AUSTRALIA: Troye Sivan - EASY
+2
KarolStark
xclolka
6 posters
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
AUSTRALIA: Troye Sivan - EASY
Czw Lip 01, 2021 11:56 pm
Hejo, witajcie kochani w kolejnej edycji. Ponownie zabieram Was w podróż po Australii, którą bardzo chciałabym zobaczyć, a przede wszystkim koale. Zabieram Was w podróż z jednym, z niewielu mężczyzn, który pomagał mi w najcięższych dniach jeżeli chodzi o mój mood. Prezentuję Wam Troye Sivan z EASY.
TROYE SIVAN - EASY
skrót od 1:40 do 2:20 - naturalnie każdy słucha tak długo jak chce, bo utwór jest boski
Daniell, KarolStark, Szymek79, Drover and Wilk lubią ten post
Re: AUSTRALIA: Troye Sivan - EASY
Pią Lip 02, 2021 11:00 am
o jezu to jest BOP, a song ten poznalam rok temu dzieki uzytkowniczce @Dawid którą serdecznie POZDRAWIAM
Dawid, KarolStark and xclolka lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pią Lip 02, 2021 12:51 pm
Wybór bardzo mocno na łatwiznę, ale wciąż to boski utwur, jeden z moich ulubionych z zeszłego roku. Wystawiłem go w innym konkursie, gdy miał premierę.
KarolStark and xclolka lubią ten post
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Pią Lip 02, 2021 1:23 pm
Dawid napisał:Wybór bardzo mocno na łatwiznę, ale wciąż to boski utwur, jeden z moich ulubionych z zeszłego roku. Wystawiłem go w innym konkursie, gdy miał premierę.
Gotową propozycję miałam zupełnie inną, ale się żem wpierdoliła na Australijskie rejony i musiałam mój tajny AS w rękawie zostawić na inną edycję. Myślę, że mimo wszystko nie jest aż tak źle kochana .
KarolStark lubi ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pią Lip 02, 2021 4:07 pm
Bop, ale wersja z moją ukochaną Kacey podoba mi się bardziej. To byłby jej trzeci raz w PdF już, ale trudno, solo też jest świetne!
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pią Lip 02, 2021 4:40 pm
Ja też bardzo lubię to nagranie i dobrze, że w tej wersji bo ją bardziej lubię.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pią Lip 09, 2021 8:48 am
Jaki szał macic w tym temacie wow. Na dodatek też i ja bardzo lubię ten numer, znam od premiery i też chciałem wystawić ale oczywiście nie pasowała do tego za bardzo ani edycja wakacyjna 27 ani imienna 28 :< Moment że i ja go kiedyś wystawie w końcu nadejdzie bo słucham i lubię wiele utworów z jego repertuaru. Powodzenia.
xclolka lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: