- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
ARMENIA: Meg Myers - Adelaide
Nie 16 Sie - 1:25
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tym razem w bój posyłam jedną z moich ulubionych artystek, której daję już trzecią szansę w KPdF. Do "Adelaide" mam niemały sentyment i w sumie cieszę się, że otrzyma swoją szansę w konkursie. Postać, której historia jest opowiadana przez Meg jest anonimowa, więc biografii niestety nie napiszę - niemniej regulaminowo jest okej. Życzę miłego słuchanka jak zwykle.
skrót poproszę od 2:41
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Re: ARMENIA: Meg Myers - Adelaide
Wto 18 Sie - 18:18
Meg Myers kojarzę z KP-owego "Sorry", którego zresztą do tej pory z przyjemnością słucham. "Adelaide" nie odstaje zbytnio poziomem od wspomnianej piosenki. Porządny wybór, nie mam w sumie nic do zarzucenia. Na pewno nie mogę narzekać na brak charakteru, bo tego jest wystarczająco w głosie wokalistki, sama piosenka też nie jest nudna, nie dłuży się - czego chcieć więcej Powodzenia!
Jasiek lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 18 Sie - 19:37
Yas Znam ten numer od kilku lat i niezmiernie uwielbiam. Nawet coś mi się kojarzy, że przy poprzednim starcie Meg coś tam pisałem, że szkoda, że nie Adelaide... xd No ja mogę powiedzieć, po raz kolejny Armenia będzie u mnie w czołówce (nudaaaa).
Jasiek lubi ten post
- GośćGość
Pią 21 Sie - 21:33
Jak powraca tu Meg Myers to zawsze z jakimś hiciorem, tak i jest w tym przypadku, może nie ma tutaj takiego powera, jakie słyszałem w jej wcześniejszych odsłonach, ale nadal się wiele dzieje, zarówno we zwrotkach, jak i refrenie, ciekawość pozostaje przez cały utwór, a to pozostawia po sobie bardzo dobre wrażenie w odbiorze.
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sro 26 Sie - 13:54
Dobra piosenka. Bardzo mi się podoba jak zaczyna się delikatnie, a potem momentalnie nabiera pazura.
Jasiek lubi ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Czw 27 Sie - 21:11
Na zdecydowany plus mocny, rockowy wręcz wokal pani Meg, podobają mi się też przejścia ze spokojniejszych zwrotek do energicznego refrenu, myślałem, że to jakaś Brytyjka, ewentualne Skandynawka, bo brzmi tak jakoś bardzo europejsko
Jasiek lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: