- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
ARMENIA: Roosevelt - Shadows
Nie 26 Lip - 0:04
[You must be registered and logged in to see this image.]
Przed Państwem jeden z moich ulubionych kawałków na wakacje - "Shadows" w wykonaniu niemieckiego artysty Roosevelta. Rzucam wyzwanie na najbardziej wakacyjny klip i życząc samych przyjemnych wrażeń - zapraszam do słuchania, oglądania i tupania nóżką.
skrót poproszę od 3:14
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: ARMENIA: Roosevelt - Shadows
Pon 27 Lip - 21:46
Nie jest to typowe, wakacyjne umpa-umpa, aczkolwiek charakter edycji zachowany w 100% Świetnie się tego słuchało, nuta idealna do chilloutu lub do wakacyjnych wojaży i guess (can imagine mieć to na słuchawkach i zwiedzać jakieś wielkie miasto xd). Na pewno wrócę do tego wyboru przed startem głosowania, jak zwykle trzyma poziom (ah ta monotematyczność, weź przestań co).
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Sro 29 Lip - 9:59
Roosevelta bardzo sobie cenię zarówno w jego solowych projektach jak i w remiksach innych artystów. Z resztą sam go wystawiłem jeszcze za czasów KP przyznam się, że nie pamiętam jak finalnie sobie poradził nie mnie j życzę co najmniej finału.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: ARMENIA: Roosevelt - Shadows
Czw 6 Sie - 23:27
Szymkowy Roosevelt zdecydowanie mi się spodobał. Nie inaczej jest tutaj! Skróciłbym całość o dobrą minutę, ale "Shadows" i tak mocno wpada w ucho. Db muza.
Pozwolenia na tym forum: