SŁOWENIA: Ana Soklič (Amen)
+10
Łosoś
Szymek79
Aro
marjuz
Skrzeczek
iguś
Dastame
Yngwie / admin
Aleks
Sebek
14 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś propozycji słoweńskiej?
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: SŁOWENIA: Ana Soklič (Amen)
Czw 29 Kwi - 20:30
Jestem totalnie zachwycony tą informacją! Gospelowe outro z dłużej wersji "Amen" było chyba moim ulubionym fragmentem utworu. Totalnie wspaniała informacja, że i on znajdzie swoje miejsce w trzech minutach, które rozniosą Ahoj Arenę! Korona już niedługo wyląduje na głowie Any! <3
- IkerUżytkownik
- Liczba postów : 154
Czw 29 Kwi - 21:07
Dawid napisał:Jestem totalnie zachwycony tą informacją! Gospelowe outro z dłużej wersji "Amen" było chyba moim ulubionym fragmentem utworu. Totalnie wspaniała informacja, że i on znajdzie swoje miejsce w trzech minutach, które rozniosą Ahoj Arenę! Korona już niedługo wyląduje na głowie Any! <3
No faktycznie, pojawia się szansa na uniknięcie ostatniej pozycji w półfinale.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 29 Kwi - 21:30
Na wygranie, bo wcześniej pewne było tylko Top 3.Iker napisał:Dawid napisał:Jestem totalnie zachwycony tą informacją! Gospelowe outro z dłużej wersji "Amen" było chyba moim ulubionym fragmentem utworu. Totalnie wspaniała informacja, że i on znajdzie swoje miejsce w trzech minutach, które rozniosą Ahoj Arenę! Korona już niedługo wyląduje na głowie Any! <3
No faktycznie, pojawia się szansa na uniknięcie ostatniej pozycji w półfinale.
marjuz, Łosoś, Sebek and Aleks lubią ten post
- BorzUżytkownik
- Liczba postów : 11
Sob 1 Maj - 12:55
Jedna z lepszych piosenek.
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Pią 9 Lip - 20:59
Po pewnym czasie przekonałem się na tyle do zeszłorocznej Vody, że znalazła ona miejsce na mojej playliście.
Z piosenką Amen akurat było łatwiej pod względem przekonania, dla mnie tutaj wszystko jest miodem dla uszu, to jest chyba ballada w takim stylu, jaki naprawdę ubóstwiam gospelowe stawki także wyróżniają znacząco piosenkę, druga pozycja startowa niestety okazała się jak zwykle pechowa, a szkoda, jednak miło jest czasem wrócić do występu.
Aaa no i głosy Any <3 naprawdę tak nisko jury ją oceniło?? aż żal komentować. Moja ocenka 10/12.
Z piosenką Amen akurat było łatwiej pod względem przekonania, dla mnie tutaj wszystko jest miodem dla uszu, to jest chyba ballada w takim stylu, jaki naprawdę ubóstwiam gospelowe stawki także wyróżniają znacząco piosenkę, druga pozycja startowa niestety okazała się jak zwykle pechowa, a szkoda, jednak miło jest czasem wrócić do występu.
Aaa no i głosy Any <3 naprawdę tak nisko jury ją oceniło?? aż żal komentować. Moja ocenka 10/12.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: