SZWECJA: Jetta - Losing Control
+3
Morison
Wilk
Aleks
7 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
SZWECJA: Jetta - Losing Control
Pon 8 Mar - 21:22
Recap: 1:58 - 2:48
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: SZWECJA: Jetta - Losing Control
Wto 9 Mar - 17:24
Jest to BOP mega klimat i niestety mam tu zbyt dużo typów - w zasadzie pół PdF'u xDD raczej nie trafie tej osoby a na pewno nie w ostatecznym poście. Ale niech będzie że to [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.]
Ogólnie obstawiłbym Wondera bo mi on pasuje do takiego songa ale że go ostatnio nie ma na forum to nawet nie wiadomo czy wgl weźmie udział...
Ogólnie obstawiłbym Wondera bo mi on pasuje do takiego songa ale że go ostatnio nie ma na forum to nawet nie wiadomo czy wgl weźmie udział...
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Czw 11 Mar - 10:29
Cryo napisał:Aleks
No takie pierwsze skojarzenie, bo pasuje idealnie, jednakowoż nie możemy go wymieniać przy każdym ciemnoskórym artyście, bo za chwilę skończą nam się Aleksy
Mam mocne przekonanie, że [You must be registered and logged in to see this link.] wróci na tę edycję, a wiecie jak ci dwaj panowie mają zbliżone gusta więc . . .
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 16:33
Piosenka mocne [You must be registered and logged in to see this link.] vibes, ale nie wiem czy kolega bierze udział, także no ciężko określić. Z innych opcji to [You must be registered and logged in to see this link.], ale na dobrą sprawę piosenka to taki, dobry, typowy indie pop, którego chyba tylko vest i Fenistil nigdy nie wystawili, więc tutaj baaaardzo duże grono podejrzanych.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 17:14
Fajniutki utwór, wygrywa oczywiście w pojedynku z Arlissą. Jak wiadomo największą fanką wokalistek o afrykańskich korzeniach jest [You must be registered and logged in to see this link.], kocha art, kocha gospel i wszystko co z tym związane. Tutaj rzecz jasna bardziej popowo co jeszcze bardziej zbliża go do tej piosenki. Alternatywnie może to być [You must be registered and logged in to see this link.], ale chyyyba nie.
Sob 20 Mar - 19:21
kolejny utwór, który przypadł mi do gustu, znów to miłe połączenie gitarki z synth-plumkaniem, ale tym razem utwór jest bardziej popowy za sprawą piosenkarki. Utwór wpada w ucho i jest po prostu przyjemny. Za tą piosenką może stać [You must be registered and logged in to see this link.]
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pon 22 Mar - 23:10
Wyczuwam win [You must be registered and logged in to see this link.]
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pią 2 Kwi - 15:19
Lubię momenty w których mogę na swoją playlistę wrzucić jakiś utwór z PdF którego nigdzie wcześniej nie słyszałem a ten kawałek jest właśnie takim moim odkryciem tej edycji razem z "Chewing Gum" i także ta propozycja staje się moją ulubioną od Morisa w całym konkursie. Mega kibicowałem w końcówce głosowania. Gratulacje!
Daniell lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: