- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1315
BOŚNIA I HERCEGOWINA: PSY - Champion
Pią 2 Kwi - 1:20
[You must be registered and logged in to see this image.]
Before they were famous.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: BOŚNIA I HERCEGOWINA: PSY - Champion
Sob 10 Kwi - 10:49
myślałem, że on ma tylko jedną piosenkę na swoim koncie, a tu proszę równie popularna jak Gangnam Style chociaż bardziej kojarzę to jako Crazy Frog, który faktycznie w połowie 2000-cznych lat był wszędzie!!! dosłownie. Miłe przypomnienie (jeszcze pamiętam tę owcę Holly Dolly, lata 00' to był jakiś kosmos haha).
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Liver lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Re: BOŚNIA I HERCEGOWINA: PSY - Champion
Sob 10 Kwi - 12:26
Zdaje się, że z dyskografii Psy oprócz "Gangnam Style" także "Gentleman" był dość popularny swego czasu, ale mnie akurat nie przypadł wtedy do gustu. Crazy Frog oczywiście już wcześniej korzystał z obecnego w "Champion" motywu (jak i paru innych wykonawców), ale oryginalnie pochodzi on z "Gliniarza z Beverly Hills" z 1984 roku.
Wersja Psy jest całkiem niezła, używa tego motywu z mniejszym naciskiem na elektronikę, a trochę większym na rytm. Partie rapowane same z siebie prezentują się bardzo dobrze. Oczywiście fajniej by było poznać od Psy coś w 100% oryginalnego, ale ogółem uważam to za udane podejście do tematu.
Wersja Psy jest całkiem niezła, używa tego motywu z mniejszym naciskiem na elektronikę, a trochę większym na rytm. Partie rapowane same z siebie prezentują się bardzo dobrze. Oczywiście fajniej by było poznać od Psy coś w 100% oryginalnego, ale ogółem uważam to za udane podejście do tematu.
Yngwie / admin, Dawid and Liver lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: