SAN MARINO: Serhat (Say Na Na Na)
+10
Wilk
Darka
Sebek
Skrzeczek
Fenistil
iguś
Drover
IgorBielak
Aleks
Yngwie / admin
14 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Na ile punktów oceniasz tegoroczny utwór San Marino?
- GośćGość
Re: SAN MARINO: Serhat (Say Na Na Na)
Pią 8 Mar - 22:45
Och, a może występ wspaniałego Serhata na żywo tak nas pozytywnie zaskoczy, że nam wszystkim wypadną anusy z podekscytowania?
Szczerze? Myślałam, iż będzie gorzej. Według mnie tegoroczna propozycja brzmi lepiej od tej z 2016 roku. Jednak znajduje się poza państwami, które chciałabym, aby się zakwalifikowały do finału. Zaskoczył mnie ponowny wybór artysty. Ten utwór jest też bardzo charakterystyczny, jeśli spojrzymy na inne piosenki, lecz czy to wystarczy?
Szczerze? Myślałam, iż będzie gorzej. Według mnie tegoroczna propozycja brzmi lepiej od tej z 2016 roku. Jednak znajduje się poza państwami, które chciałabym, aby się zakwalifikowały do finału. Zaskoczył mnie ponowny wybór artysty. Ten utwór jest też bardzo charakterystyczny, jeśli spojrzymy na inne piosenki, lecz czy to wystarczy?
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Sob 9 Mar - 21:07
Nigdy bym nie pomyślała, że piosenka z San Marino mi się aż tak spodoba, ale Serhat jest niesamowity. Wiele pozytywnych emocji i aż chce się tańczyć. Obrażę się, jeśli nie skończy się to awansem do finału.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pią 5 Kwi - 9:43
Typowe San Marino, nigdy nie wysłucham tej piosenki w całości aż do Eurowizji bo po prostu nie mogę tego słuchać dłużej niż 10 sek. Myślę że nawet ostatnia pozycja mu nie pomoże.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Pią 5 Kwi - 10:55
Poprzednio do finału z San Marino trafiła piosenka która miała tam nie trafić (zamiast "Maybe" w 2014 miało być "Crisalide" w 2013) więc teraz mam nadzieje że odpowiednia piosenka w finale się znajdzie.Darka napisał:Nigdy bym nie pomyślała, że piosenka z San Marino mi się aż tak spodoba, ale Serhat jest niesamowity. Wiele pozytywnych emocji i aż chce się tańczyć. Obrażę się, jeśli nie skończy się to awansem do finału.
- KubaUżytkownik
- Liczba postów : 155
Pią 5 Kwi - 11:07
Jako jeden z niewielu chyba fanów I Didn't Know (zwłaszcza tej oryginalnej wersji z magicznym pierwszym teledyskiem ), Say Na Na Na automatycznie miało u mnie łatwiej. Ale o matko, jakie to jest świetne ;O Piosenka wchodzi i nie może wyjść, a pozytywna energia Serhata w głosie i na teledysku robią świetne wrażenie. Z niecierpliwieniem czekam na pierwsze livy i bardzo mocno trzymam kciuki za drugi finał San Marino!
10 / 12
10 / 12
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 7 Kwi - 13:57
- BlainersUżytkownik
- Liczba postów : 17
Pią 3 Maj - 7:13
HAHA obczajcie xD