- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
WYSPY OWCZE: LÉON - You And I
Wto 18 Cze - 18:42
hey you
it's me again
LÉON - YOU AND I
it's me again
LÉON - YOU AND I
I know you’re out there somewhere
Somewhere in the night
For a fleeting moment
Thought you passed me by
See the sun come up now
As it hits my eyes
All the things i wanna tell you
That you don’t wanna talk about
You and I
- GośćGość
Re: WYSPY OWCZE: LÉON - You And I
Wto 18 Cze - 20:28
Przede wszystkim pragnę przywitać powracającego uczestnika, ponownie w barwach Wysp Owczych.
Piosenkę znam, myślałem nawet czy by jej nie wystawić, zrobiłeś to przede mną, więc pozostaje mi kibicować, abyś skończył z nią, jak najwyżej.
Powodzenia
Piosenkę znam, myślałem nawet czy by jej nie wystawić, zrobiłeś to przede mną, więc pozostaje mi kibicować, abyś skończył z nią, jak najwyżej.
Powodzenia
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Wto 18 Cze - 21:46
Jejku Jasiu, jak dobrze że wracasz...
Wystawiane przez Ciebie piosenki zawsze podnosiły poziom konkursu i nie inaczej jest tym razem... Artystka jest mi jak najbardziej znana, była już przecież w KP, ale z piosenką wcześniej się nie zetknąłem - jest to jak najbardziej dobry i miły dla ucha utwór wzmocniony niesamowicie wyrazistą barwą głosu wokalistki.
Wszystkiego dobrego dla Ciebie w PdF i powodzonka jak najbardziej!
Wystawiane przez Ciebie piosenki zawsze podnosiły poziom konkursu i nie inaczej jest tym razem... Artystka jest mi jak najbardziej znana, była już przecież w KP, ale z piosenką wcześniej się nie zetknąłem - jest to jak najbardziej dobry i miły dla ucha utwór wzmocniony niesamowicie wyrazistą barwą głosu wokalistki.
Wszystkiego dobrego dla Ciebie w PdF i powodzonka jak najbardziej!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 29 Cze - 17:56
Dzień dobry, miło poznać, mam nadzieje, że kolejne propozycje będą równie ciekawe jak ta, powodzenia
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Nie 30 Cze - 20:35
Utwór znam, znajduję się nawet w mojej playliście na yt z potencjalnymi kandydatami do kpdf. Oczywiście nie miałem okazji tej piosenki wystawić, bo Leon jest ze Szwecji, ale z miła chęcią będę jej kibicować w finale. Liczę na więcej dobrych propozycji w następnych edycjach i może jakiś męski wokal? :roll:
Pozwolenia na tym forum: