ISLANDIA: Aura Dione - Shania Twain
+5
marjuz
Dawid
Dastame
Fenistil
Aro
9 posters
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
ISLANDIA: Aura Dione - Shania Twain
Pon 23 Mar - 1:17
(skrót: od 1:30)
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: ISLANDIA: Aura Dione - Shania Twain
Wto 24 Mar - 10:44
Fajnie, że wracasz. Piosenka też przyjemna. Niby jeszcze pop, ale miło zalatuje mocna nuta country.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pią 27 Mar - 6:51
wooo fajny klimacik i [niecenzuralne słowo] głos babki. Podejrzewam tendencje wzrostową u mnie, a i tak zaczyna z wysokiego punktu. Plus zapewne będzie się mocno wyróżniać
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 2 Kwi - 17:30
To granie jest jest jeszcze bardziej jaśkowe niż jaśkowa Armenia! Traktuj to oczywiście jako komplement! Mam bardzo podobne odczucia jak przy propozycji innego kp'owego rutyniarza. Zatem mamy tu: ciekawą wokalistkę, utwór z którego bije samo ciepło i trochę country. Zobaczymy czy stare schematy sprawdzą się przy dość hucznym wejściu w nową serię pdf. Powodzonka!
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Czw 2 Kwi - 20:30
[You must be registered and logged in to see this link.] więc mapox lubi, życzę awansu
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Czw 2 Kwi - 22:37
Dawid napisał:To granie jest jest jeszcze bardziej jaśkowe niż jaśkowa Armenia!
Jeśli "jaśkowe" no to mi się podoba! :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Wszystko zostało już powiedziane przez poprzedników. Na moją wiosenną plejkę już wleciało. Powodzonka!
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw 2 Kwi - 23:37
Ten kawałek od razu na tle stawki zwraca na siebie uwagę, nie tylko refren ale same zwrotki świetnie brzmią, tu się wszystko zgadza no i bardzo udany powrót ; )
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Pią 3 Kwi - 1:40
Mmm.. db muziczka. Od pierwszego przesłuchania wpadło max w ucho. Od początku do końca fajny, wesoły klimat, pomimo że wiele razy już odsłuchiwałem, nie odczuwam zmęczenia songiem. Do tego nutka kantry i ogółem wszystko bossko. Finał pewny, tam się zobaczy. Powodzenia!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pią 3 Kwi - 7:28
Ten utwór brzmi trochę jak jakiś odrzut z "Golden" Kylie. Co nie znaczy, że piosenka jest zła. Najbardzidj podobają mi się lekkie wpływy country, nadają charakteru, chociaż ten refren mógłby być trochę lepszy. No trzeba przyznać, że wpada w ucho po pierwszym przesłuchaniu. Chociaż przyznam, że fenomen Shanii jest dla mnie trochę zagadką (tak samo jak np. Marilyn Monroe za którą nie przepadam), ale lubiłem jej kilka piosenek jak byłem mały.
Btw, nie myślałeś, żeby zostawić to na imienną?
Btw, nie myślałeś, żeby zostawić to na imienną?
Pozwolenia na tym forum: