ALBANIA - JESC 2021: Anna Gjebrea (Stand By You)
Nie 24 Paź - 15:21
Reprezentantką Albanii na Eurowizji Junior 2021 została Anna Gjebrea w utworze Stand by You.
Anna ma 12 lat i jest zwyciężczynią albańskich preselekcji do Eurowizji Jr. Albania’s Junior Fest 2021. Pochodzi z Tirany, a jej ojciec Ardit jest popularnym w kraju prezenterem i producentem teleiwzyjnym, a także prowadzącym
E Diela Shqiptare - jednego z najpopularniejszych show w albańskiej tv.
WIDEO
Anna ma 12 lat i jest zwyciężczynią albańskich preselekcji do Eurowizji Jr. Albania’s Junior Fest 2021. Pochodzi z Tirany, a jej ojciec Ardit jest popularnym w kraju prezenterem i producentem teleiwzyjnym, a także prowadzącym
E Diela Shqiptare - jednego z najpopularniejszych show w albańskiej tv.
WIDEO
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Re: ALBANIA - JESC 2021: Anna Gjebrea (Stand By You)
Pon 25 Paź - 16:00
Utwór ma nazwę "Stand by you". Występ poniżej (z preselekcji):
troche smieszne, że wybierali na podstawie utworów z playbacku (i fakt, że zwyciężczyni ma powiązania rodzinne z tegorocznym prowadzącym fikmasa)
- Spoiler:
troche smieszne, że wybierali na podstawie utworów z playbacku (i fakt, że zwyciężczyni ma powiązania rodzinne z tegorocznym prowadzącym fikmasa)
Yngwie / admin and Aleks lubią ten post
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 643
Czw 28 Paź - 22:42
Powyższe nagranie nie jest już dostępne, ale mamy już oficjalny teledysk, link
Teledysk zrobił na mnie dobre wrażenie, ale najważniejsza jest piosenka, a ta jest w porządku, odrobinę zyskała u mnie z kolejnymi odsłuchaniami. Fragmenty "Une aty do jem, jem, do te jem" brzmią chwytliwie.
Teledysk zrobił na mnie dobre wrażenie, ale najważniejsza jest piosenka, a ta jest w porządku, odrobinę zyskała u mnie z kolejnymi odsłuchaniami. Fragmenty "Une aty do jem, jem, do te jem" brzmią chwytliwie.
Yngwie / admin lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Sob 30 Paź - 15:14
Świetny bałkański banger, jakość produkcji robi wrażenie. Teledysk świetny i z przesłaniem w sam raz na Juniora. Oby udało się Annie przenieść tę energię na scenę i pokazać tam trochę charyzmy.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Sro 1 Gru - 23:21
Przez ostatni miesiąc nasłuchałem się albańskiej piosenki chyba najwięcej ze wszystkich z tegorocznego Juniora i wciąż mi się nie znudziła, ale patrząc na teledysk nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Anna będzie skrajnie drewniana na scenie, a wokalnie wyjdzie z tego mega kaszana. Obym się mylił.
Pozwolenia na tym forum: