- ContratiempoUżytkownik
- Liczba postów : 58
HISZPANIA: Reigen -Smoke Drink Party
Pią 17 Kwi - 20:11
Pierwsza piosenka po powrocie
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: HISZPANIA: Reigen -Smoke Drink Party
Pią 17 Kwi - 20:25
Oficjalne stanowisko Eurowizyjnie Unii Nadawców w sprawie utworu:
Na postawie punktu 3.6 regulaminu PdF - "W przypadku edycji ograniczonych terytorialnie (np. krajowa, strefowa, kontynentalna) możliwe będzie zgłaszanie kolaboracji, w których główny artysta jest z danego obszaru, a reszta wykonawców jest spoza. W przypadku ww. edycji zgłaszany artysta będzie musiał pochodzić lub zamieszkiwać na terenie danego obszaru. " utwór jest do zmiany, jako że główny artysta pochodzi spoza Ameryki Północnej.
Na postawie punktu 3.6 regulaminu PdF - "W przypadku edycji ograniczonych terytorialnie (np. krajowa, strefowa, kontynentalna) możliwe będzie zgłaszanie kolaboracji, w których główny artysta jest z danego obszaru, a reszta wykonawców jest spoza. W przypadku ww. edycji zgłaszany artysta będzie musiał pochodzić lub zamieszkiwać na terenie danego obszaru. " utwór jest do zmiany, jako że główny artysta pochodzi spoza Ameryki Północnej.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pią 17 Kwi - 20:40
Moglas kochana napisac HISZPANIA: Saweetie - You Come First ft. Zak Abel
- AleksUżytkownik
- Klan :
Pią 17 Kwi - 20:50
Ale główny artysta - Zak Abel nie jest...Cryo napisał:Saweetie jest z USA
- AleksUżytkownik
- Klan :
Pią 17 Kwi - 21:27
Okej, po zmianie jest w porządku.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 18 Kwi - 17:54
Po tytule spodziewałem się jakieś ostrego, porządnego bangera... Więc troszkę się zaskoczyłem brzmieniem Miło się słuchało, fajna, chilloutowa piosenka. Jednak zabrakło mi "mięsa", czegoś charakterystycznego, dzięki czemu stałby się bardziej zapamiętywalny.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 19 Kwi - 12:27
Też trochę mnie zaskoczył ton tej piosenki, ale dla mnie dla odmiany zdecydowanie jest ona charakterystyczna i na pewno będzie mi się chciało do niej wracać. A skoro już mowa o powrotach, to witamy z powrotem w konkursie!
Pozwolenia na tym forum: