MALTA: Destiny (All of My Love)
+11
Sebek
Morison
marjuz
iguś
Szymek79
Poland
Fenistil
Aleks
Wonder
KarolStark
Łosoś
15 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś propozycji maltańskiej?
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
MALTA: Destiny (All of My Love)
Sob Lut 08, 2020 11:55 pm
Znamy zwyciężczyni maltańskiego X Factora. Po 5 latach, na eurowizyjną scenę - tym razem dorosłą, wraca Destiny Chukunyere, która będzie reprezentować Maltę w Rotterdamie.
(AUDIO)
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Re: MALTA: Destiny (All of My Love)
Nie Lut 09, 2020 12:30 am
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Nie Lut 09, 2020 10:40 am
No przynajmniej jedna dobra informacje. Te wszystkie gówno songi wybrane do tej pory Destiny rozjebie swoim dupskiem jeszcze przed konkursem
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie Lut 09, 2020 12:42 pm
Yaaaas, moja niedoszła żona jedzie na Eurowizje Liczę na bangera.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pon Lut 10, 2020 2:33 pm
Też Cię Kocham Sis , od dzisiaj otwieram studio ezoteryczne TiVi i będę przepowiadała przyszłość. :oWonder napisał:
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Wto Lut 11, 2020 11:04 am
Tak będzie.Dastame napisał:No przynajmniej jedna dobra informacje. Te wszystkie gówno songi wybrane do tej pory Destiny rozjebie swoim dupskiem jeszcze przed konkursem
Aleks napisał:Też Cię Kocham Sis , od dzisiaj otwieram studio ezoteryczne TiVi i będę przepowiadała przyszłość. :oWonder napisał:
Już widzę oczami wyobraźni taki event: NELA VS ALEKS: BITWA NA WRÓŻBY
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Nie Lut 23, 2020 11:26 am
Malta może odetechnąć z ulgą bo zagrożenie ze strony Słowenii minęło :P
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pon Mar 09, 2020 6:09 pm
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pon Mar 09, 2020 8:37 pm
Sweden: We're going to send The Mamas
Malta: Hold my mama
Destiny oczywiście nie zawiodła. Piosenka szybko wpada w ucho i widać, że większość odebrała ją bardzo pozytywnie. Głosowo wszyscy wiemy, że nie zawiedzie to też nie powinno być jakiejś niespodzianki w semi. Mimo wszystko wydaje mi się, że Destiny skończy w tym roku w drugiej dziesiątce.
8/10 <3
Malta: Hold my mama
Destiny oczywiście nie zawiodła. Piosenka szybko wpada w ucho i widać, że większość odebrała ją bardzo pozytywnie. Głosowo wszyscy wiemy, że nie zawiedzie to też nie powinno być jakiejś niespodzianki w semi. Mimo wszystko wydaje mi się, że Destiny skończy w tym roku w drugiej dziesiątce.
8/10 <3
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pon Mar 09, 2020 9:44 pm
Yas, wiedziałem, że Destiny nie zawiedzie.
Co tu dużo pisać - All of My Love to slay, klasa sama w sobie. Radiówka na najwyższym poziomie, brzmi jak światowy hit. Wkręca się momentalnie, od pierwszego odsłuchu. Całość ma fantastyczną energię. Do tego Destiny otrzymuje tutaj okazję pokazać ogromną siłę swojego głosu (nie drąc się przy tym bez celu), więc na żywo powinno to wypaść jeszcze lepiej.
Bez cienia wątpliwości - 12/12.
Co tu dużo pisać - All of My Love to slay, klasa sama w sobie. Radiówka na najwyższym poziomie, brzmi jak światowy hit. Wkręca się momentalnie, od pierwszego odsłuchu. Całość ma fantastyczną energię. Do tego Destiny otrzymuje tutaj okazję pokazać ogromną siłę swojego głosu (nie drąc się przy tym bez celu), więc na żywo powinno to wypaść jeszcze lepiej.
Bez cienia wątpliwości - 12/12.
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pon Mar 09, 2020 10:16 pm
Utwór brzmi jak hymn mistrzostw świata w jakimś mniej popularnym sporcie. Dobra radiowa propozycja z pozytywnym vibem. W swoim klimacie ma jednak konkurencję i mówcie co chcecie, ale na tle The Mamas wypada jednak dość blado. Dlatego spodziewam się że Malta pójdzie zeszłoroczną drogą i skończy gdzieś w drugiej dziesiątce. Ja raczej zakochany w tym nie będę.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pon Mar 09, 2020 11:44 pm
Myślałem że będzie dużo bardziej pompatycznie i festiwalowo a jest
Będzie wysokie miejsce w rankingu (na pewno top 10) i podobnej pozycji oczekuje po majowym finale.
Będzie wysokie miejsce w rankingu (na pewno top 10) i podobnej pozycji oczekuje po majowym finale.
- Spoiler:
- a the mamas to jej mogo churki zrobic
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Czw Mar 12, 2020 2:12 pm
Yaaas, Destiny nie zawiodła
All Of My Love to naprawdę świetna propozycja w bardzo radiowym stylu. Utwór od razu wpada w ucho i po pierwszym przesłuchaniu miałem bardzo pozytywne uczucia. Na plus fajna i pozytywna energia. W dodatku wokal Destiny to taki slay. Malta bije szwedzkie mamuśki na głowę.
10/12
All Of My Love to naprawdę świetna propozycja w bardzo radiowym stylu. Utwór od razu wpada w ucho i po pierwszym przesłuchaniu miałem bardzo pozytywne uczucia. Na plus fajna i pozytywna energia. W dodatku wokal Destiny to taki slay. Malta bije szwedzkie mamuśki na głowę.
10/12
- denisUżytkownik
- Liczba postów : 34
Pią Maj 08, 2020 5:21 pm
Piosenka z ogromnym potencjałem, fajnie gdyby za rok stworzyli jej coś właśnie na miarę 'All of my love'
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: