Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1958

HOLANDIA: The Common Linnets (Calm After the Storm) Empty HOLANDIA: The Common Linnets (Calm After the Storm)

Sob 6 Mar - 14:00

Fenistilowa Topka Wszechczasów
Miejsce 71

Bardzo dobrze pamiętam, że jeszcze przed Eurowizją potrafiłem godzinami wsłuchiwać się w tę niepozorną propozycję. Byłem taki szczęśliwy, gdy występ Ilse i Waylona tak pięknie rozbłysnął na scenie i zyskał sobie fanów w całej Europie... Uśmiech

Jest to utwór bardzo spokojny, nie wywołuje też zbyt wielkich emocji. Jest za to bardzo zgrabny i wyważony. Ze swoją przyjemną gitarką przynosi swego rodzaju duchowe ukojenie. Prezentacja sceniczna bardzo dobrze tę piosenkę zaprezentowała, bo nie trzeba było w tym przypadku żadnych fajerwerków, a jedynie nastrojowa kolorystyka i duża liczba zbliżeń. Szczerzę mówiąc wciąż jestem zdziwiony, że Europa to kupiła, bo to zdecydowanie nie jest typowy utwór na Eurowizję.

Dziś mam taki problem, że rzadko kiedy jestem w odpowiednim nastroju, żeby do "Calm After the Storm" sobie wracać. Nie jest to ani chwytliwe, ani szczególnie poruszające - po prostu bardzo ładne.
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: