Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down

Ile punktów przyznał(a)byś ukraińskiej piosence?

5 - 45%
2 - 18%
0 - 0%
2 - 18%
1 - 9%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%
1 - 9%

Wszystkich Głosów: 11

Iker
Iker
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 154

UKRAINA: Go_A (Solovey) - Page 2 Empty Re: UKRAINA: Go_A (Solovey)

Pią Lut 28, 2020 9:58 pm
Blaise napisał:Jestem przeszczęśliwy, że Ukrainę będą reprezentować Go_A czyli świetne połączenie muzyki folkowej z nowoczesną elektroniką. Występ nie zawiódł, choreografia, kolorystyka, stroje, bębny - wszystko to układa się w całość, która robi olbrzymie wrażenie. Poza tym jako że jestem sympatykiem języka rosyjskiego, cieszę się niezmiernie z piosenki Ukrainy w ich narodowym języku. Serce

Tylko, że piosenka jest po ukraińsku, a nie po rosyjsku. Szeroki uśmiech :
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

Sro Mar 04, 2020 9:11 pm
Na początku nie byłem w 100% przekonany i Kibicowałem Call for Love, ale ta piosenka naprawdę się wkręca. Myślę, że kiedy wszystkie utwory zostaną już ujawnione to ma szanse znaleźć się u mnie na samym szczycie. Na pewno lepsze, bardziej chwytliwe i nowoczesne od Fire of Love (które swoją drogą złe też nie było). Na razie mój numer 1. ❤
Sebek
Sebek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Manjola

Liczba postów : 710

Pią Mar 06, 2020 4:57 pm
Kocham tego typu propozycje Serce Idealne połączenie nowoczesnych dźwięków z interesującym folkiem. Instrumental jest po prostu cudowny, flet w refrenie rozk%@ł moją daczę. Na duży plus też sama końcówka. Wokal Kateriny jest bardzo ciekawy i nadaje ciekawego mistycznego klimatu. Klimatyczny występ z preselekcji w punkt oddaje nastrój Solovey. Liczę na wysoki wynik powracającej Ukrainy.
12/12
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Sro Mar 11, 2020 11:24 am
W końcu Ukraina postawiła na swoje brzmienia i dobrze. Fajna piosenka, wchodzi od razu do głowy, w dodatku jest to chyba jedyny kraj w tym roku, który zrobił revamp nie kastrując jednocześnie utworu. Oby znaleźli się jak najwyżej w tym przeciętnym roku.
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 818

Sro Mar 11, 2020 1:49 pm
Ukraina ma chyba słabość do ptaków bo kiedyś proponowano by wysłać "Kukushkę" Zlaty Ognevich ale tu plan się nie powiódł. Co innego Białoruś która to na JESC 2014 miała piosenkę o sokole.
Blaise
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 11

Wto Mar 17, 2020 1:38 am
Choć nadal Ukraina jest moim faworytem w tym roku, to revamp strasznie mnie wkurzył. Nie czuć tego bitu co w oryginale, a te nowe wstawki są zupełnie niepotrzebne.
denis
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 34

Pią Maj 08, 2020 5:31 pm
Takich utworów oczekuję właśnie od Eurowizji! Folk i swoje rodzime dźwięki połączone z nowoczesnością - oby było jak najwięcej takich wyborów od innych państw na przyszłe lata.
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

Sro Wrz 16, 2020 2:50 pm
Teraz po czasie gdy wracam tylko do wybranych numerów mogę stwierdzić że jest to mój win <3
Chociaż wcześniej ten song po prostu lubiłem i był gdzieś na 15 miejscu
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: