- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
ISLANDIA: GYDA - Í Annarri Vídd
Wto 23 Lip - 22:05
Po raz drugi w tej serii (może jeszcze nie ostatni) Islandia wystawia utwór po islandzku. Reprezentantką kraju z dalekiej północy została Gyða Valtýsdóttir z utworem "Í Annarri Vídd" ("W innym wymiarze").
( ^ świetny występ na żywo, polecam! )
GYDA - Í Annarri Vídd
( ^ świetny występ na żywo, polecam! )
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Re: ISLANDIA: GYDA - Í Annarri Vídd
Czw 1 Sie - 23:17
Utwór jest bardzo ładny i ma coś w sobie takiego Vestmannskiego , a jednocześnie zdaje się być najbardziej ryzykownym z Twoich wyborów w serii. Jestem ciekaw, co z tego wyjdzie. Wydaje mi się, że piosenka wymaga dosyć dużo cierpliwości. Odrobinkę mi się momentami dłuży, ale ma w sobie pewien urok i piękny instrumental. Jak dla mnie to udana propozycja. Powodzenia!
EDIT: występ na żywo również bardzo ładny!
EDIT: występ na żywo również bardzo ładny!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 3 Sie - 16:45
Konsekwentnie w swoim stylu, jak już zdążyłeś się przekonać, będą zwolennicy i przeciwnicy, osobiście nie jestem wielkim fanem ale czasem mam ochotę posłuchać czegoś co działa lepiej niż Melatonina
O to to, muszę przyznać rację, a w przypadku dobrego wyniku trzeba będzie też uznać, że Imperium Westmańskie rośnie w siłę
Skrzeczek napisał:Utwór jest bardzo ładny i ma coś w sobie takiego Vestmannskiego
O to to, muszę przyznać rację, a w przypadku dobrego wyniku trzeba będzie też uznać, że Imperium Westmańskie rośnie w siłę
Pozwolenia na tym forum: