- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
SERBIA: Neda Ukraden - Na Balkanu
Nie 5 Lip - 23:37
Z racji zwycięstwa w zeszłej edycji, Serbia będzie gościć uczestniczki PdF w tej edycji. A kto ugości lepiej, niż sama królowa serbskiej muziczki?? W 26 edycji Serbię reprezentować będzie gwiazda światowego formatu, rozklapiocha wiekiem a hot 16 duszą - Neda Ukraden. Początkowo wzbraniająca się od udziału z powodu manipulacji serbofobek z 23 edycji, po usłyszeniu, że serbofobki agresorki z finału jej nie wywalą - przyjeła propozycję. Z racji tegoż, iż edycja odbywa się na serbskiej ziemi w Autonomicznej Prowincji Kosowo i Metohija, nie można dokonać innego wyboru, lecz postawić na patrioticzną muziczkę!
Tutaj Nedzia tańcząca po zwycięstwie Cat Pierce i popijająca łzy manipulatorek.
Neda będzie reprezentować kraj z utworem "Na Balkanu". Muza patrioticzna, z przesłaniem. Utwór brał już udział w preselekcjach NEDAFESTIVALEN 23, gdzie zajął drugie miejsce, lecz w takiej sytuacji należy dać mu jeszcze raz szansę. Także, tym razem nie będzie po latinosku, a będzie po bałkańsku. Żaden luiś fonśi czy inna murzina coveru tego songa nie zrobiła, więc podejrzeń o plagiat nie ma, za to jest mega XNT. Życzę miłego odsłuchu
Skrót od 0:56
.....................................
Dawid and Aleks lubią ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: SERBIA: Neda Ukraden - Na Balkanu
Pon 6 Lip - 1:05
Czekałem aż to zrobisz, Misia! Po prostu nie było innej opcji - Mitrowica niechaj na zawsze pozostanie miejscem upadku serbofobek (które i tak będą notabene tańczyć do tej wspaniałej muzy podczas finałowej biesiady). Wspaniały wybór - ja tańczę już całym ciałem, nasza Neda jest niczym wino - im starsza, tym lepiej smakuje - wobec tego wnoszę o stworzenie banneru "I support NEDA UKRADEN at 26 PdF Mitrovica Serbia" - przesyłam mega buziaczki i widzimy się znowu u Cb na wakacyjnej po sensacyjnej obronie tytułu winnerki! :*
Łosoś lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 7 Lip - 13:41
Neda jest niezłomna, Neda jest niepokonana, Neda jest tu aby wygrać! Wybitna dama bałkańskiej muzyki popularnej... Popularyzatorka skocznych folkowych dźwięków wydanych w nowoczesnym stylu. Kobieta wielu talentów. Wulkan energii, wiek jest w niczym nie przeszkadza! Tym razem zabrała nas dosłownie na bałkańską potańcówkę. I cóż to jest za imprezka! Fantastyczna, przebojowa. Wybitne dzieło zaserwowała nam Serbia w tej edycji. "Na Balkanu" to utwór na zwycięstwo, jest wspaniały!!
Czynię honory i prezentuję grafikę oficjalnego klubu supportującego
Czynię honory i prezentuję grafikę oficjalnego klubu supportującego
Dawid, Łosoś, Sebek and Aleks lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sro 15 Lip - 17:36
Po wysłuchaniu tego hita mam ochotę wyjechać na Balkanu. Sztos.
Dawid, Łosoś and Sebek lubią ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw 23 Lip - 18:52
Chce do tego pierwszy taniec meic na slubie kiedys
Pozwolenia na tym forum: