Ile punktów przyznał(a)byś Albanii?
ALBANIA: Eugent Bushpepa - Mall
Pon 22 Sty - 20:05
Zwycięzcą 56. Festivali i Këngës został Eugent Bushpepa z piosenką Mall. Jak mówi sam piosenkarz piosenka powstała po miesiącach koncertowania poza granicami kraju, jak przyznaje w utworze zawarł rozstanie oraz uczucie jakie towarzyszyły mu przy rozstaniu z ukochanymi osobami.
audio: Eugent Bushpepa - Mall
występ na żywo: Eugent Bushpepa – Mall
Eugent urodził się 2 lipca 1984 w Rrëshen, Albania, jego ulubionym gatunkiem muzycznym jest rock, na swoim koncie ma już występ z Ronem "Bumblefoot" Thalem, gitarzystą Guns N' Roses.
audio: Eugent Bushpepa - Mall
występ na żywo: Eugent Bushpepa – Mall
Eugent urodził się 2 lipca 1984 w Rrëshen, Albania, jego ulubionym gatunkiem muzycznym jest rock, na swoim koncie ma już występ z Ronem "Bumblefoot" Thalem, gitarzystą Guns N' Roses.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Re: ALBANIA: Eugent Bushpepa - Mall
Sob 10 Lut - 23:59
No niestety dramat, fatalny wybór powinna wygrać Manjola Nallbani ze swym szlagieriem, a tak to Albania znowu last place w semi, katastrofa.
- InsilesUżytkownik
- Liczba postów : 107
Nie 24 Cze - 16:00
No hejka, jak te ostanie miejsce w semi? xDŁosoś napisał:No niestety dramat, fatalny wybór powinna wygrać Manjola Nallbani ze swym szlagieriem, a tak to Albania znowu last place w semi, katastrofa.
Co do piosenki, to ją lubię, początkowo była dla mnie okej, ale bez szału, z czasem zacząłem się przekonywać do utworu. A wokal Eugenta czysta platyna.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Nie 24 Cze - 18:42
nwmInsiles napisał: No hejka, jak te ostanie miejsce w semi? xD
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Nie 24 Cze - 23:29
Umówmy się, Eugent zdobył bosskie miejsce dla , ale Queen Manjola Najebani pokonałaby riri ałcz ałcz w cuglach...
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Sob 16 Lut - 19:53
Insiles napisał:No hejka, jak te ostanie miejsce w semi? xDŁosoś napisał:No niestety dramat, fatalny wybór powinna wygrać Manjola Nallbani ze swym szlagieriem, a tak to Albania znowu last place w semi, katastrofa.
Co do piosenki, to ją lubię, początkowo była dla mnie okej, ale bez szału, z czasem zacząłem się przekonywać do utworu. A wokal Eugenta czysta platyna.
Tyle czasu minęło już od eurowizji 2018, a ja dalej nie mogę się przekonać do tej piosenki i dalej nie mogę uwierzyć że Albania z taką piosenkę zajęła tak dobre miejsce. Esc nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Pozwolenia na tym forum: