Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die Empty IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die

Nie Sie 29, 2021 11:46 am
W 44 odsłonie PDF w edycji "filmowo-serialowej" w barwach :ireland: wystąpi amerykańska były wokalistka Billie Eilish z utworem "No Time To Die" promującym 25-tą odsłonę filmów o Jamsie Bondzie, która ma wreszcie trafić na ekrany kin 1 października.

IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die 61RKfmwJSyL._SS500_

Ostatnio zmieniony przez Szymek79 dnia Nie Sie 29, 2021 11:49 am, w całości zmieniany 1 raz

Drover and CB93 lubią ten post

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die Empty Re: IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die

Nie Sie 29, 2021 1:56 pm
Kocham <3
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die Empty Re: IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die

Nie Sie 29, 2021 3:09 pm
Oczywistością był udział tej piosenki, ale akurat od Ciebie spodziewałem się czegoś mniej typowego. Niemniej bardzo lubię, choć zdążyła mi się już osłuchać. "Skyfall" lepsze /może ktoś.../
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik

Nie Sie 29, 2021 3:29 pm
Dawid napisał:Oczywistością był udział tej piosenki, ale akurat od Ciebie spodziewałem się czegoś mniej typowego. Niemniej bardzo lubię, choć zdążyła mi się już osłuchać. "Skyfall" lepsze /może ktoś.../
To był trudny wybór, który rozegrał się między "Fight For You" H.E.R., "All The Stars" Kendricka "Always Remember Us This Way"  Gagi, "Courage To Change" Sii i właśnie Billie. Poza tym chciałem wystawić utwór, który byłby rzeczywiście stworzony na potrzeby filmu czy serialu a nie, że utwór pojawił się w dziesiątym odcinku 5 sezonu jakiegoś serialu bo dla mnie to nie jest piosenka filmowa wtedy.
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Nie Sie 29, 2021 3:37 pm
Szymek79 napisał:To był trudny wybór, który rozegrał się między "Fight For You" H.E.R., "All The Stars" Kendricka "Always Remember Us This Way"  Gagi, "Courage To Change" Sii  i właśnie Billie.

All The Stars najlepsze z tego zestawu, uwielbiam.

Drover lubi ten post

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

Nie Sie 29, 2021 3:54 pm
Szymek79 napisał:
Dawid napisał:Oczywistością był udział tej piosenki, ale akurat od Ciebie spodziewałem się czegoś mniej typowego. Niemniej bardzo lubię, choć zdążyła mi się już osłuchać. "Skyfall" lepsze /może ktoś.../
To był trudny wybór, który rozegrał się między "Fight For You" H.E.R., "All The Stars" Kendricka "Always Remember Us This Way"  Gagi, "Courage To Change" Sii  i właśnie Billie. Poza tym chciałem wystawić utwór, który byłby rzeczywiście stworzony na potrzeby filmu czy serialu a nie, że utwór pojawił się w dziesiątym odcinku 5 sezonu jakiegoś serialu bo dla mnie to nie jest piosenka filmowa wtedy.

Wtedy to nawet byłoby niezgodne z regulaminem. Ale wszystkie piosenki z tego zestawu byłyby spoko poza Sią. Imo piosenka Billie jest lepsza od Adele, bo mniej patetyczna i bardziej classy.
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik

Nie Sie 29, 2021 5:51 pm
Drover napisał:
Wtedy to nawet byłoby niezgodne z regulaminem. Ale wszystkie piosenki z tego zestawu byłyby spoko poza Sią. Imo piosenka Billie jest lepsza od Adele, bo mniej patetyczna i bardziej classy.
To dobrze, że pojawił się taki zapis w regulaminie edycji bo ostatnia edycja filmowa to była parodia.

Fenistil and Drover lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: