensteinu. Zamiast nich przeszło całe moje bottom4 tego półfinału, choć żaden utwór nie był jakiś bardzo zły. Dobrze, że weszły też pewne 3 utwory bardzo miłe dla moich uszu.
W drugim półfinale było ogólnie więcej utworów, które podobały mi się tak bardziej. Wyniki trafione dla mnie tak 4/8. Najbardziej szkoda przede wszystkim: Turcji, Islandii i Holandii, w mniejszym stopniu Liechtensteinu. Zamiast nich przeszło całe moje bottom4 tego półfinału, choć żaden utwór nie był jakiś bardzo zły. Dobrze, że weszły też pewne 3 utwory bardzo miłe dla moich uszu.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie Cze 30, 2019 8:36 pm
Moralnym zwycięzcą I semi jest zdecydowanie @Dastame, realnie dawałem mu szanse na 13-14 miejsce, awansu się absolutnie nie spodziewałem, ale jest to zdecydowanie pozytywne zaskoczenie. Szkoda natomiast i z drugiego półfinału.
No i oczywiście składam oficjalny protest do PDFEBU - kto to widział, żeby z dwóch półfinałów awansowała różna ilość uczestników :P
No i oczywiście składam oficjalny protest do PDFEBU - kto to widział, żeby z dwóch półfinałów awansowała różna ilość uczestników :P
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Nie Cze 30, 2019 9:17 pm
Max dzia za awans.
Generalnie w obu grupach wyniki w porządku, w pierwszym semi olbrzymim szokiem był dla mnie awans . Boskie graty Dastuś! Szkoda, że się nie udało.
Bardzo dobry finał się szykuje!
Generalnie w obu grupach wyniki w porządku, w pierwszym semi olbrzymim szokiem był dla mnie awans . Boskie graty Dastuś! Szkoda, że się nie udało.
Bardzo dobry finał się szykuje!
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie Cze 30, 2019 11:26 pm
Dziękuję za awans!
Wyniki pierwszego półfinału spodziewanie słabe. Wymieniłbym 3 piosenki na Niemcy, Czechy i przede wszystkim Armenię...
W drugim semi skandaliczne jest ostatnie miejsce Holandii, zero smaku. Niemniej potworki odpadły, nie jest źle.
Powo wam w finale.
Wyniki pierwszego półfinału spodziewanie słabe. Wymieniłbym 3 piosenki na Niemcy, Czechy i przede wszystkim Armenię...
[*]Czarnych Myśli Kłąb napisał:swish swish madafaka
W drugim semi skandaliczne jest ostatnie miejsce Holandii, zero smaku. Niemniej potworki odpadły, nie jest źle.
Powo wam w finale.
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pon Lip 01, 2019 12:44 am
Dzięki za awans bo to było ryzykowne zagranie z mojej strony bo takie dźwięki nie często się ode mnie się pojawiają ale i taki utwory u mnie czasami wzbudzają mocniejsze uczucia. Co do pozostałych wyników szokujące jest dla mnie odpadnięcie i to w dodatku na słabym miejscu poza tym jeszcze trochę żal mi .
Zdecydowanie więcej braków widzę w wynikach pierwszego półfinału , , chętnie zobaczyłbym w finale no ale widać większości głosujących zamarzył się ORAL.
Zdecydowanie więcej braków widzę w wynikach pierwszego półfinału , , chętnie zobaczyłbym w finale no ale widać większości głosujących zamarzył się ORAL.
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Pon Lip 01, 2019 9:57 am
Dziękuję za awans
W pierwszym półfinale wyniki bardzo średnie. Zdecydowanie wymieniłbym kilku finalistów na bosskie Czechy, Hiszpanię, Niemcy i Armenię. W dodatku Chorwacja powinna znaleźć się na granicy awansu a nie tak niziutko.
Z drugiego półfinału znam tylko 3 utwory - Wielką Brytanię, Monako oraz Rosję - i wszystkie te kraje awansowały więc jestem zadowolony.
Powodzenia w finale, kisses!
W pierwszym półfinale wyniki bardzo średnie. Zdecydowanie wymieniłbym kilku finalistów na bosskie Czechy, Hiszpanię, Niemcy i Armenię. W dodatku Chorwacja powinna znaleźć się na granicy awansu a nie tak niziutko.
Z drugiego półfinału znam tylko 3 utwory - Wielką Brytanię, Monako oraz Rosję - i wszystkie te kraje awansowały więc jestem zadowolony.
Powodzenia w finale, kisses!
- GośćGość
Pon Lip 01, 2019 10:23 am
Dziękuje ślicznie za awans, myślałem, że z tego typu utworem ciężko jest się wybić do finału, więc tutaj zaskoczenie wielkie :oops:
Lecz ogólne rezultaty są dosyć średnie, najbardziej brakować mi będzie Liechtensteinu wyróżniał się ładnie, Słowacji mimo, że nie przepadam za Kristiną, to ta piosenka była dosyć znośna i chwytliwa no i jeszcze niebanalna Gruzja która pomimo zmiany utworu, nadal trzymała poziom.
W drugim półfinale natomiast cieszy z całą pewnością awans jednego państwa, smuci brak awansu Armenii a resztę trzeba jeszcze posłuchać.
Lecz ogólne rezultaty są dosyć średnie, najbardziej brakować mi będzie Liechtensteinu wyróżniał się ładnie, Słowacji mimo, że nie przepadam za Kristiną, to ta piosenka była dosyć znośna i chwytliwa no i jeszcze niebanalna Gruzja która pomimo zmiany utworu, nadal trzymała poziom.
W drugim półfinale natomiast cieszy z całą pewnością awans jednego państwa, smuci brak awansu Armenii a resztę trzeba jeszcze posłuchać.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pon Lip 01, 2019 10:20 pm
Na awans nie liczyłem, ale na uniknięcie ostatniego miejsca już tak. No trudno.
W pierwszym półfinale mam mieszane uczucia - jeden awans bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, ale jednocześnie nieoczekiwanie pod kreską znalazły się i przede wszystkim , które to chętnie bym w finale zobaczył.
W drugim półfinale aż 3 moje zera przeszły dalej i o ile dwóch z nich zupełnie nie lubię, to swojej oceny tego trzeciego trochę załuję i cieszę się, że będzie okazja w finale by choć trochę się zrehabilitować. Na awans fajnej raczej nie liczyłem, ale dla mogło by się znaleźć w finale miejsce.
W pierwszym półfinale mam mieszane uczucia - jeden awans bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, ale jednocześnie nieoczekiwanie pod kreską znalazły się i przede wszystkim , które to chętnie bym w finale zobaczył.
W drugim półfinale aż 3 moje zera przeszły dalej i o ile dwóch z nich zupełnie nie lubię, to swojej oceny tego trzeciego trochę załuję i cieszę się, że będzie okazja w finale by choć trochę się zrehabilitować. Na awans fajnej raczej nie liczyłem, ale dla mogło by się znaleźć w finale miejsce.
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Sob Lip 06, 2019 10:33 pm
WYNIKI FINAŁU 6. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/272314/pdf-6---final/wAgh5EpV
1. WIELKA BRYTANIA: Billie - Love Kills Slowly - 179 pkt. (Wonder)
2. POLSKA: Sorry Boys - Absolutnie, absolutnie - 147 pkt. (Dawid)
3. WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male - 144 pkt. (syguu)
4. SZWECJA: Moyka - Colder - 134 pkt. (Sebek)
5. WYSPY OWCZE: LÉON - You And I - 130 pkt. (Czarnych Myśli Kłąb)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/271119/pdf-4---i-semifinal/S8G3WLmx
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/271120/pdf-4---ii-semifinal/Q4wVqFKM
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brawa dla Wondera za jego pierwsze zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 6. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Sebek.
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/272314/pdf-6---final/wAgh5EpV
1. WIELKA BRYTANIA: Billie - Love Kills Slowly - 179 pkt. (Wonder)
2. POLSKA: Sorry Boys - Absolutnie, absolutnie - 147 pkt. (Dawid)
3. WŁOCHY: The Kolors, Elodie - Pensare Male - 144 pkt. (syguu)
4. SZWECJA: Moyka - Colder - 134 pkt. (Sebek)
5. WYSPY OWCZE: LÉON - You And I - 130 pkt. (Czarnych Myśli Kłąb)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/271119/pdf-4---i-semifinal/S8G3WLmx
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/271120/pdf-4---ii-semifinal/Q4wVqFKM
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brawa dla Wondera za jego pierwsze zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 6. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Sebek.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: