BUŁGARIA: Kristian Kostov - Beautiful Mess
+16
Jasiek
marjuz
Nela_30
CzerwonePaznokcie
Radek
Aro
Darka
Liver
Drover
IgorBielak
Skrzeczek
mercator
iguś
Yngwie / admin
Łosoś
Szymek79
20 posters
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ile punktów przyznał(a)byś reprezentantowi Bułgarii?
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
BUŁGARIA: Kristian Kostov - Beautiful Mess
Pon 13 Mar - 11:02
17-letni urodzony w Moskwie (ojciec Bułgar, matka Kazaszka) Kristian Kostov został wybrany przez BNT na tegorocznego reprezentanta Bułgarii. Wokalista w Kijowie wykona utwór "Beautiful Mess", którego premiera dzisiaj o 17.00.
Kristian był w 2014 roku finalistą The Voice Kids Russia gdzie jego trenerem był Dima Bilan następnie po pwrocie do domu uczestniczył w czwartym sezonie X Factor Bulgaria w którym zajął drugi miejsce.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Re: BUŁGARIA: Kristian Kostov - Beautiful Mess
Pon 13 Mar - 15:35
Mam nadzieje że nie będzie to druga Irlandia..
.....................................
Pon 13 Mar - 15:40
małe sprostowanie może Kristian ma rosyjskie obywatelstwo ale jego ojciec jest Bułgarem a matka pochodzi z Kazachstanu.
Autor powyższego posta: Yngwie
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pon 13 Mar - 17:14
Smuci mnie, że 3 kraje, które w zeszłym roku miały powroty z genialnymi piosenkami (Ukraina, Bułgaria, Chorwacja) w tym - bardzo, ale to bardzo obniżają loty. Bez porównania z zeszłoroczną Poli, ale ta piosenka jest OK. Nowoczesna ballada, głos kolesia jest jak najbardziej w porządku, przy dobrym wykonaniu na żywo do finału może się załapać. Jedyny, ale znaczący minus tej kompozycji jest taki, że przez te 3 minuty jest bardzo jednostajnie, przez co utwór pod koniec staje się nużący. :sleep:
7/12
7/12
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Pon 13 Mar - 17:17
Niezłe. Wystarczy na SF2 , fajny refren. 6/12
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pon 13 Mar - 17:23
Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Pomimo, że drugi półfinał słabszy, to nie widzę Bułgarii w finale...
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Pon 13 Mar - 17:24
Ballada z tego rodzaju, że może być, ale jakiegoś wielkiego szału nie ma. Utwór emocjonalny, nawet trochę się w niego wczułem, ale nie szaleję za tym. Mogło być lepiej, ale nie jest źle.
6/12
6/12
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pon 13 Mar - 17:34
A mnie się podoba ten Troye Sivan vibe i liczę na drugi z rzędu awans do finału dla Bułgarii.
- IgorBielakUżytkownik
- Liczba postów : 141
Pon 13 Mar - 18:21
Ballada znowu, świetnie!...
No trudno. Przynajmniej jest dość nowoczesna i podoba mi się instrumental, ale to niestety nijak ma się do Poli i "If Love Was A Crime". Bułgaria i Armenia były w moim top 2 rok temu także cieszyłem się, ze są na koniec i liczyłem na coś dobrego. No niestety to jest po prostu zwykłe.
No trudno. Przynajmniej jest dość nowoczesna i podoba mi się instrumental, ale to niestety nijak ma się do Poli i "If Love Was A Crime". Bułgaria i Armenia były w moim top 2 rok temu także cieszyłem się, ze są na koniec i liczyłem na coś dobrego. No niestety to jest po prostu zwykłe.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pon 13 Mar - 18:39
Wow. I pomyslec, ze koles ma tylko 16 (bo 17 dopiero skonczy za 2 dni) lat! A to naprawde dobra ballada. Moge nawet powiedziec, ze najlepsza z meskich glosow, chociaz zbytniej konkurencji to on nie ma. :lool: Starsi koledzy Isaiah, Brendan i Omar mogliby sie od niego uczyc jak zrobic spoko ballade.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Pon 13 Mar - 20:54
To chyba pierwsza osoba urodzona w 2000, która weźmie udział w "dorosłej" Eurowizji.
Z piosenką nie ma kataklizmu, aczkolwiek odczuwam pewne rozczarowanie, bo pierwsze dźwięki są naprawdę intrygujące i dają nadzieję, że będzie to coś nietypowego. Od pierwszej zwrotki do końca jest już jednak coraz bardziej sztampowo. Trochę szkoda.
Z piosenką nie ma kataklizmu, aczkolwiek odczuwam pewne rozczarowanie, bo pierwsze dźwięki są naprawdę intrygujące i dają nadzieję, że będzie to coś nietypowego. Od pierwszej zwrotki do końca jest już jednak coraz bardziej sztampowo. Trochę szkoda.
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Pon 13 Mar - 20:55
Czyżby bułgarska odpowiedź na Fransa? Piosenka jest, choć po kilku pierwszych przesłuchaniach w pełni mnie nie zachwyciła. Jednak chłopak ma talent, a do tego jest uroczy. Mimo dość niskiego miejsca w moim rankingu na ten moment, to myślę, że z czasem będzie ono wyższe
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pon 13 Mar - 21:31
Aha, w ten sposób. Niby jest nowocześnie i świeże, jednak dla mnie zdecydowanie za nudno. Nie mogę powiedzieć, że męczyłem się podczas odsłuchu, jednak z własnej woli raczej szybko do Bułgarii nie wrócę. Mocno przeciętnie, ani grzeje, ani ziębi ta piosenka. Neutralne 5.
- RadekUżytkownik
- Liczba postów : 106
Wto 14 Mar - 19:26
Większość piszę, że jest gorzej, że Bułgaria zrobiła krok w tył, jak dla mnie zrobiła krok na przód i to spory Muszę powiedzieć, że jak ją wczoraj przesłuchałem, to dzisiaj cały dzień za mną chodziła. Chłopak ma fajną barwę głosu i dojrzały głos, jak na 17 latka.
Jak dla mnie Bułgaria musi być w finale i to wysoko
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Wto 14 Mar - 19:54
Radek napisał:Większość piszę, że jest gorzej, że Bułgaria zrobiła krok w tył, jak dla mnie zrobiła krok na przód i to spory Muszę powiedzieć, że jak ją wczoraj przesłuchałem, to dzisiaj cały dzień za mną chodziła. Chłopak ma fajną barwę głosu i dojrzały głos, jak na 17 latka.
Popieram twoja odpowiedz. Ja wlasnie tez uwazam, ze Bulgaria zrobila krok w przod. Beautiful Mess mi sie podoba, If Love Was a Crime - niekoniecznie. W ogole te komentarze sa dziwne. Przeciez Poli i tak nie powroci drugi raz z tym samym utworem...
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: