Eurowizja 2021 kto z Polski?
+20
Iker
Charmoiselle
mercator
Łosoś
Versus
Nela_30
Wilk
monkeyy
Daniell
Dawid
Xxxxx
anyone
Justi
nitrogenic
Fenistil
Batiooo
Dastame
Siwa Im
marjuz
iguś
24 posters
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Eurowizja 2021 kto z Polski?
Nie 7 Mar - 18:22
Skoro już wiemy, że TVP zamierza zaprezentować "naszą" eurowizyjną piosenkę w jak najbardziej prestiżowych okolicznościach tj. telewizji śniadaniowej, możemy trochę podywagować nad tym kto tą piosenkę zaśpiewa:
od razu z tej listy skreśliłbym Ochmana, bo był już dzisiaj i śpiewał Wielkie Tytuły
mówiło się też o Cleo, ale również o nie całkiem straconych szansach Alicji Szemplińskiej (ostatni raz gościła w PnŚ 19 grudnia z jakąś kolędą).
Może skoro TVP chciało Marylę Rodowicz to będzie to jakieś znane nazwisko, w sumie nie miałbym nic przeciwko Beacie Kozidrak jej ostatnia piosenka jest całkiem całkiem - ale ona raczej nie zgodziłaby się na premierowy występ w telewizji śniadaniowej. Został nam jeszcze uwielbiany przez tłumy Rafał Brzozowski, wybitny głos średniego pokolenia! Mam też wrażenie, że ten wpis na oficjalnej eurowizyjnej stronie TVP na fejsie pisał właśnie on .. te wszystkie "halo Europo!" "już się nie możemy doczekać" i te krindżowe emotki.. coś jest na rzeczy.
od razu z tej listy skreśliłbym Ochmana, bo był już dzisiaj i śpiewał Wielkie Tytuły
mówiło się też o Cleo, ale również o nie całkiem straconych szansach Alicji Szemplińskiej (ostatni raz gościła w PnŚ 19 grudnia z jakąś kolędą).
Może skoro TVP chciało Marylę Rodowicz to będzie to jakieś znane nazwisko, w sumie nie miałbym nic przeciwko Beacie Kozidrak jej ostatnia piosenka jest całkiem całkiem - ale ona raczej nie zgodziłaby się na premierowy występ w telewizji śniadaniowej. Został nam jeszcze uwielbiany przez tłumy Rafał Brzozowski, wybitny głos średniego pokolenia! Mam też wrażenie, że ten wpis na oficjalnej eurowizyjnej stronie TVP na fejsie pisał właśnie on .. te wszystkie "halo Europo!" "już się nie możemy doczekać" i te krindżowe emotki.. coś jest na rzeczy.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- monkeyyUżytkownik
- Liczba postów : 85
Nie 7 Mar - 18:36
Mam tylko nadzieję, że pokażą wersję studyjną z teledyskiem, a nie live w tym ich koszmarnym studio.
Fenistil lubi ten post
Nie 7 Mar - 18:58
monkeyy napisał:Mam tylko nadzieję, że pokażą wersję studyjną z teledyskiem, a nie live w tym ich koszmarnym studio.
oni zazwyczaj mają w piątki "Scenę PnŚ" więc na bank będzie premiera live w tym cudownym miejscu! xD ja mam za to nadzieję, że krótko po tej premierze teledysk będzie już na oficjalnym kanale YouTube - chociaż TVP miało tylko rok na przygotowanie się do Eurowizji 2021 więc nie wiem czy zdążyli przygotować piosenkę z teledyskiem (moim zdaniem jakiś miesiąc max 2 miesiące temu zaczęli dopiero interesować się tematem).
vestmann and Fenistil lubią ten post
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 7 Mar - 22:38
mega się ciesze, czekam na rafała z jakims mega bopem, męską wersja loko loko, nie mogę się dociekać, widzimy się w warschau 2022
Liver, Darka, vestmann, Fenistil, Łosoś, Sebek, Aleks and Iker lubią ten post
Pon 8 Mar - 14:57
teraz na poważnie, ptaszki ćwierkają, że na Eurowizję jedzie Rafał Brzozowski z "tanecznym utworem", w zeszły piątek miał nagrywać teledysk do swojego najnowszego utworu. będzie bomba!
Aleks and Iker lubią ten post
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Pon 8 Mar - 15:36
Pewnie tym samym co go Alicja Szemplińska odrzuciła
Iker lubi ten post
- ŁosośModerator
- Klan :
Pon 8 Mar - 21:34
Demo piosenki którą niby kupiło TVP na ESC:
Pon 8 Mar - 21:53
przyznam szczerze, że jestem w stanie sobie wyobrazić Brzozowskiego w tym utworze, nie jest jakiś wymagający wokalnie więc może by udźwignął temat. Jeśli faktycznie jest to demo właściwego utworu to pół biedy, chwytliwy refren i tekst (szkoda tylko, że w naszym półfinale Mołdawia, SanMarino i na dokładkę Serbia i Grecja i aż się prosi o balladę, ale w sumie to wszystko ladies, a tu dżentelmen będzie! xD).
btw, a co jeśli demo okaże się lepsze od finalnego utworu haha
btw, a co jeśli demo okaże się lepsze od finalnego utworu haha
Iker lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 8 Mar - 22:26
Jest masakrycznie dużo lambadziar w stawce w tym roku ale żadnej męskiej! Rafał będzie naszym polskim Lucą Hanni. Dziewuchy tak się napalą przed ekranami że top 10 murowane. Już sobie wyobrażam układ choreograficzny... sztos.
Yngwie / admin, Dawid, marjuz, Fenistil, Łosoś, Sebek, Aleks and Iker lubią ten post
- Nela_30Użytkownik
- Liczba postów : 69
Wto 9 Mar - 9:21
Alicja też nic nie wie...
Dawid, Fenistil and Sebek lubią ten post
- VersusUżytkownik
- Liczba postów : 16
Wto 9 Mar - 18:26
Sanah na Instagramie zapowiedziała coś wielkiego na piątek...
- CharmoiselleUżytkownik
- Liczba postów : 38
Wto 9 Mar - 21:02
Łosoś napisał:Demo piosenki którą niby kupiło TVP na ESC:
Matko kochana, to już lepiej się wycofać. Zresztą jakie demo by nie było, ja po prostu po Brzozowskim niczego przyzwoitego się nie spodziewam. Jest taki...miałki.
Gdzieś tam po cichu ciągle liczę na Alicję Szemplińską. Jest już jakoś znana od ostatniej odwołanej Eurowizji, ma świetny głos i wierzę, że jest w stanie zrobić porządną piosenkę. Poza tym odstawienie jej na bok i nie pozwolenie na ponowny występ mimo, że wyraźnie daje do zrozumienia, że chce jechać, byłoby według mnie głęboko niesprawiedliwe.
Jeśli jednak nie będzie to ona, to już Sanah, chociaż wielką zwolenniczką takiego rozwiązania nie jestem. Ma ciekawą barwę głosu i własny styl, ale obawiam się, że jej repertuar nie zdoła się przebić na ESC, ale może się mylę...
Iker lubi ten post
- ŁosośModerator
- Klan :
Wto 9 Mar - 21:29
Versus napisał:Sanah na Instagramie zapowiedziała coś wielkiego na piątek...
Premiera albumu, nic więcej
Wto 9 Mar - 22:42
Musimy uzbroić się w cierpliwość do piątku (jeśli nic wcześniej nie przecieknie) , wciąż najbardziej prawdopodobną kandydaturą jest Mr. Brzozowski, ale może jednak TVP nas mile zaskoczy i będzie to ktoś zupełnie inny - jakoś pokładam swoje nadzieje w panu Dobrowolskim i liczę, że Polska nie skompromituje się na tegorocznej eurowizji.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Sro 10 Mar - 8:12
Nie wykluczałbym ją zwłaszcza że ujawnione demo jest raczej pod wokalistkę a nie wokalistę. Poza tym rok temu wygrała jeden z koncertów opolskich więc TVP mogło z nią debatować.Łosoś napisał:Versus napisał:Sanah na Instagramie zapowiedziała coś wielkiego na piątek...
Premiera albumu, nic więcej
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: