MACEDONIA: Tamara Todevska (Proud)
+11
Wilk
Bluee
Sebek
Fenistil
mercator
marjuz
iguś
IgorBielak
Dastame
Łosoś
Yngwie / admin
15 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś Macedonii?
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: MACEDONIA: Tamara Todevska (Proud)
Pią Kwi 12, 2019 2:16 pm
Przy pierwszym przesłuchaniu utwór nie wywoływał u mnie żadnych emocji, pomyślałem sobie - "Ot smętna ballada z Macedonii". Coś mnie jednak podkusiło by wrócić do tego utworu i teraz absolutnie go uwielbiam - głos Tamary wywołuje u mnie ciarki :( , a sama piosenka jest niesamowicie piękna. Brawo Macedonio - proszę teraz o dobry staging i finał.
10/12
10/12
- KubaUżytkownik
- Liczba postów : 155
Nie Maj 19, 2019 4:15 pm
#funFact Tamara w tym roku zajęła 12. miejsce u telewidzów - tak samo jak Kasia Moś kilka lat temu. Jak widać jury i prezentacja wyników robią swoje w odbiorze :bball:
- TrissUżytkownik
- Liczba postów : 38
Czw Maj 23, 2019 8:17 am
Przesłuchałam trzy razy i dalej nic, mam jakiś problem z tą piosenką. Doceniam warsztat wokalny Tamary, dramaturgię w tej balladzie, jednak dreszczyku brak...
6/12
6/12
Czw Maj 23, 2019 4:20 pm
Chociaż prezentacja była na wysokim poziomie, to uważam, że ta piosenka została przeceniona przez jury do granic możliwości i na pewno nie zasługiwała na 1 miejsce.
zresztą Kasia Moś w 2017 roku tez była w televotingu 12 a z tego co pamiętam jury umieściło ją na odległym 23 miejscu w finale, a moim zdaniem Flashlight jest o kilka pozycji wyżej pod względem samej kompozycji niż Proud, i jeśli miałbym wybierać między głosem Kasi a Tamary to wybieram Kasię i jej charakterystyczny "zadzior".
zresztą Kasia Moś w 2017 roku tez była w televotingu 12 a z tego co pamiętam jury umieściło ją na odległym 23 miejscu w finale, a moim zdaniem Flashlight jest o kilka pozycji wyżej pod względem samej kompozycji niż Proud, i jeśli miałbym wybierać między głosem Kasi a Tamary to wybieram Kasię i jej charakterystyczny "zadzior".
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: