Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias  Empty EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias

Sro Lis 24, 2021 3:49 pm

Skrót 1:12 - 1:52

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie Gru 12, 2021 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz

Dawid, Łosoś, Sebek and Aleks lubią ten post

Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1591

EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias  Empty Re: EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias

Sro Lis 24, 2021 10:03 pm
MUCHAS GRACIAS za taki ART, widzimy sie...w...nw

.....................................

EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias  Laura-poldvere-laura

Dawid, Skrzeczek, Przemek and Sebek lubią ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias  Empty Re: EGIPT: Neda Ukraden - Muchas Gracias

Sro Lis 24, 2021 11:22 pm
"Na Balkanu" było sporo lepsze ale ważniejsze jest tutaj że ta muziczka urozmaici stawkę. Grono osób które mogło to wystawić jest dość wąskie, obstawiam @Łosoś @Liver no chyba że iguś bierze udział ale wątpię.

Liver lubi ten post

Gość
Gość

Czw Lis 25, 2021 3:41 pm
a moze to @KarolStark ona lubi latynoskie churrosy
Xytros
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 70

Czw Lis 25, 2021 9:20 pm
Taka troszku festivalowa ta Neda, nie wiem, jak odebrać tą piosenkę xD ale zdecydowanie wolę twórczość Manjoli Nallbani, postawie tutaj, że mógł to wystawić @Aleks

Aleks lubi ten post

Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Czw Gru 02, 2021 9:51 pm
Ja także jestem skłonny obstawić @Aleks. Łosoś już kiedyś stawiał na utwory Hurricane i Nedy, ale myślę, że nie tym razem. Liver jest jedną z osób, które najbardziej doceniają bałkańską muzę, ale pewnie wolałby postawić na kogoś mniej oczywistego, a tę panią już dobrze poznaliśmy. Obaj nie są jednak wykluczeni. Utwór duuużo lepszy od "Favorito" z ostatniej krajowej, w której brałem udział, aczkolwiek nie lepszy od "Bomby", do której przekonałem się po pewnym czasie.

Liver and Aleks lubią ten post

Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Pią Gru 03, 2021 11:42 am
Moim zdaniem Aleks tu średnio pasuje, obstawiałbym powracającego do konkursu pana @iguś
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Pią Gru 03, 2021 10:30 pm
Na Balkanu nema mira ni tiszine, a ni sna! Utwór zdecydowanie wystawiony pod wpływem wysokoprocentowej rakiji! Półwysep bałkański, iberyjski czy Jukatan, to nie ma znaczenia, bo obstawiam tu @iguś jako głównego sprawcę tego multikulturowego artu.

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: