Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

ESTONIA: Karl-Erik Taukar - Tähti Täis On Öö  Empty ESTONIA: Karl-Erik Taukar - Tähti Täis On Öö

Nie 21 Lip - 0:15
Reprezentantem Estonii został Karl-Erik Taukar z  piosenką Tähti Täis On Öö

Miłego słuchania :*
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

ESTONIA: Karl-Erik Taukar - Tähti Täis On Öö  Empty Re: ESTONIA: Karl-Erik Taukar - Tähti Täis On Öö

Nie 21 Lip - 15:10
No siema, tego pana to kojarzę Szeroki uśmiech I bardzo mocno rozważałem ten utwór do wystawienia w 4 edycji, jednak ostatecznie przegrał z czym przegrał. A skoro rozważałem do wystawienia to znaczy że lubię. I w ogóle estoński zawsze i wszędzie Serce Twój kolejny wybór, który mocno do mnie trafia.
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

ESTONIA: Karl-Erik Taukar - Tähti Täis On Öö  Empty Re: ESTONIA: Karl-Erik Taukar - Tähti Täis On Öö

Pon 22 Lip - 23:28
Dastame o 23:00 - "Zna ktoś coś po estońsku? Cokolwiek? Może Kerli coś nagrała?"
Dastame tuż po północy - "Reprezentantem Estonii został..."
No fajnie, bardzo zdecydowani są ci Estończycy. xD

Utwór od początku mi się spodobał - ma bardzo dużo pozytywnej energii i aż chce się do niego wracać. Zwrotki są wyraźnie bardziej stonowane niż refren, ale też mają w sobie fajny, subtelniejszy ładunek energetyczny. Powodzenia!
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Pon 29 Lip - 22:28
Szkoda że w Korei nie mówią po estońsku, ale w sumie to nie szkodzi, jest gitarka ogólnie fajny instrumental, skojarzyło mi się z moim "proudly supporter of LGBTHWDP community" Szeroki uśmiech Życzę powodzenia, bo słuchając po raz pierwszy wyjątkowo zapadła mi ta propozycja w pamięci.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: