- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
WYSPY OWCZE: Frum - Birdstone
Nie 3 Maj - 23:30
W tej edycji Wyspy Owcze stawiają na farerską wokalistkę (SZOK) Frum wraz z jej utworem Birdstone. Utwór być może części z Was znany, ja osobiście znam ten kawałek już szmat czasu i uważam, że zasługuje on na pojawienie się w PdF. Pozdrawiam @vestmann.
- GośćGość
Re: WYSPY OWCZE: Frum - Birdstone
Pon 4 Maj - 8:18
Frum ^.^ jej piosenki zawsze nadają niepowtarzalny klimat i tak jest w tym przypadku, po sromotnej porażce jaką miała w edycji geograficznej oby poradziła sobie teraz bardzo dobrze, trzymam kciuki
Powodzenia
Powodzenia
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 16 Maj - 14:57
Napisać znowu "dobry wybór" to tak jak nic nie napisać, nie słuchałem tego na tyle dużo razy, żeby podśpiewywać tę piosenkę po kątach ale fraza "like an ocean with no motion" często pojawia się w mojej głowie a to chyba dobrze świadczy o utworze.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 16 Maj - 16:48
Mam problem. Jak słucham tego songa w całości czy w skrócie to mi się podoba, widziałbym nawet w finale. Niestety godzinę później, widząc tytuł, nie pamiętam jak to leciało. Jak nie odpadnie to może w przyszłym tygodniu w końcu zapamiętam.
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 17 Maj - 23:37
@Sebek a również pozdrawiam (oczywiście rychło w czas, ach ten mój refleks ). A przechodząc do rzeczy ważniejszych - piosenkę oczywiście znam, chociaż dość dawno nie słuchałem tej wokalistki. Dziękuję, że mi ją przypomniałeś. Widzę, że udało się awansować do finału, więc będę trzymał kciuki za jak najlepszy wynik : )
Pozwolenia na tym forum: