- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
WYSPY OWCZE: Aliisa Syrjä + Nothing But Thieves
Wto 25 Lip - 7:20
___
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 291
Re: WYSPY OWCZE: Aliisa Syrjä + Nothing But Thieves
Wto 25 Lip - 11:02
Świetny wybór na rockowa! Rozważałem tę piosenkę w tej edycji, także jestem ciekaw jak sobie poradzi Bardzo lubie!!!
Aro lubi ten post
- yngveUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 319
Sro 26 Lip - 21:12
normlana / zawsze doceniam jeśli ktoś wprowadza do PdF "świeżynkę", całkiem miły utwór z wpływami country, w sumie ciekawe połączenie fińskiego popu i western music, na szczęście oba gatunki świetnie się bilansują, dzięki czemu utwór sprawia, ze przyjemnie się go słucha.
rockowa/ NBT nie jest zespołem, którego słucham na co dzień raczej od święta, według mnie grają rock ocierający się o klasykę gatunku, a to po prostu trzeba "czuć", albo mieć taki mood. Amsterdam to chwytliwy i dobrze wykonany pop-rock z nieco cięższą nutą i wybitnym wokalistą (serio uwielbiam jego głos), jest energetycznie i chwytliwie, myślę że w półfinale się obroni.
rockowa/ NBT nie jest zespołem, którego słucham na co dzień raczej od święta, według mnie grają rock ocierający się o klasykę gatunku, a to po prostu trzeba "czuć", albo mieć taki mood. Amsterdam to chwytliwy i dobrze wykonany pop-rock z nieco cięższą nutą i wybitnym wokalistą (serio uwielbiam jego głos), jest energetycznie i chwytliwie, myślę że w półfinale się obroni.
Aro lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 27 Sie - 1:59
Piosenka normalna to ciekawy twór, choć chwilami trochę trudno mi ją uchwycić w głowie.
A rockowa wspaniała, przede wszystkim ze świetną energią.
A rockowa wspaniała, przede wszystkim ze świetną energią.
Aro and CB93 lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: