HOLANDIA: Declan McKenna - Beautiful Faces
+5
Morison
Yngwie / admin
Szymek79
Wilk
Aleks
9 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
HOLANDIA: Declan McKenna - Beautiful Faces
Sro 10 Mar - 21:31
Recap: 0:50 - 1:40
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: HOLANDIA: Declan McKenna - Beautiful Faces
Czw 11 Mar - 16:54
Well... mam wobec tego utworu jak najbardziej pozytywne odczucia, jednak faworytów z wczorajszych czterech premier mam gdzie indziej. Obstawiam że to wybór [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.] ale po głowie mi tu chodzi jeszcze [You must be registered and logged in to see this link.]. Bardziej mi się to wszystko wyklaruje jak poznamy wszystkie piosenki.
- GośćGość
Pią 19 Mar - 10:23
Nie wiem kto poza Dawidem mógłby znać tutaj jeszcze Declana. Podpinam sie pod typy Wilka, bo są dosyć sensowne.
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pią 19 Mar - 13:48
ja znam i lubię szczególnie "The Key To Life On Earth" i "Be An Astronaut".Cryo napisał:Nie wiem kto poza Dawidem mógłby znać tutaj jeszcze Declana. Podpinam sie pod typy Wilka, bo są dosyć sensowne.
Pią 19 Mar - 16:57
innowacyjne i ostre dźwięki, chwytliwy refren i znów pojawiają się nam tu elementy dystopijne oraz istny emocjonalny roller-coaster: porostu full pakiet jak dla mnie! dzięki, ktokolwiek to wystawił czuje się zaszczycony. Obstawiam [You must be registered and logged in to see this link.] lub [You must be registered and logged in to see this link.]
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- GośćGość
Pią 19 Mar - 20:08
tak!! to też świetne utwory, chociaż płyta już mi tak dobrze nie leży jak debiut, który był genialny, nawet myślałem o wystawieniu jakiejś piosenki z niego jeszcze za czasów KPSzymek79 napisał:ja znam i lubię szczególnie "The Key To Life On Earth" i "Be An Astronaut".Cryo napisał:Nie wiem kto poza Dawidem mógłby znać tutaj jeszcze Declana. Podpinam sie pod typy Wilka, bo są dosyć sensowne.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:41
W sumie na [You must be registered and logged in to see this link.] mam totalny brak pomysłu w tej edycji, gdy ostatnio wystawił AJR to byłem mocno zaskoczony, teraz też bym był, gdyby zdecydował się na muzę powyżej, oprócz pierwszego typu dobranego bardziej na podstawie poprzednich wpisów, dodam jeszcze jeden bazujący na własnej obserwacji czyli ponownie [You must be registered and logged in to see this link.]
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 17:09
Robi się pod górkę, bo zostało mi zoraz mniej nicków do obsadzenia. Z biegiem czasu coraz bardziej pasuje mi tu [You must be registered and logged in to see this link.]! Prawie zawsze bardzo lubię jej utwory i ofc nie inaczej jest tym razem. Darka chyba nawet wystawiła stosunkowo niedawno teledysk w podobnej oprawie. O brak znajomości Declana też bym jej nie podejrzewał, bo to mega wszechstronna siska. Trzymam kciuki za finał!
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 17:23
Mam tu dwa mocne typy.[You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.]. Mamy tu zarówno męski, charakterystyczny wokal, jak i nietypową strukturę utworu, a ta dwójka lubuje się w takich wyborach. [You must be registered and logged in to see this link.] czy [You must be registered and logged in to see this link.] też by nie byli jakimś szokiem, aczkolwiek jestem do nich mniej przekonany, bo i też inne piosenki bardziej do nich pasują.
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 16:40
Strasznie mi się nie spodobał ten Vibe. Piosenka całkiem ciekawa, radiowa aczkolwiek jest w tej edycji o wiele, wiele więcej ciekawych propozycji. Mimo wszystko - nie skreslam [You must be registered and logged in to see this image.]
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 27 Mar - 16:49
No tego pana to ja dobrze znam i bardzo lubię, lubię bardzo. Przeczuwam wysokie miejsce
xclolka lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: