Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

HOLANDIA: Sleater-Kinney - Bury Our Friends Empty HOLANDIA: Sleater-Kinney - Bury Our Friends

Pon 22 Lis - 22:24

Skrót 1:40 - 2:20

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie 12 Gru - 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Xytros
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 70

HOLANDIA: Sleater-Kinney - Bury Our Friends Empty Re: HOLANDIA: Sleater-Kinney - Bury Our Friends

Wto 23 Lis - 18:52
Fajne gitarowe granie wraz z chwytliwym refrenem, ciekawy utwór, stawiam w ciemno na @hawk21cmb lub @Traveler do nich najbardziej gatunkowo pasuję ta piosenka.
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

HOLANDIA: Sleater-Kinney - Bury Our Friends Empty Re: HOLANDIA: Sleater-Kinney - Bury Our Friends

Wto 23 Lis - 18:57
Ogólne brzmienie utworu od razu nasuwa na myśl @Drover ale to nie ma w sobie aż tyle surowości ile zazwyczaj mają songi tego użytkownika więc dobiorę mu do pary @Rahei - chociaż to chyba też zbyt oklepane aby ją do każdych gitar od razu typować no ale trudno :P nie mam tu innych pomysłów.
Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Czw 2 Gru - 23:04
To jest drugi utwór, który pasowałby mi najbardziej do Drovera, ale tutaj postawię sobie na @Rahei, trochę mamy innych, ostrzejszych brzmień w edycji, które mogłyby jej pasować, ale coś czuję w kościach, że mogła nam takie nagranie zaprezentować. Hawka jakoś tutaj się nie spodziewam. Dosyć intrygujące i wydaje mi się ryzykowne, jestem bardzo ciekaw odbioru.
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie 5 Gru - 15:11
'Bury Our Friends' to nic innego jak wijące się riffy i dźwięczny refren, czyli trochę punku, trochę indie rocka - w sumie to co napisałem pasuje mi do @Rahei i niech tak pozostanie.

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: