WYNIKI
+15
Wilk
Aro
Wonder
Aleks
Jasiek
Dawid
Szymek79
Morison
vestmann
DanielW
Darka
Drover
marjuz
Dastame
Sebek
19 posters
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
WYNIKI
Sob 6 Cze - 22:35
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU <- [KLIK]
OTO FINALIŚCI:
BELGIA
Cesária Évora - Petit Pays
CZARNOGÓRA
Justyna Steczkowska feat. Boban Marković - Kto wciska mi kit
KAZACHSTAN
Lena Philipsson - Jag Är Ingen Älskling
FRANCJA
Zazie - Speed
NIEMCY
MinaCelentano - A Un Passo Da Te
KOSOWO
M.I.A. - Borders
WŁOCHY
Chaka Khan - Hello Happiness
ALBANIA
La Casa Azul - El Momento
DO FINAŁU NIE AWANSOWALI:
09. IRLANDIA: Max Herre ft. Joy Denalane - Das Wenigste (53 pkt.)
10. HISZPANIA: Janet Jackson x Daddy Yankee - Made For Now (45 pkt.)
11. MACEDONIA PÓŁNOCNA: Anouk - I Love You (44 pkt.)
12. WĘGRY: Paul McCartney - Queenie Eye (44 pkt.)
13. BOŚNIA I HERCEGOWINA: Kishi Bashi - F Delano (40 pkt.)
14. POLSKA: Renée Elise Goldsberry - Satisfied (37 pkt.)
15. SZWECJA: Charlotte Gainsbourg - Deadly Valentine (32 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 111 pkt.
2. 105 pkt.
3. 98 pkt.
4. 72 pkt.
5. 69 pkt.
6. 60 pkt.
7. 59 pkt.
8. 59 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU <- KLIK
OTO FINALIŚCI:
ISLANDIA
Marracash feat. Elisa - NEON (Le Ali)
WYSPY OWCZE
Aldona Orłowska - Karta Miłości
SERBIA
Jamiroquai - Automaton
UKRAINA
Beck - Up All Night
AUSTRALIA
Fabrizio Moro - Andiamo
ESTONIA
Ane Brun - Don't Run And Hide
HOLANDIA
My Indigo - Crash And Burn
BIAŁORUŚ
Nek feat. J-Ax - Freud
09. ARMENIA: Steps - Scared Of The Dark (56 pkt.)
10. NORWEGIA: D'Angelo - Unshaken (54 pkt.)
11. CZECHY: Aistė Smilgevičiūtė ir grupė SKYLĖ - Devynios baltos upės (52 pkt.)
12. DANIA: Patricia Kelly - Medicine (47 pkt.)
13. ROSJA: Jesca Hoop - Memories Are Now (47 pkt.)
14. FINLANDIA: Erin - Yhtenä sunnuntaina (43 pkt.)
15. PORTUGALIA: Al Bano & Romina Power - Raccogli l'attimo (16 pkt.)
16. GRECJA: Cher - Woman's World (8 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 107 pkt.
2. 84 pkt.
3. 73 pkt.
4. 73 pkt.
5. 69 pkt.
6. 68 pkt.
7. 67 pkt.
8. 64 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
BELGIA
Cesária Évora - Petit Pays
CZARNOGÓRA
Justyna Steczkowska feat. Boban Marković - Kto wciska mi kit
KAZACHSTAN
Lena Philipsson - Jag Är Ingen Älskling
FRANCJA
Zazie - Speed
NIEMCY
MinaCelentano - A Un Passo Da Te
KOSOWO
M.I.A. - Borders
WŁOCHY
Chaka Khan - Hello Happiness
ALBANIA
La Casa Azul - El Momento
13. BOŚNIA I HERCEGOWINA: Kishi Bashi - F Delano (40 pkt.)
15. SZWECJA: Charlotte Gainsbourg - Deadly Valentine (32 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 111 pkt.
2. 105 pkt.
3. 98 pkt.
4. 72 pkt.
5. 69 pkt.
6. 60 pkt.
7. 59 pkt.
8. 59 pkt.
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU <- KLIK
OTO FINALIŚCI:
ISLANDIA
Marracash feat. Elisa - NEON (Le Ali)
WYSPY OWCZE
SERBIA
Jamiroquai - Automaton
UKRAINA
Beck - Up All Night
AUSTRALIA
Fabrizio Moro - Andiamo
ESTONIA
Ane Brun - Don't Run And Hide
HOLANDIA
My Indigo - Crash And Burn
BIAŁORUŚ
Nek feat. J-Ax - Freud
10. NORWEGIA: D'Angelo - Unshaken (54 pkt.)
11. CZECHY: Aistė Smilgevičiūtė ir grupė SKYLĖ - Devynios baltos upės (52 pkt.)
12. DANIA: Patricia Kelly - Medicine (47 pkt.)
14. FINLANDIA: Erin - Yhtenä sunnuntaina (43 pkt.)
15. PORTUGALIA: Al Bano & Romina Power - Raccogli l'attimo (16 pkt.)
16. GRECJA: Cher - Woman's World (8 pkt.)
Punktacja finalistek:
1. 107 pkt.
2. 84 pkt.
3. 73 pkt.
4. 73 pkt.
5. 69 pkt.
6. 68 pkt.
7. 67 pkt.
8. 64 pkt.
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 728
Re: WYNIKI
Sob 6 Cze - 22:41
Aleks napisał:OTO FINALIŚCI:
WYSPY OWCZE
KOCHAM WAS Bardzo cieszę się z tego awansu, dziękuję za wszystkie punkty Cieszę się, że Aldona pomściła flop Nedy w poprzedniej edycji. W finale Aldona liczy na same 12 pła i pobicie rekordu Morlanda. Reszta wyników absolutnie mnie nie obchodzi, awans Aldony wynagradza wszystko...
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
Sob 6 Cze - 23:38
Te wyniki xddd
O ile do finalistów z pierwszego semi ciężko mieć zastrzeżenia to jednak nie zabrakło przykrych niespodzianek. Szkoda szczególnie Irlandii, Bośni Hiszpanii i Szwecji, która w żadnym wypadku nie zasłużyła na ostatnie miejsce...
Za to drugi półfinał xddddd. Zacznijmy od tego, że Grecja też nie zasłużyła na lasta. Do tego serio, nikt z grona Armenia, Finlandia, Czechy czy Rosja nie zasługiwał na awans? Za to szczególnie jeden awans to średnio udany żart...
A Islandia dziękuję wszystkim za punkty.
O ile do finalistów z pierwszego semi ciężko mieć zastrzeżenia to jednak nie zabrakło przykrych niespodzianek. Szkoda szczególnie Irlandii, Bośni Hiszpanii i Szwecji, która w żadnym wypadku nie zasłużyła na ostatnie miejsce...
Za to drugi półfinał xddddd. Zacznijmy od tego, że Grecja też nie zasłużyła na lasta. Do tego serio, nikt z grona Armenia, Finlandia, Czechy czy Rosja nie zasługiwał na awans? Za to szczególnie jeden awans to średnio udany żart...
A Islandia dziękuję wszystkim za punkty.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2304
Nie 7 Cze - 0:12
Aleks napisał:
Totalnie masakryczne wyniki, chyba najgorsze w tej serii dotychczas...
Cała ta grupa miała duże szanse na punkty w finale... Nie dość, że w ogóle 2 półfinał nie powalał to z pierwszego wyrzucone prawie wszystko co najlepsze. Bardzo mizerny skład finału, będą problemy z wybieraniem Top10... Ma Sa Kra
Największy pozytyw to oczywiście awans przewspaniałej Aldonki, kisses Fajnie, że Niemcy i Estonię będzie nam dane usłyszeć jeszcze raz.
No i oczywiście dziękuję za awans dla Cesarii! Wynagradza to częściowo niepowodzenie moich faworytów, bo w końcu ktoś musiał odpaść, aby zrobić mi miejsce. Dziękuję za punkty.
Do zobaczenia po pierwszym tygodniu matur! Powodzenia siski.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 902
Nie 7 Cze - 0:25
nie ma nawet co komentowac
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 7 Cze - 0:48
marjuz napisał:Te osoby mogą w końcu znaleźć adoratorów tego samego typu muzyki, a na dodatek mogą wzajemnie siebie oszukiwać, że te piosenki są obiektywnie dobre i że poza ich społecznością te byłyby tak samo ocenione. Żyjąc w tej bańce, często nie rozumieją wyników selekcji narodowych i zdecydowanie są skonfundowani podczas ogłaszania wyników konkursu, zwłaszcza głosowania jurorów.
Gdyby ktoś normalny głosował w tym konkursie to by może z dwie piosenki weszły z tego co awansowało w pierwszym semi. Totalne dno.
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 654
Nie 7 Cze - 0:56
Jest całkiem ok, w moim semi nie podoba mi się awans głównie dwóch państw - na ich miejsce idealnie pasują Irlandia i Bośnia.
W drugim drażniło mnie kilka piosenek i na szczęście nie ma ich dalej, więc można powiedzieć, że jestem zadowolony. No ale cała edycja jakoś specjalnie nie powala.
I dziękuję bardzo za awans, zwłaszcza w taki przyjemny dzień - 6.06.2013 zarejestrowałem się na escforum .
W drugim drażniło mnie kilka piosenek i na szczęście nie ma ich dalej, więc można powiedzieć, że jestem zadowolony. No ale cała edycja jakoś specjalnie nie powala.
I dziękuję bardzo za awans, zwłaszcza w taki przyjemny dzień - 6.06.2013 zarejestrowałem się na escforum .
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie 7 Cze - 1:12
Sorry ale te żarty z głosowaniem na jakieś badziewie co edycję są coraz mniej smaczne i zabawne przez to z konkursu odpadają te wartościowe numery. :<<:
R.I.P.
R.I.P.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 792
Nie 7 Cze - 1:59
Mnie najbardziej śmieszy, że Karol edycję temu jakieś gówno zgłosił i skończył na podium, a teraz jedną z najlepszych (jak nie najlepszą poza moją ofc ) piosenek w tej edycji i ostatnie miejsce w półfinale. Ale trzeba przyznać, że I półfinał był dość wyrównany. Szkoda Hiszpanii i Szwecji, reszta chyba ok.
Wyniki II półfinału zdecydowanie podobają mi się mniej, w finale chciałbym zobaczyć cztery kraje, które nie awansowały. Ja ze swojej strony dziękuję za 54 punkty, myślę, że to całkiem niezły wynik. Powodzenia wszystkim.
Wyniki II półfinału zdecydowanie podobają mi się mniej, w finale chciałbym zobaczyć cztery kraje, które nie awansowały. Ja ze swojej strony dziękuję za 54 punkty, myślę, że to całkiem niezły wynik. Powodzenia wszystkim.
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 288
Nie 7 Cze - 9:18
Szczerze powiedziawszy to w moim półfinale podobały mi się może z dwie piosenki, więc moje głosy były zupełnie randomowe. Najgorszy półfinał PDF w jakim do tej pory brałam udział, a do tego nie awansowało kilka piosenek które były nawet ok
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1315
Nie 7 Cze - 11:04
Wyniki spoko, w sumie to wszyscy ci, na których liczyłem awansowali. Szkoda trochę Dastame'a, bo w końcu wystawił niesmęta tylko coś bardziej eksperymentalnego a i tak dostał po dupie. hawk nie zasłużył na aż taki pogrom, ale parafrazując Tomasza Burnosa "to nie ma znaczenie, że nie zasłużył".
Dzięki bardzo za awans, nie spodziewałem się go.
Dzięki bardzo za awans, nie spodziewałem się go.
- GośćGość
Nie 7 Cze - 11:31
Përshëndetje!
Dziękuję wszystkim za awans. Cieszę się, że mój utwór dotarł do serc niektórych z Was.
Chciałabym jedynie powiedzieć, że jedna z moich dwóch ulubionych piosenek została w półfinale, mowa o . Oby na następną edycję "Powrozyla ci cyganka z samych dobrych kart", Karolu (moja najdroższa siostro).
Fala
Dziękuję wszystkim za awans. Cieszę się, że mój utwór dotarł do serc niektórych z Was.
Chciałabym jedynie powiedzieć, że jedna z moich dwóch ulubionych piosenek została w półfinale, mowa o . Oby na następną edycję "Powrozyla ci cyganka z samych dobrych kart", Karolu (moja najdroższa siostro).
Fala
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Nie 7 Cze - 14:04
Z mojego półfinału awansowała zarówno moja czołówka, jak i kilka zer, mam więc dość mieszane odczucia. Szkoda mi przede wszystkim Armenii i Czech i o ile w przypadku tych drugich można było się spodziewać niestety takiego rezultatu, o tyle sądziłem, że Armenię w finale zobaczymy. No ale trudno. Dziękuję za wszystkie głosy na Finlandię, mimo że nie liczyłem na jakiś ogromny sukces, bo w sumie nie miałem za bardzo pomysłu na tę edycję, a piosenkę Erin znalazłem w na krótko przed zgłoszeniem, to jednak w międzyczasie bardzo mi się ona spodobała i jest moim hitem ostatnich tygodni :P Toteż trochę smutno, że skończyła jako 3. od końca w półfinale, no ale cóż - życie, może w następnej edycji się powiedzie :P Z I półfinałem nie byłem zbyt osłuchany, ale wyniki wydają mi się być raczej okej.
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 7 Cze - 14:16
No cóż... wyniki jak wyniki, raczej standardowo - szału nie ma. Poziom edycji nie zachwyca, więc tym bardziej szkoda, że kilka utworów które zasługiwały na finał np. Bośnia, Irlandia, Szwecja, Dania, Norwegia czy Finlandia, a pewnie znalazłoby się jeszcze kilka.
Awans jednego państwa, chyba wszyscy wiedzą którego można przemilczeć. Ale serio? Wiadomo, takie konkursy to rodzaj zabawy, w której przy okazji można poznać ciekawą muzykę. Do tej pory myślałem, że mimo to większość osób stara się głosować w miarę obiektywnie. Wcześniej w KP czy PDF zdarzały się też utwory "żartobliwe" ale były oceniane realistycznie i odpowiednio do walorów "muzycznych". Jeśli ten konkurs ma być jedynie zabawą i kółkiem wzajemnej adoracji to ja przepraszam, ale raczej nie nadaję się do takiej zabawy. Po prostu żal mi czasu osób, które szukają ciekawych,innych utworów, po to by skończyć za jakimś disco polo...
No, to chyba wszystko, także zapraszam do hejtowania
Awans jednego państwa, chyba wszyscy wiedzą którego można przemilczeć. Ale serio? Wiadomo, takie konkursy to rodzaj zabawy, w której przy okazji można poznać ciekawą muzykę. Do tej pory myślałem, że mimo to większość osób stara się głosować w miarę obiektywnie. Wcześniej w KP czy PDF zdarzały się też utwory "żartobliwe" ale były oceniane realistycznie i odpowiednio do walorów "muzycznych". Jeśli ten konkurs ma być jedynie zabawą i kółkiem wzajemnej adoracji to ja przepraszam, ale raczej nie nadaję się do takiej zabawy. Po prostu żal mi czasu osób, które szukają ciekawych,innych utworów, po to by skończyć za jakimś disco polo...
No, to chyba wszystko, także zapraszam do hejtowania
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
Nie 7 Cze - 15:46
vestmann napisał:
LOUDER, KC
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: