- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie Sie 29, 2021 11:46 am
W 44 odsłonie PDF w edycji "filmowo-serialowej" w barwach wystąpi amerykańska były wokalistka Billie Eilish z utworem "No Time To Die" promującym 25-tą odsłonę filmów o Jamsie Bondzie, która ma wreszcie trafić na ekrany kin 1 października.
Drover and CB93 lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: IRLANDIA: Billie Eilish - No Time To Die
Nie Sie 29, 2021 1:56 pm
Kocham <3
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie Sie 29, 2021 3:09 pm
Oczywistością był udział tej piosenki, ale akurat od Ciebie spodziewałem się czegoś mniej typowego. Niemniej bardzo lubię, choć zdążyła mi się już osłuchać. "Skyfall" lepsze /może ktoś.../
- Szymek79Użytkownik
Nie Sie 29, 2021 3:29 pm
To był trudny wybór, który rozegrał się między "Fight For You" H.E.R., "All The Stars" Kendricka "Always Remember Us This Way" Gagi, "Courage To Change" Sii i właśnie Billie. Poza tym chciałem wystawić utwór, który byłby rzeczywiście stworzony na potrzeby filmu czy serialu a nie, że utwór pojawił się w dziesiątym odcinku 5 sezonu jakiegoś serialu bo dla mnie to nie jest piosenka filmowa wtedy.Dawid napisał:Oczywistością był udział tej piosenki, ale akurat od Ciebie spodziewałem się czegoś mniej typowego. Niemniej bardzo lubię, choć zdążyła mi się już osłuchać. "Skyfall" lepsze /może ktoś.../
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie Sie 29, 2021 3:37 pm
Szymek79 napisał:To był trudny wybór, który rozegrał się między "Fight For You" H.E.R., "All The Stars" Kendricka "Always Remember Us This Way" Gagi, "Courage To Change" Sii i właśnie Billie.
All The Stars najlepsze z tego zestawu, uwielbiam.
Drover lubi ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie Sie 29, 2021 3:54 pm
Szymek79 napisał:To był trudny wybór, który rozegrał się między "Fight For You" H.E.R., "All The Stars" Kendricka "Always Remember Us This Way" Gagi, "Courage To Change" Sii i właśnie Billie. Poza tym chciałem wystawić utwór, który byłby rzeczywiście stworzony na potrzeby filmu czy serialu a nie, że utwór pojawił się w dziesiątym odcinku 5 sezonu jakiegoś serialu bo dla mnie to nie jest piosenka filmowa wtedy.Dawid napisał:Oczywistością był udział tej piosenki, ale akurat od Ciebie spodziewałem się czegoś mniej typowego. Niemniej bardzo lubię, choć zdążyła mi się już osłuchać. "Skyfall" lepsze /może ktoś.../
Wtedy to nawet byłoby niezgodne z regulaminem. Ale wszystkie piosenki z tego zestawu byłyby spoko poza Sią. Imo piosenka Billie jest lepsza od Adele, bo mniej patetyczna i bardziej classy.
- Szymek79Użytkownik
Nie Sie 29, 2021 5:51 pm
To dobrze, że pojawił się taki zapis w regulaminie edycji bo ostatnia edycja filmowa to była parodia.Drover napisał:
Wtedy to nawet byłoby niezgodne z regulaminem. Ale wszystkie piosenki z tego zestawu byłyby spoko poza Sią. Imo piosenka Billie jest lepsza od Adele, bo mniej patetyczna i bardziej classy.
Fenistil and Drover lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: