FINLANDIA: Kacey Musgraves - Oh, What a World
+2
Drover
DanielW
6 posters
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
FINLANDIA: Kacey Musgraves - Oh, What a World
Nie 12 Kwi - 9:11
Finlandię w tej edycji będzie reprezentować wokalistka country Kacey Musgraves z piosenką z albumu Golden Hour pt. Oh, What a World. Miałem spory dylemat, na który utwór z płyty postawić, ostatecznie wybrałem ten, mam nadzieję, że Wam się spodoba!
do skrótu poproszę fragment od 1:46
do skrótu poproszę fragment od 1:46
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: FINLANDIA: Kacey Musgraves - Oh, What a World
Nie 12 Kwi - 14:00
Jestem wielkim fanem Kacey. W duetach zgłosiłem piosenkę w której udziela się gościnnie i prawie wygrałem, więc życzę podobnego sukcesu. A do wyboru też miałbym problem, bo wszystkie utwory są świetne.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 12 Kwi - 20:29
Bardzo lubię głos Kacey, jest niesamowicie kojący i dodaje wartość wszystkiemu, czego wokalistka się dotknie. Tak też jest w tym przypadku. Bardzo przyjemna propozycja, która na te 4 minuty pozwala zapomnieć o wszystkich troskach i zmartwieniach Jednak wolę w tym przypadku opierać się na wersji audio, bo ten psychodeliczny teledysk kompletnie nie pasuje mi do klimatu (oczywiście nie będę brał tego pod uwagę przy ocenie, spokojnie :P )
PS: High Horse byłoby jeszcze lepszym wyborem :roll:
PS: High Horse byłoby jeszcze lepszym wyborem :roll:
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Pon 13 Kwi - 12:25
Uwielbiam Kacey, cały album jest świetny, dosłownie każda piosenka jest super. W Oh What A World nie czuje sie jak te 4min. upływaja tak szybko
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Wto 14 Kwi - 16:20
Zapatrywałem się na Kacey w tej edycji, ale co prawda z innym utworem Cały ten album jest bardzo dobry, więc wybór także
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 19 Kwi - 13:13
Tę piosenkę przesłuchuję jako jedną z ostatnich w tej edycji i w chwili jej odpalenia uderzyła we mnie cudowna fala odprężenia. Nie wiem jeszcze czy z czasem mi się nie znudzi, ale jak na razie jest fajnie.
Pozwolenia na tym forum: