- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
HOLANDIA: POESY - Strange Little Girl
Pon Lip 27, 2020 10:03 pm
W 27. Edycji PdF, Holandię reprezentować będzie POESY w utworze "Strange Little Girl" .
[You must be registered and logged in to see this image.]
Czas na coś innego ode mnie, zupełne odejście od spokojnego nastroju, który zaprezentowałem w poprzedniej edycji... Moje odkrycie tegorocznych wakacji - barwny i energiczny utwór z gatunku pop rock, któremu temperantu nadaje magnetyczny (w mojej opinii) głos i osobowość wokalistki. Uroku dodaje jeszcze wypchany szaleństwem i seksapilem teledysk. Właśnie te wszystkie składniki, które wymieniłem to idealny przepis na moje muzyczne wakacje.
Sam utwór według wokalistki - narodził się z frustracji płynącej z obawy złego zrozumienia bądź skategoryzowania. Ona nie chce być zaszufladkowana - jest tylko "małą, dziwną dziewczynką"
Fragment do skrótu: 2:37 - 3:27
Życzę miłego odsłuchu!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Czas na coś innego ode mnie, zupełne odejście od spokojnego nastroju, który zaprezentowałem w poprzedniej edycji... Moje odkrycie tegorocznych wakacji - barwny i energiczny utwór z gatunku pop rock, któremu temperantu nadaje magnetyczny (w mojej opinii) głos i osobowość wokalistki. Uroku dodaje jeszcze wypchany szaleństwem i seksapilem teledysk. Właśnie te wszystkie składniki, które wymieniłem to idealny przepis na moje muzyczne wakacje.
Sam utwór według wokalistki - narodził się z frustracji płynącej z obawy złego zrozumienia bądź skategoryzowania. Ona nie chce być zaszufladkowana - jest tylko "małą, dziwną dziewczynką"
Fragment do skrótu: 2:37 - 3:27
Życzę miłego odsłuchu!
- GośćGość
Re: HOLANDIA: POESY - Strange Little Girl
Wto Lip 28, 2020 1:21 pm
Znam i bardzo lubię ten utwór
Oczywiście, jak napisałeś jest bardzo energiczny, dużo się w nim dzieje i przede wszystkim nie ma nudy, piosenka z powerem, który klasyfikuje się z moim gustem. Choć tylko nie wiem czy pasuje ona całościowo do wakacyjnych klimatów ale mnie absolutnie kupiłeś.
Powodzonka :P
Oczywiście, jak napisałeś jest bardzo energiczny, dużo się w nim dzieje i przede wszystkim nie ma nudy, piosenka z powerem, który klasyfikuje się z moim gustem. Choć tylko nie wiem czy pasuje ona całościowo do wakacyjnych klimatów ale mnie absolutnie kupiłeś.
Powodzonka :P
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw Sie 06, 2020 11:15 pm
No nie wiem. Do niczego konkretnego nie mogę się przyczepić, po prostu jest mi ten utwór mocno obojętny. That's it.
Aleks lubi ten post
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Pią Sie 07, 2020 3:08 pm
Całkiem niezła piosenka, ale jednak z jakichś powodów nie mogę się do niej w 100% przekonać. Jest na pewno poprawna w każdym możliwym aspekcie, ale jednocześnie niczym mnie ten utwór nie zaskoczył ani nie zachwycił, przynajmniej na tę chwilę. Powodzenia!
Aleks lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: