AUSTRALIA: Lexie Liu - ALGTR
+4
Morison
Yngwie / admin
Wilk
Aleks
8 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
AUSTRALIA: Lexie Liu - ALGTR
Pią 12 Mar - 23:45
Recap: -
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: AUSTRALIA: Lexie Liu - ALGTR
Nie 14 Mar - 11:27
[You must be registered and logged in to see this link.] bicza. Albo ktoś kto próbuje znowu się ukryć za fankami muzyki z tamtych regionów tak jak to zrobił bodaj Batiooo w poprzedniej anonimówce, chyba fajniej byłoby się tu zaskoczyć bo Dastame to zbyt oczywisty wybór :P Może [You must be registered and logged in to see this link.]? którego kompletnie nie wiem gdzie przypisać bo jak na Fenistila, Rahei czy Hawka coś tam znalazłem, tak Liver mam wrażenie znowu się bardzo dobrze ukrywa, rusłana jedna
Pią 19 Mar - 16:12
Całkiem nie znany mi utwór, na dodatek mamy tu Azję a konkretnie Chiny pełną gębą, taki bardzo nieoczywisty wybór, chociaż podoba mi się. Moja pierwsza myśl to był [You must be registered and logged in to see this link.], a podobno pierwsze myśli są najtrafniejsze więc przy tym pozostanę.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:40
Zerknąłem, kto dał Lexie dużo pkt w dalekowschodniej, z tego grona najbardziej pasują mi [You must be registered and logged in to see this link.] chociaż nawet nie wiadomo, czy się zgłosił, do żadnej z k-popiar mi to nie pasuje, jestem ciekaw toku myślowego z wpisów powyżej dotyczących [You must be registered and logged in to see this link.], bo również nie wykluczałbym tego typu
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 16:25
Pomimo, że Dr Misio ma ja obsadzoną to postawiłbym na [You must be registered and logged in to see this link.]. Przy Mantrze pisała, że zastanawiała się na wyborem tej piosenki, a teraz sobie to odbiła. Do tego piosenka brzmi nieco w jej stylu, ale też nie jest to do końca takie oczywiste skojarzenie. No albo też [You must be registered and logged in to see this link.], który odbija sobie dalekowchodnią, w której nie miał okazji się wyszaleć. Trzeci typ -[You must be registered and logged in to see this link.] znowu stawia na tę samą osobę, bo czemu nie
Rahei lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 16:32
Watpię, aby Rahei dała się tak łatwo rozpoznać. Lexie Liu z dalekowschodniej była genialna, ten song nie jest nawet w połowie tak dobry, chociaż refren jest dość chwytliwy. Mam podejrzenie, że ukryła się tu [You must be registered and logged in to see this link.]. Nie mogę jej dopasować nigdzie indziej, a tu mogła zaszaleć z chińską wokalistką, a mimo to zostając dość w jej stylistyce. Pewnie się mylę, ale niech będzie.
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 16:32
Strasznie ciekawa piosenka, mocno orientalna i wyróżniająca się od innych w tej edycji. Nie mam bladego pojęcia do kogo może należeć, obstawiałabym jedynie [You must be registered and logged in to see this link.]
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 27 Mar - 16:33
Uwielbiam Lexie Liu - jest zjawieniem i ukojeniem. Z dozą pewności muszę stwierdzić, że to najlepszy song z jej dyskografii wg mnie, moje palce odmawiają posłuszeństwa i ciągle napie*dalają replay
xclolka lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: