SZWECJA: BLANCO - Ladro Di Fiori
+4
Morison
Xytros
CB93
Liver
8 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
SZWECJA: BLANCO - Ladro Di Fiori
Pon 22 Lis - 16:49
Skrót 2:09 - 2:49
CB93 lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: SZWECJA: BLANCO - Ladro Di Fiori
Pon 22 Lis - 20:19
O boze włoska muziczka już na starcie podobnie jak "Canguro" w poprzedniej anonimowej ale nieee to nie może być syguu tym razem bo ja np. takiego songa bym nie wystawił więc wierzę że syguu też nie, Fulminacci to jednak była inna para kaloszy
Osoby które ostatnio mi się kojarzą trochę z Włochami czyli Liver i Szymek też mi raczej do tego nie pasują więc nie mam pojęcia, z uwagi na dość agresywne brzmienie powiem że @Rahei a drugą osobą niech będzie @Drover
Osoby które ostatnio mi się kojarzą trochę z Włochami czyli Liver i Szymek też mi raczej do tego nie pasują więc nie mam pojęcia, z uwagi na dość agresywne brzmienie powiem że @Rahei a drugą osobą niech będzie @Drover
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 291
Pon 22 Lis - 21:38
Ktoś mi ukradł piosenkę! Czyli lubię.
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Wto 23 Lis - 18:46
Dla mnie styl tej piosenki, zadziorność oraz języczek włoski kojarzą głównie z @syguu więc bym się nie zdziwił, jeśli tak faktycznie by było.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią 3 Gru - 11:41
Muza z innego konkursu, dlatego automatycznie obstawiam, że to @Sebek, bo w tej serii zdecydowanie bardziej niż na wrażeniach artystycznych zależy mu na wyniku
Nie 5 Gru - 13:58
BLANCO, sorry przepraszam co on ma dopiero 18 lat? Jest to więc dopiero początkujący, włoski artysta, ale już z pewnymi sukcesami na tamtejszym rynku. Dobrze kombinuje mieszając gatunki muzyczne, doprawiając je tym samym o język włoski. Ladro Di Fiori charakteryzuje się według mnie nieco agresywnym (w pozytywnym znaczeniu) brzmieniem wzbogaconym o syntezatory w warstwie wokalnej. Podobają mi się też zmiany tempa. Obstawiam @Fenistil
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Fenistil and CB93 lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sob 11 Gru - 15:31
Muszę zrobić aktualizację tego tematu gdyż Rahei i Drovera zdecydowanie widziałem przy późniejszych piosenkach i tutaj mi już total nie pasują. Bardziej mi pasuje tu teraz @KarolStark ale jeszcze gdyby się okazało że @Dawid nie wystawił murzity to bardzo możliwe że postawił dla zmyłki na białego Włocha Ogólnie bardzo ciekawe bo każdy tutaj typuje kogo innego.
Dawid lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 11 Gru - 15:58
HEREZJAWilk napisał:bardzo możliwe że postawił dla zmyłki na białego Włocha
Dawid lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 12 Gru - 21:19
Hehe, niespodzianka. Gratki dla @Wilk, który jako jedyny mnie tu wskazał. Nie mam pojęcia ile razy słuchałem tego utworu przez ostatni miesiąc, ale zdecydowanie wciąż mi mało. PrzeBOP. Ogromnie się cieszę, że Blanco znalazł się w stawce Sanremo, a będąc u boku Mahmooda z automatu jest jednym z kandydatów do zwycięstwa.
Wilk and CB93 lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: